Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Největší láska je ta, která zůstala nenaplněná
(viz Romeo a Julie)
@siisi píše:
Největší láska je ta, která zůstala nenaplněná(viz Romeo a Julie)
Chapu to, u mne to byly dva mesice a nemohla jsem zapomenout rok
@Anonymní píše:
Tak strašně moc mi chybí člověk, kterého jsem milovala (miluju?). Sice nám to nevyšlo a já už mám nového přítele, ale není noc abych neusínala s myšlenkou na něj :/ Není den, abych si na něho nevzpoměla. Když přijde do místnosti rozbuší se mi srdce a nejraději bych mu skočila do náruče. Závidím všem jeho kamarádům, kteří s ním tráví čas, přála bych si být na jejich místě.
Nevím, jak z toho ven
Omlouvám se za anonym.
Asi tě nepotěším. Už jsem 10 let vdaná, manžela miluju, alle na bývalého myslím dost často. Prostě to byla také moje velká láska. Nechtěli jsme se rozejít, ale museli, prostě ve špatnou dobu na špatném místě. Vztah trval rok. Myslela jsem, že se pak zblázním. On taky. Od té doby jsme se neviděli, jen telefonovali, ještě několik let potom, nemohli jsme se vidět… Už ho nemiluju, ale pořád mám ráda, nikdy na něho nezapomenu, věřím, že on to má taky tak. Vím, jak trpěl, když jsem se vdávala. Vždycky, když jedu kolem jeho firmy, dívám se, jestli ho neuvidím.
L.
No tak u mě to bylo pár dnů, bez intimností, dostávala jsem se z toho 3 roky, a pomíchalo mi to celý život
Jsem ráda, že v tom nejsem sama, že jste tu holky vy, co jste to taky prožili. Vím, že on by mě na vztah nechtěl, má mě rád, to mi i několikrát řekl, ale nebyl by se mnou celý život. Chce si užívat. ![]()
Přítele neopustím za žádnou cenu, ale on má v mém srdíčku už´navždy místo.
@Anonymní píše:čas to opravdu trošku obrousí, ale myslet na něho budeš, aspoň občas. Ale je dobré si vážit i toho, co máme doma
Jsem ráda, že v tom nejsem sama, že jste tu holky vy, co jste to taky prožili. Vím, že on by mě na vztah nechtěl, má mě rád, to mi i několikrát řekl, ale nebyl by se mnou celý život. Chce si užívat.
Přítele neopustím za žádnou cenu, ale on má v mém srdíčku už´navždy místo.
Ahoj ![]()
S mým bývalým jsme spolu byli 2 roky, samozřejmě, že jsme se i hádali, ale byly to krásné dva roky. Ale při jedné naší velké hádce jsme se rozešli, od té doby jsme spolu nebyli vůbec v kontaktu. Je to už víc než půl roku, zkoušela jsem poznávat i jiné chlapy, ale nikdo mne nezaujal, tak jako on. S nikým jsem necítila ten pocit, jako u něho. S nikým jsem si nedokázala povídat, tak jako s ním. Poslední asi měsíc, se mi o něm zdají téměř každou noc sny, pořád na něj myslím a cítím, že ho pořád miluji. Teď váhám, jestli ho kontaktovat a vše mu říct nebo ne? On je hodně tvrdohlavý a bojí se zklamání. Ikdyby cítil to samé, myslím, že první by se neozval. A kdyby to samé necítil, alespoň by moje dušička měla pokoj. Možná na mě i působí ta Vánoční atmosféra. Přemýšlela jsem, že bych prostě zazvonila u něj doma s dárečkem, přijde mi blbé, psát mu to v sms. Zažila jste nějaká to samé?
Je mi 21 let..
Přeji krásný den ![]()
@Anonymní píše:
Nevím, asi jo. Je krásnej, vzdělanej, asi by se po něm otočila kde jaká
Neni všechno zlato co se třpytí
Třeba až zas tak skvělej neni. Nenič si život, za pár let se otočíš a bude Ti líto, že jsi si mládí neužila, ale prosnila o něčem, co víš, že nikdy nebude. Hlavu vzhůru, najdi si něco, co Tě bude bavit.
@Anonymní
Nechala bych to být. Pro něco jste se rozešli, moc nevěřím na šťastná pokračování vztahu po rozchodu. S mým posledním ex jsem byla přes 3 roky. Věř mi, bylo to hodně těžký porozchodový období, já ještě dělala tu chybu, ze jsem s ním udržovala kontakt. Ve finále jsem si akorát víc ublížila. Takže jsem to potom utnula, od te doby se snažil ještě párkrát kontakt navázat, a to i když už měl nový vztah. Já už neodpovídala. Netrap se něčím, co skončilo, těš se na to, co bude
. Vyraž ven, jdi si něco pěkného koupit. Ale neotevírej staré rány. Bude líp ![]()
Obávám se, že ikdyž ti tady napíšeme ať to necháš být, stejně nakonec zvítězí tvé city a stejně uděláš to co chceš…nicméně, mně osobně přijde divné, po půlroce co jste nekomunikovali, najednou zazvonit u něj doma s dárkem…co když už má novou přítelkyni?
Možná bych to udělala tak, že bych mu napsala vánočční přání, smsku, mail jak budeš chtít a uvidíš jak na to zareaguje. ![]()
@Chantelle : proč by nemohlo? Bracha se s manželkou taky před svatbou rozešli, pak zase dali dohromady a už jsou 19 let manželé
Zakladatelko, udělala bych to, jak píše @Kotatko03, pokud se ozve, tak můžete dal spolu komunikovat, ale možná už má novou známost ![]()
Zakladatelko, než osobně dárek přede dveře, tak bych mu spíš napsala (sms, meil) a zeptala se třeba, jestli nechce teď před Vánocemi zajít na svařák apod. To není nijak svazující a dle reakce uvidíš, zda se s Tebou vůbec chce potkat než nějaká přepadovka před domem.