Chybí mi...

Anonymní
21.6.13 06:43

Chybí mi...

Tak strašně moc mi chybí člověk, kterého jsem milovala (miluju?). Sice nám to nevyšlo a já už mám nového přítele, ale není noc abych neusínala s myšlenkou na něj :/ Není den, abych si na něho nevzpoměla. Když přijde do místnosti rozbuší se mi srdce a nejraději bych mu skočila do náruče. Závidím všem jeho kamarádům, kteří s ním tráví čas, přála bych si být na jejich místě.
Nevím, jak z toho ven

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
21.6.13 06:48

Nemůžeš někam odjet? ať ho nevídáš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 06:49

zakladatelka

Nemůžu, pracujeme ve stejným městě.

• Citovat
  • Upravit
21.6.13 06:54

Tak mu do té náruče skoč a je to :srdce: pokud on sám ji má ještě byť jen pootevřenou. Samozřejmě neznám okolnosti a pozadí Vašich životů, ale člověk by měl být s tím, koho miluje :srdce: Hodně štěstí a ať to dopadne tak, jak má :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
revereb
21.6.13 06:54

On te nemiluje, jinak by s tebou byl. Nic vic, nic min.
Myslim, ze zijes ve snech, a neni to laska.
Ze snu je treba se probudit. Mozna ten soucasny vztah neni to ono, je to jen rebound.

Dej tomu cas, proste si to obrec, otruchli, prozij ty emoce, ale nevracej se k nemu.

• Citovat
  • Upravit
72725
21.6.13 06:59
@Anonymní píše:
Nemůžu, pracujeme ve stejným městě.

hém.. a předpokládám, že rozchod byl z jeho strany, že? Dej si oddech, zkus někam odjet s přítelem (dovolená a pod), ať ex nemáš pořád na očích.. ono to časem přejde…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
21.6.13 06:59

Ty ho potkáváš? Závidím.

Dej tomu čas a nesni o něm. Časem to oslábne, pak snad i přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 07:08

zakladatelka

Představte si, že už to trvá 5 let :oops: A mě to ještě nepustilo. Nového přítele mám přes 3 roky a pořád myslím na tamtoho. Ano, rozchod byl z jeho strany. Potkávám ho, protože máme i pár společných známých.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.6.13 07:10

@Katka Pardubice

No to už je asi jen z mé strany :?

• Citovat
  • Upravit
72725
21.6.13 07:16
@Anonymní píše:
Představte si, že už to trvá 5 let :oops: A mě to ještě nepustilo. Nového přítele mám přes 3 roky a pořád myslím na tamtoho. Ano, rozchod byl z jeho strany. Potkávám ho, protože máme i pár společných známých.
šmajrá 8o já myslela, že pár týdnů.. vzmuž se :mrgreen: a uzavři tuhle kapitolu.. ono je to nefér i vůči příteli :think:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 07:18
@martina.se píše: šmajrá 8o já myslela, že pár týdnů.. vzmuž se :mrgreen: a uzavři tuhle kapitolu.. ono je to nefér i vůči příteli :think:

Vím, že je to nefér. Přítel samozřejmě nic neví, umím to utajit, ale v duchu pláču a říkám si co bych dala třeba za jednu noc s ním :oops: :oops: Já vím, jsem bl. bá

• Citovat
  • Upravit
2453
21.6.13 07:21
@Anonymní píše:
Vím, že je to nefér. Přítel samozřejmě nic neví, umím to utajit, ale v duchu pláču a říkám si co bych dala třeba za jednu noc s ním :oops: :oops: Já vím, jsem bl. bá

Pokud Tě učiní šťastnou jedna noc, tak je spousta lidí, kteří se na jednu noc dají snadno utáhnout. Jen jestli Ti to za to stojí. Když si představíš, že bys ztratila svého současného přítele (a nebyla s tím původním, prostě byla sama), jaké to v Tobě vyvolá pocity?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
21.6.13 07:27

@ana11

Na to už jsem samozřejmě myslela, současného přítele bych nechtěla ztratit, ale zároveň bych chtěla být s tím druhým. No hrozně se to ve mě pere. :zed:

• Citovat
  • Upravit
2453
21.6.13 07:43
@Anonymní píše:
@ana11Na to už jsem samozřejmě myslela, současného přítele bych nechtěla ztratit, ale zároveň bych chtěla být s tím druhým. No hrozně se to ve mě pere. :zed:

Jak dlouho jste byli spolu s tím předchozím? Ono je možné, že třeba teď si už vzpomínáš jen na to hezké, nebo jste spolu nebyli tak dlouho, abys zjistila takové ty „vady“, které vyplynou na povrch během třeba společného bydlení. Těžko radit, sama jsem byla v podobné situaci, jenže u mě to bylo takové to pobláznění trvající pár týdnů a opravdu stačilo si vybavit určité situace na to, abych se velmi rychle odmilovala. Po pár letech si říkám, jak jsem o takovým člověku mohla byť jen minutu uvažovat jako o někom, s kým bych chtěla něco víc než kafe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
21.6.13 07:59
@Anonymní píše:

Pro něco tě opustil. Vzpomeň si na jeho negativní stránky, na to, proč jste si nerozuměli a neidealizuj ho. Co bych si ale v hlavě přebrala je to-jestli má cenu tvůj současný vztah, řekla bych že ne, když ani za tři roky jsi nezapomněla na ex, tak nynější je pouze záplata a není to fér. Myslím, že bys měla být nějakou dobu sama, dokud se neobjeví ten pan Božský, který zaplní celé tvé srdce a vytlačí jakýsi pochybný stín bývalého. Ještě by mě zajímalo-s tím bývalým jste jak dlouho byli spolu? A on má přítelkyni nebo rodinu? Jste kamarádi?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky