Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doporucuju vyrazit sama nekam do nove spolecnosti - treba nejaky novy konicek, co jsi vzdycky chtela vyzkouset. Poznas novou partu lidi, najdes si nove pratele, osvezi ti to zivot
sama jsem to zazila zacatkem roku a nadseni stale trva ![]()
Nové prostředí, nové podněty a nový lidé. A nebrat to život tak vážně. Ono nic jiného asi nepomůže. ![]()
Tak mě napadlo, kde se člověk celkem často nasměje je na jazykových nebo výtvarných kurzech. Panuje tam většinou uvolněná atmosféra. ![]()
já jsem takhle bez humoru, když jsem v prostředí lidí, kteří mi nesednou. Přesně jak píšeš - oni se smějí a já nechápu čemu…
Myslím, že to není o tobě, ale o tom, že ti nesedne to okolí a asi je na čase změnit partu - jak práci, tak třeba i přibrat nové kamarádky (třeba z nějakých zájmových spolků, jak už tu padlo, protože lidé se společnými zájmy často mají i ten humor společný).
Ale upřímně, ať to mám se svým okolím jakkoli, tak nejvíc humoru asi užiju doma se svým mužem. Právě ten stejný smysl pro humor nás asi nejvíc spojuje a drží nad vodou i v obdobích, kdy se třeba víc hádáme. Nemít ten humor doma, to by mi asi chybělo…
děkuju vám za tipy!
Zjišťuju, že asi nejvíc mě trápí to, že humor nemáme doma…Smutné,že zjišťuju, že je pro mě lehčí rozesmát cizí lidi ale manžela ne.:( Ale s tím už mi asi nepomůžete. ![]()