Chybí mi můj vysokoškolák

20.10.25 19:45

Ahoj holky,

Strašně mě mrzí že můj chlapeček už není tolik doma a nemůžu se o něj moc starat, ale ráda bych mu pomohla alespoň nějak :srdce:

vím, že se to sem asi úplně nehodí, ale moje už přerostlé miminko :mrgreen: dělá dotazník do školy a potřebovalo by pár odpovědí.

Byly byste tak hodné a pomohly mu tím, že ho vyplníte? 🙏
Zabere to jen pár minut a moc by to pomohlo.
Předem děkuju všem, co si najdou chvilku 💕

Myslel jsem, že v této skupině se jen naučím péct, ale po tolika skvělých receptech na dorty mám spíš zkažené zuby než fit formu 🍰 🦷
Tak teď dělám malý výzkum o elektrických zubních kartáčcích (projekt na VŠE) – třeba mě to zachrání! 😅
Budu moc rád, když mi vyplníte krátkou anketu 🙏 Díky moc!

qualtricsxmm4vll99rk.qualtrics.com

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
13228
20.10.25 19:58

Ahoj holky,

Strašně mě mrzí že můj chlapeček už není tolik doma a nemůžu se o něj moc starat, ale ráda bych mu pomohla alespoň nějak :srdce:

vím, že se to sem asi úplně nehodí, ale moje už přerostlé miminko :mrgreen: dělá dotazník do školy a potřebovalo by pár odpovědí.

Byly byste tak hodné a pomohly mu tím, že ho vyplníte? 🙏
Zabere to jen pár minut a moc by to pomohlo.
Předem děkuju všem, co si najdou chvilku 💕

Myslel jsem, že v této skupině se jen naučím péct, ale po tolika skvělých receptech na dorty mám spíš zkažené zuby než fit formu 🍰 🦷
Tak teď dělám malý výzkum o elektrických zubních kartáčcích (projekt na VŠE) – třeba mě to zachrání! 😅
Budu moc rád, když mi vyplníte krátkou anketu 🙏 Díky moc!

8o a maminka je v pořádku? :think:
Nešlo by to napsat normálně? Synovi na VŠ nevadí, že o něm matka smýšlí jako o přerostlém miminku?
Doufám, že to není běžné, aby vysokoškolákům pomáhali s úkoly rodiče…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21431
20.10.25 20:06

Na začátku píše jako maminka, dole student VŠE.

O VŠE jsem slyšela různé divné věci… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
TRG
5483
20.10.25 20:24

Tak teď nevím, jestli mám na druhé straně odkazu čekat ten dotazník, vir, scam, Error 404, nebo nějakou nevyžádanou sluníčkovou radu do života…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
979
20.10.25 20:25

Doufám, že to jen nějaká cizinka prohnala své myšlenky překladačem a doplnila těch osm smajlíků. Nebo Verča zapíjí samotu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová