Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
Strašně mě mrzí že můj chlapeček už není tolik doma a nemůžu se o něj moc starat, ale ráda bych mu pomohla alespoň nějak ![]()
vím, že se to sem asi úplně nehodí, ale moje už přerostlé miminko
dělá dotazník do školy a potřebovalo by pár odpovědí.
Byly byste tak hodné a pomohly mu tím, že ho vyplníte? 🙏
Zabere to jen pár minut a moc by to pomohlo.
Předem děkuju všem, co si najdou chvilku 💕
Myslel jsem, že v této skupině se jen naučím péct, ale po tolika skvělých receptech na dorty mám spíš zkažené zuby než fit formu 🍰 🦷
Tak teď dělám malý výzkum o elektrických zubních kartáčcích (projekt na VŠE) – třeba mě to zachrání! 😅
Budu moc rád, když mi vyplníte krátkou anketu 🙏 Díky moc!
qualtricsxmm4vll99rk.qualtrics.com
Chybí mi můj vysokoškolák
Ahoj holky,
Strašně mě mrzí že můj chlapeček už není tolik doma a nemůžu se o něj moc starat, ale ráda bych mu pomohla alespoň nějak ![]()
vím, že se to sem asi úplně nehodí, ale moje už přerostlé miminko
dělá dotazník do školy a potřebovalo by pár odpovědí.
Byly byste tak hodné a pomohly mu tím, že ho vyplníte? 🙏
Zabere to jen pár minut a moc by to pomohlo.
Předem děkuju všem, co si najdou chvilku 💕
Myslel jsem, že v této skupině se jen naučím péct, ale po tolika skvělých receptech na dorty mám spíš zkažené zuby než fit formu 🍰 🦷
Tak teď dělám malý výzkum o elektrických zubních kartáčcích (projekt na VŠE) – třeba mě to zachrání! 😅
Budu moc rád, když mi vyplníte krátkou anketu 🙏 Díky moc!
a maminka je v pořádku? ![]()
Nešlo by to napsat normálně? Synovi na VŠ nevadí, že o něm matka smýšlí jako o přerostlém miminku?
Doufám, že to není běžné, aby vysokoškolákům pomáhali s úkoly rodiče…
Na začátku píše jako maminka, dole student VŠE.
O VŠE jsem slyšela různé divné věci… ![]()
Tak teď nevím, jestli mám na druhé straně odkazu čekat ten dotazník, vir, scam, Error 404, nebo nějakou nevyžádanou sluníčkovou radu do života…
Doufám, že to jen nějaká cizinka prohnala své myšlenky překladačem a doplnila těch osm smajlíků. Nebo Verča zapíjí samotu?