Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Chybovost je velmi malá, těhotenský testy jsou hodně spolehlivý, nad 99 procent ![]()
No, z mych zkusenosti jsou momentalni asi nejlepsi na trhu. Ten Dr. Max - pry maji uvnitr pasky, ktere byly puvodne v mama testech. Mama testy co jsem si posledne kupovala byly dost divne, jine, po provedeni dost flekate a rychle se rozpadaly. Kvalitni testy byly i Cemio, ale posledni dobou co testy kupuju, tak mam pocit, ze jsou uvnitr pokazde jine pasky. ![]()
Kazdopadne posledni test Dr. Max co jsem si kopuila, ve stredu - ve stredu delany: duch. Ve ctvrtek rano delany: duch. Oba celkem viditelne uz par vterin po zamoceni. A to jsem v pulce cyklu (mam ovulaci asi hodne brzo).
Ja osobne jsem z TT celkove dost zmatena
![]()
Já mám dva měsíce starou zkušenost s oběma. testovala jsem že stejného vzorku vždy oběma testy a mamatest udělal ducha a dr.max už hezkou čárku. na dr.max čárka silila, na mamatestu pak daleko pomaleji.
@zuzinazuza píše:
Já mám dva měsíce starou zkušenost s oběma. testovala jsem že stejného vzorku vždy oběma testy a mamatest udělal ducha a dr.max už hezkou čárku. na dr.max čárka silila, na mamatestu pak daleko pomaleji.
Mam uplne stejnou zkusenost. To delaji ty nove mamatesty.
Já si dělala ještě ten starý mamaetest a ten byl v pořádku a naprosto spolehlivý, ale v poslední době čtu tady od holek, že ty nové mamatesty ukazují falešné duchy, takže těžko říct
asi bych zainvestovala trošku víc peněz a koupila si clearblue jen ten proužkový, stojí okolo 60,– ale ten byl naprosto spolehlivý. ![]()
Ahoj, taky mám zkušenost s duchama na těchto testech a pak nic. Doporučuju Pepino, ten je super.
Moc děkuji za názory
Mně ukázal již podruhé slaboulinkou druhou čárku, ale je to skutečně jen slabé. Jelikož mám malé miminko a stále kojím, zdá se mi to dost nereálné, nicméně přítel je viděl také
Zajímá mne právě, jestli někomu ukazovaly testy pozitivní výsledky, a přitom to nebyla pravda
Moc díky ![]()
Ano, Dr.Max s postupne silici carkou..a ve stejny den krev negativni..dalsi den jsem dostala menstruaci..TOT ma zkusenost..stare Mamatesty mi vzdy ukazovali negativni vysledek, novejsi mi ukazuji taky negativni, ale.jsou na men fleky a vysledek se spatne odecita..
Já měla starý mama test a ok, ted jsem zkoušela včera Dr. max, jsem 35DC, prsa bolí, pálí žáha a ms nikde a test negativní, kamarádka mi právě říkala, že tato testy už stojí za prd
No, tak u me ma jiz ctvrty test slabou carku a digitalni Clearblue je negativni. Pokud se ted misto kvalitnich testu, ktere byly drive bezchybne, vyrabi toto, je to spatne ![]()
@Anonymní píše:
No, tak u me ma jiz ctvrty test slabou carku a digitalni Clearblue je negativni. Pokud se ted misto kvalitnich testu, ktere byly drive bezchybne, vyrabi toto, je to spatne
a dělala sis ty testy každý den nebo ob den?
Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu ohledně mamatestů (příp. dr.max testů). Máte některá zkušenost chybovostí? Děkuji za názory