Chybné mamatesty

Anonymní
14.6.13 12:11

Chybné mamatesty

Ahoj holky, chtěla bych poprosit o radu ohledně mamatestů (příp. dr.max testů). Máte některá zkušenost chybovostí? Děkuji za názory :P

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31672
14.6.13 12:13

Chybovost je velmi malá, těhotenský testy jsou hodně spolehlivý, nad 99 procent :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
14.6.13 12:16

Mam vyzkousene oba dva a vdycky byly vysledky vporadku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Norae
14.6.13 12:19

No, z mych zkusenosti jsou momentalni asi nejlepsi na trhu. Ten Dr. Max - pry maji uvnitr pasky, ktere byly puvodne v mama testech. Mama testy co jsem si posledne kupovala byly dost divne, jine, po provedeni dost flekate a rychle se rozpadaly. Kvalitni testy byly i Cemio, ale posledni dobou co testy kupuju, tak mam pocit, ze jsou uvnitr pokazde jine pasky. :nevim:
Kazdopadne posledni test Dr. Max co jsem si kopuila, ve stredu - ve stredu delany: duch. Ve ctvrtek rano delany: duch. Oba celkem viditelne uz par vterin po zamoceni. A to jsem v pulce cyklu (mam ovulaci asi hodne brzo).
Ja osobne jsem z TT celkove dost zmatena :mrgreen: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
238
14.6.13 12:26

Já mám dva měsíce starou zkušenost s oběma. testovala jsem že stejného vzorku vždy oběma testy a mamatest udělal ducha a dr.max už hezkou čárku. na dr.max čárka silila, na mamatestu pak daleko pomaleji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9754
14.6.13 12:27
@zuzinazuza píše:
Já mám dva měsíce starou zkušenost s oběma. testovala jsem že stejného vzorku vždy oběma testy a mamatest udělal ducha a dr.max už hezkou čárku. na dr.max čárka silila, na mamatestu pak daleko pomaleji.

Mam uplne stejnou zkusenost. To delaji ty nove mamatesty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1522
14.6.13 12:52

Já si dělala ještě ten starý mamaetest a ten byl v pořádku a naprosto spolehlivý, ale v poslední době čtu tady od holek, že ty nové mamatesty ukazují falešné duchy, takže těžko říct :nevim: asi bych zainvestovala trošku víc peněz a koupila si clearblue jen ten proužkový, stojí okolo 60,– ale ten byl naprosto spolehlivý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.13 12:56

Ahoj, taky mám zkušenost s duchama na těchto testech a pak nic. Doporučuju Pepino, ten je super.

• Citovat
  • Upravit
5673
14.6.13 13:06

Já mám s mamatestem dobrou zkušenost :pankac: Čárka mi sílila :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
14.6.13 13:13

Moc děkuji za názory :P Mně ukázal již podruhé slaboulinkou druhou čárku, ale je to skutečně jen slabé. Jelikož mám malé miminko a stále kojím, zdá se mi to dost nereálné, nicméně přítel je viděl také :nevim: Zajímá mne právě, jestli někomu ukazovaly testy pozitivní výsledky, a přitom to nebyla pravda :lol: Moc díky :hug:

• Citovat
  • Upravit
6437
14.6.13 13:37

Ano, Dr.Max s postupne silici carkou..a ve stejny den krev negativni..dalsi den jsem dostala menstruaci..TOT ma zkusenost..stare Mamatesty mi vzdy ukazovali negativni vysledek, novejsi mi ukazuji taky negativni, ale.jsou na men fleky a vysledek se spatne odecita..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8959
14.6.13 15:11

Já mám s mamatestem taky dobré zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.6.13 08:59

Já měla starý mama test a ok, ted jsem zkoušela včera Dr. max, jsem 35DC, prsa bolí, pálí žáha a ms nikde a test negativní, kamarádka mi právě říkala, že tato testy už stojí za prd

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.6.13 09:41

No, tak u me ma jiz ctvrty test slabou carku a digitalni Clearblue je negativni. Pokud se ted misto kvalitnich testu, ktere byly drive bezchybne, vyrabi toto, je to spatne :?

• Citovat
  • Upravit
IamSherlocked
18.6.13 14:10
@Anonymní píše:
No, tak u me ma jiz ctvrty test slabou carku a digitalni Clearblue je negativni. Pokud se ted misto kvalitnich testu, ktere byly drive bezchybne, vyrabi toto, je to spatne :?

a dělala sis ty testy každý den nebo ob den?

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí

K2 Complex