Chytá mě panika :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
644
28.7.10 08:24

Neboj.Taky to budeš brzy mít za sebou. :-D Zvládneš to.Všechno bude v pořádku,uvidíš! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.7.10 08:30

Podle mě to děláš dobře, nestresovat se, pokecat s námi a až zjistíš, že už neudržíš ruce na klávesnici,tak bych teprve jela, do té doby je nemocnice tfuuj :mrgreen: Alespon takhle to budečekat mě za 6 týdnů, teda doufám, že se nestane něco kvůli čemu tam budu muset oxidovat dávno předtím. Kdybych se nebála o Prcka,tak snad rodim doma. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 08:35

:D já se taky nechci hnout zbytečně brzo :) myslim že ten správnej čas vychytám :) upřímně kdybych si večer ale už malou držela v náruči vůbec bych se nezlobila…za á už jsem jako na jehlách(zvlášť teď:D ) a za bé mě fakt štve když si na teplákách udělám uzel na tkaničce a nevidim si na něj abych se z něho dostala :D:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.7.10 08:39

Ty to vidíš takhle rychle? Moje máma rodila 17 hodin, nedělám si iluze o časném porodu, s mým štěstím ji ještě trumfnu :-? Ale pokud se Prcek neotočí,tak půjdeme plánovaným cisařem,noo…
A jak to vypadá teď? Už to přešlo? Šla bych ještě do vany.. Teda, jsem zvědavá :palec: :-) Držím pěsti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
28.7.10 08:43

No ja nevím ale na úplně pravidelný kontrakce a silný bolesti bych taky nečekala. Já do porodnice odjížděla s nepravidelnýma lehkýma kontrakcema po 4-10 minutách. Jela jsem proto, že jsem měla pocit, že mi lehce odtekla plodová voda. Trochu jsem se zdráhala jít dovnitř, že mě pošle domů a když už jsem tam byla, tak jsem šla. No a dr. mě poslal hned na sál a za hoďku a půl bylo hotovo :-). Tak teď babo raď co? Držim palce ať je to ono a máš to rychle za sebou :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.7.10 08:44

Tak teda nevim, tyhle krásný porody, to je jak z pohádky, ráda bych taky měla takhle rychle hotovo.. Škoda, že tomu člověk nemůže nějak pomoci… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 08:53

:) noo já jsem včera večer u telky pocítila něco nekalého a řekla bych že odešla zátka a pak začaly ty fakt pravidelný bolesti, který se vezou…celou noc sem utíkala na wc na malou a nespala jsem. teď se nic nemění…bolest (sprchou zmírněná) se dostavuje pořád, potřeba wc také a malá kope v mezipauzách :) mojí mamině šel porod rychle a říká se že jak rodívá matka tak i dcera tak je to pro mě útěcha :) ovšem kdyby to bylo za mnou budu nejšťastnější…bojím se porodu toho co bude. naštěstí jsem v pořádku-malá je přesně tak jak má být takže zdravotně vše v pohodě jen jsem nestihla oběhat veškeré ty papíry ohledně jména a přiznání otcovství :-/ jestli to dneska přijde tak snad mě neodstřelí za to že to nemám :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4627
28.7.10 08:57

Já to taky pořád oddaluju a říkám si, že času je dost, tak doufám, že opravdu mám ještě čas,u mě by bylo tedy ještě brzy…
No, moje babička prý rodila všechny tři dětičky za rohlíky, prej po 6ti hodinách nejdýl, tak nevim, škoda, že se nedědí ob generaci.
Tak hodně štěstííčka :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9306
28.7.10 09:03

Marky

Tak jestli se to rozjede tak držím palečky, ať to máš rychle za sebou a mimíska v náručí! :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 09:05

děkuju moc :) noo už se mi to trošku zkrátilo tak doufám že se to rozjíždí :) zatím jsem tady docela v klidu a přitom ve stresu :D šílený stav :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.7.10 09:16

Jdu Tě taky podpořit :wink: , neměj strach :wink: .
Ta teplá voda fakt pomáhá a zmírňuje o dost bolesti. Aspoň u mě to tak bylo.
Ale hlavně aby jsi u sebe měla ještě někoho, kdo v případě nutnosti zavolá do nemocnice, odveze, pomůže a psych. podpoří. Hlavně nebuď sama.
Tak rychlý a bezproblémový porod :wink: :kytka: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
28.7.10 09:19

Držím palce ať se to rozjede. Vypadá to slibně, ne :wink: Já panikařit nestihla, za což jsm fakt ráda - ráno 10 dní před termínem praskla voda, okamžitě bolesti jak kráva po 5ti minutách, šup do porodnice a to už nebyl na stres čas :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 09:24

jsem u přítele který má byt hned vedle mýho…teď se bolesti zkrátili a po 15minuták je to docela prodýchávačka tak tu mastím wc, sprcha, postel :D jako blázen :D přítel je v práci ae má to přes ulici tak až napíšu bude tady teď si myslím že by mě jen znervozňoval a bylo by to jen horší :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12968
28.7.10 09:25

Marky - žádnou paniku :hug: :huban: Zvládneš to skvěle a moc ti přeju ať je to i rychle :hug: Držím palečky!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 09:38

děkuju moc :) snad to bude v pohodě :) taky bych to chtěla rychlé tak uvidíme co z toho nakonec bude každopádně se začínám nudit ale nemůžu zároveň nic dělat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí