Chytá mě panika :))

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15043
28.7.10 09:52

Mě hodně pomáhalo mezi sprchou chodit a neležet(gravitace působí své). I když u druhé holčičky jsem skoro neměla čas si to uvědomit - narodila se hodinu po příjezdu do porodnice :lol: .
Za chviličku si ten svůj maličký uzlíček už pochováš :srdce: :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 10:06

:) ono to nějak utichlo najednou tak si říkám co se zase děje :) chvilkama jsou bolesti po 20 min jindy po 15…je to divoé :) jinak to střídám už jen neležím už i chodím a v ruce papír a tužku a zapisuju pěkně poctivě časy :) :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15043
28.7.10 10:21

No po 15,20 min to může trvat ještě nějakou dobu (i hodin). A pak se Ti to rovnou může zkrátit třeba na 6min. To je u každého individuální.
Já u Terezky měla kontrakce hned od začátku po 5-6min a trvalo to asi něco přes 5 hodin.
Teď u Verky se to střídalo po 10,12,7min a ustálilo asi 1h před porodem na těch asi 3min.
Hlavně klid, snaž se uvolnit a třeba si něco pěkného pusť v tv, čti, ale sama vím - že to dost dobře nejde. Člověk je tak nějak nervózní a vystrašený…
Dobře do dopadne, neboj :wink: .
Musím jít, holčičky…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 10:25

já bych nejradši spala…teď mám takovou tu chvilku jako mi nastala už v noci že asi na hodinu veškeré bolesti ustali a nebo jsem je prostě necítila nevím tak uvidím co bude za chvíli…malá se pro změnu začala dost vrtět. po probdělé noci tu zívám jako blázen ale usnout mi přijde nemožné…dávám si sprchy a pochoduju tak jsem zvědavá jestli se z toho vyklube porod nebo planý poplach, ale doufala jsem že už je to porod, protože poslíčky mám už tak měsíc a dycky jen tak chvilkový a ne od 11 v noci až do teď…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.7.10 10:37

Ahoj, já jsem to měla podobné, k obědu jsem si dala jen trochu zeleninového salátu, odpoledne se bolesti stupňovaly. Večer jsme jeli a v šest ráno se malý narodil.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 10:43

áááá takže ti to trvalo taky dlouho?? já mám stupňování bolesti od noci a čekám co bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3379
28.7.10 10:54

Tak snad to nejsou poslíčky. Moje kámoška měla takhle bolesti celý víkend a nic. Byla z toho na nerv, jak teda bude vypadat porod, když tohle jí nutilo funět atd. No, pak za pár dní měla porod snů, clekem 2hodinový a bolesti měla jen 20 minut :lol: před tlačením :lol: jinak kontrakce cítila jako tvrdnutí.

Každý to má holt jinak. A jak to máš daleko do porodnice? Možná kdyby to takhle pokračovala do odpoledne, tak bych se tam jela ukázat. Alespoň ti řeknou, jestli se něco chystá :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1111
28.7.10 10:58

A bolí to pořád jako menstruační bolesti nebo musíš už prodýchávat. Je pravda, že u prvního porodu jsem taky začala mít po prohlídce kontrakce ale dalo se to zvládnout ještě s úsměvem. Tenkrát bylo fajn, že jsem byla u mamči, tak jsem měla rozptýlení :-). Nejdřív to byly menstruační bolesti, pak se to trochu stupňovalo ale pořád to nebyla nějaká strašná bolest. Začlo to kolem 11 dopoledne a v 11 jsem jela do porodnice a kolem 23 hodky začali pořádný bolesti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 11:02

mám to všude kousíček :) to je výhoda :) do porodnice to pěšky je tak 20 minut takže autem v klidu během pár minutek :) bolesti se zase ukázali a ztvrdlo mi břicho :) jen mě znervozňuje pes…nehne se ode mě na krok :) chodí za mnou i ke sprše a na wc a když mě nevidí tak kňučí :) zjistila sem že nám v baráku nejede výtah a to jsem v 7.patře tak jsem z toho na prášky :D:D už vidím jak popřípad rodím někde v mezipatře :) pohyby jsou cítit v pohodě a vše je pořád takový klidný až na to že i přes sprchy se drobet zase zvyšují bolesti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
28.7.10 11:08

Ahooooj Markyt,

jsi statečná!!! Mě to čeká začátkem listopadu a moc bych si přála abych byla v klidu jako Ty. Asi to není špatné pokud to stav a bolesti dovolí být na netu u emimina :palec:

Poradit Ti nic nedokážu, taky budu prvorodička a už teď když se řekne porod, tak mě trochu plévá horko (jsem hroznej srabík :oops: ). Takže na dálku posílám hodně hodně sil a držím pěsti ať to všechno zvládneš a hlavně piš piš, co to půjde… Hltám tu příspěvky od Tebe, jak blázen :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
32
28.7.10 11:11

Já jsem měla v noci a přes den jen bolesti jako při MS, k večeru už jsem při nich nemohla mluvit a tak v 19h jsem už funěla. Od půlnoci to byly už hodně silné kontrakce až do porodu. Pěkně jsem si zadýchala a občas jsem to ani nezvládla vydýchat a i jsem si zakřičela. Doufám, že si to ještě zopakuju.
Já bych asi do porodnice nejela zbytečně moc brzy, pošlou tě domů a za pár hodin pojedeš znovu.
Jestli už je to porod, přeju ti, ať to hlavně všechno probíhá v pohodě!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 11:20

já mám největší bolesti vždy když přijdu z wc když si doběhnu na malou…je zajímavý, že piju míň než čůrám :D:D na wc sem pořád a řekla bych že tolik sem toho snad ani nevipila

já jsem relativně v klidu protože mám na telefonu přítele i maminu a díky chatu si dycky jen odbydu ty bolesti a je to zase fajnový :) už je mi hej ae ráno v 6 mi bylo dost úzko…k tomu bych řekla, že ze mě jde ještě pořád zátka nebo co že špinim ae jen světle…k tomu malá o sobě dává statečně vědět tak co víc si přát :D

jsem jen ráda že vím že i další lidi to chytlo třeba v noci a rodili až za jakou dobu jinak bych si připadala asi nenormální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
672
28.7.10 11:28

Přeju strašně moc štěstíčka, vypadá to slibně, tak ať to máš rychle za sebou a už ten malý uzlíček držíš v náručí.Mně hodně pomáhala horká sprcha, v porodnici jsem z ní nevylezla, jen jednou na kontrolu a pak jsem hned už šla rodit.Do porodnice jsem jela s bolestma po 5ti minutách, který jsem měla hned od začátku a to jsem byla otevřená už na 4 cm, píchli mi vodu, pak sprcha a malej byl za 1,5h na světě.Myslim, že ta horká voda hodně uspíšila to otevírání.Držim palce!!!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
644
28.7.10 11:36

Ahoj.Koukám,že se to krásně rozjíždí! :-D Já pak už nemohla ani ze záchodu.Vyšlo ze mě i nemožné. a visela jsem doslova na všem,jak se kontrakce zintenzivňovaly.:-D :-D :-D Drží pěsti. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
186
28.7.10 12:00

jooo to mi povídejte vstát z wc je pro mě nadlidskej úkol:D taky mám návaly horka a bolesti rotomile pořád stejně :) přítel panikaří z práce mi posílá smsky a nikdo nechápe že jsem pořád relativně v klidu. překontrolovala jsem si tašku pro sebe i pro malou a až na ty papíry mám vše v pořádku.teď už jen odrodit a budu spokojenej člověk :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí