Chytré hodinky pro děti

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
82
18.8.21 06:33

Chytré hodinky pro děti

Prosím poraďte typy volajících hodinek s GPS pro děti 6 let a výše. Aby z nich bylo dobře rozumět, aby poloha určovala +- 5 m. Děkuji za rady. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
48
18.8.21 07:00

LAMAX WatchY2 - dětské smart watch. My kupovali tyhle ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20858
18.8.21 07:04

Díky bohu, že za nás tyhle sledovací vymoženosti nebyly.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
993
18.8.21 20:34

Také mě zajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
19.8.21 10:08

Syn dostal na začátku první třídy Smartomat Kidwatch 3 - jsme moc spokojeni, ukazují přesnou polohu, může nám zavolat, poslat hlasovou zprávu, můžeme mu zablokovat telefon v době kdy je ve škole, nastavit nějakou hranici, kterou když překročí nám telefon nahlásí. Za nás velká spokojenost. Předtím jsme zkusili jiné, levnější, ale poloha byla cca o půl km jinde. A nám šlo hlavně o polohu GPS.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
20.8.21 21:18

@lorettas Dobry den, nemate nahodou foto jak vypadaji na rucicce? Pripadne lze ztisit zvuk?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
26.11.21 17:25

Díky pár situacím mě napadlo koupit prvnakovi chytré hodinky. Hodinky si i přeje, takže by mu to i mohlo udělat radost. Ale nechci drahé. Narazila jsem na tyto:
https://www.djmobil.cz/…ne-d5665.htm#…
Líbí se mi i barva. Co na to říkáte? Vůbec tomu nerozumím. Jde mi o to, aby mi mohl kdyžtak zavolat - nebo sourozenci, babičce. Vím, že jsou i hodinky, které mají nějaké hry. Neviděla jsem to, tak netuším, jak to funguje - jsou ty hry na takhle malém displeji vůbec k něčemu? A ještě další trapný dotaz. Já mám chytré hodinky - bez možnosti volání - spárované s telefonem. Tyto hodinky se s ničím neparuji a mají svoji simkartu? V tom případě bych potřebovala řešit nějaký kredit. Jak to řešíte? Nebude potřebovat volat často, nejspíš bude stačit, když mě prozvoni a já zavolám zpátky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7765
26.11.21 18:28

S těmito nemám zkušenost, ale volila bych hodinky bez her, protože baterky v těchto hodinkách nic nevydrží, takže pokud tam budou, dle mého to nedá ani den.

Máme v tom SIM na kredit. Nejjednodušší řešení.
Nicméně teda když je to dítě venku, či v autě tak sotva slyší volajiciho. Musí být někde, kde není hluk, ale třeba ve městě u silnice, kde lítají auta, absolutně nereálné.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15459
26.11.21 20:55
@2468 píše:
S těmito nemám zkušenost, ale volila bych hodinky bez her, protože baterky v těchto hodinkách nic nevydrží, takže pokud tam budou, dle mého to nedá ani den.Máme v tom SIM na kredit. Nejjednodušší řešení.
Nicméně teda když je to dítě venku, či v autě tak sotva slyší volajiciho. Musí být někde, kde není hluk, ale třeba ve městě u silnice, kde lítají auta, absolutně nereálné.

Dekuji za informace.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.12.21 20:10

Ahoj, prosím dajte mi link na nejaké jednoduché hodinky vhodné pre 10r dieťa, chcem ich vyslovene len na volanie. Aby tam neboli nejaké hry a nevim čo všetko, ani to sledovanie ma moc nezaujíma. A ne moc drahé prosím, som s dcerkou sama…
Diky a krásne Vianoce prajem :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1641
23.12.21 21:06

Mame Lamax, musi se k tomu koupit sim, tedy i platit tarif.

Do dospelakova mobilu se stahne aplikace, pres kterou lze sledovat polohu. Hodinky muzou volat i prijimat. Zpravy spis ne, blbe se na tom pise. Tusim, ze to nema ani budik. Hry tam nejsou. Za nas super vec, dítě 1. stupen jezdi samo v Praze mhd, tak jsme klidnejsi.

Pak mame Wowme, taky musi byt se sim a tarifem. Ty mame chvili, maji vic funkci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
350
23.12.21 21:27

@Zuzaja Diky za info. A to co znamená ten tarif, jako paušál? Ze sa mesačne musí platit istá castka? Alebo myslíte kredit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24.9.23 09:33

Hodinky bez her do 1000 czk

@2468 máte prosím někdo doporučení na hodinky bez her pro syna (7 let)? Děkuji ideálně do 1000 czk;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
15.5.25 11:21

My jsme pro dceru (9 let) nakonec pořídili hodinky s GPS a voláním. Hlavně kvůli cestě do školy a zpět. Máme je teprve pár týdnů, ale zatím spokojenost. Umí volat, přijímat SMS, a máme přehled, kde zrovna je. Zkuste mrknout na tento článek: https://czeck.cz/…ky-pro-deti/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová