Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Prosím poraďte typy volajících hodinek s GPS pro děti 6 let a výše. Aby z nich bylo dobře rozumět, aby poloha určovala +- 5 m. Děkuji za rady. ![]()
Syn dostal na začátku první třídy Smartomat Kidwatch 3 - jsme moc spokojeni, ukazují přesnou polohu, může nám zavolat, poslat hlasovou zprávu, můžeme mu zablokovat telefon v době kdy je ve škole, nastavit nějakou hranici, kterou když překročí nám telefon nahlásí. Za nás velká spokojenost. Předtím jsme zkusili jiné, levnější, ale poloha byla cca o půl km jinde. A nám šlo hlavně o polohu GPS.
@lorettas Dobry den, nemate nahodou foto jak vypadaji na rucicce? Pripadne lze ztisit zvuk?
Díky pár situacím mě napadlo koupit prvnakovi chytré hodinky. Hodinky si i přeje, takže by mu to i mohlo udělat radost. Ale nechci drahé. Narazila jsem na tyto:
https://www.djmobil.cz/…ne-d5665.htm#…
Líbí se mi i barva. Co na to říkáte? Vůbec tomu nerozumím. Jde mi o to, aby mi mohl kdyžtak zavolat - nebo sourozenci, babičce. Vím, že jsou i hodinky, které mají nějaké hry. Neviděla jsem to, tak netuším, jak to funguje - jsou ty hry na takhle malém displeji vůbec k něčemu? A ještě další trapný dotaz. Já mám chytré hodinky - bez možnosti volání - spárované s telefonem. Tyto hodinky se s ničím neparuji a mají svoji simkartu? V tom případě bych potřebovala řešit nějaký kredit. Jak to řešíte? Nebude potřebovat volat často, nejspíš bude stačit, když mě prozvoni a já zavolám zpátky.
S těmito nemám zkušenost, ale volila bych hodinky bez her, protože baterky v těchto hodinkách nic nevydrží, takže pokud tam budou, dle mého to nedá ani den.
Máme v tom SIM na kredit. Nejjednodušší řešení.
Nicméně teda když je to dítě venku, či v autě tak sotva slyší volajiciho. Musí být někde, kde není hluk, ale třeba ve městě u silnice, kde lítají auta, absolutně nereálné.
@2468 píše:
S těmito nemám zkušenost, ale volila bych hodinky bez her, protože baterky v těchto hodinkách nic nevydrží, takže pokud tam budou, dle mého to nedá ani den.Máme v tom SIM na kredit. Nejjednodušší řešení.
Nicméně teda když je to dítě venku, či v autě tak sotva slyší volajiciho. Musí být někde, kde není hluk, ale třeba ve městě u silnice, kde lítají auta, absolutně nereálné.
Dekuji za informace.
Ahoj, prosím dajte mi link na nejaké jednoduché hodinky vhodné pre 10r dieťa, chcem ich vyslovene len na volanie. Aby tam neboli nejaké hry a nevim čo všetko, ani to sledovanie ma moc nezaujíma. A ne moc drahé prosím, som s dcerkou sama…
Diky a krásne Vianoce prajem ![]()
Mame Lamax, musi se k tomu koupit sim, tedy i platit tarif.
Do dospelakova mobilu se stahne aplikace, pres kterou lze sledovat polohu. Hodinky muzou volat i prijimat. Zpravy spis ne, blbe se na tom pise. Tusim, ze to nema ani budik. Hry tam nejsou. Za nas super vec, dítě 1. stupen jezdi samo v Praze mhd, tak jsme klidnejsi.
Pak mame Wowme, taky musi byt se sim a tarifem. Ty mame chvili, maji vic funkci.
@Zuzaja Diky za info. A to co znamená ten tarif, jako paušál? Ze sa mesačne musí platit istá castka? Alebo myslíte kredit?
@2468 máte prosím někdo doporučení na hodinky bez her pro syna (7 let)? Děkuji ideálně do 1000 czk;)
My jsme pro dceru (9 let) nakonec pořídili hodinky s GPS a voláním. Hlavně kvůli cestě do školy a zpět. Máme je teprve pár týdnů, ale zatím spokojenost. Umí volat, přijímat SMS, a máme přehled, kde zrovna je. Zkuste mrknout na tento článek: https://czeck.cz/…ky-pro-deti/