Chytré hodinky pro dítě

lucenka
12.9.18 11:35

Garmin má kolekci dětských sportovních hodinek Garmin Vivofit junior. Ale jsou trochu cenově dražší. Uvažuju o nich na Vánoce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
236
12.9.18 12:03

@lucenka díky za tip, ale doufala jsem, že najdeme něco levnějšího. Ale vypadají dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1299
12.9.18 14:14

Mam taky xiaomi ale v kovovym naramku za 350 kacek, tam si upravis velikost jak potrebujes ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.10.18 12:46

Budu kupovat dceři skoro 11 let hodinky Smart Watch GT08, stojí okolo 500 a jsou tam i funkce na měření kroků a spálených kalorií a myslím, že pro začátek to stačí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.18 13:00

@Evulin dívala jsem se na ně, jen mám strach, aby na té drobné ručce nebyly moc obrovské

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.10.18 13:10

@habaďúra A kolik je dceři? Ještě mají i jiné, mrkněte na tonywatch.cz a jsou tam i dětské :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
236
2.10.18 13:38

@Evulin díky za tip, mrknu na ty stránky. Dcerka bude mít v prosinci sedm a je na svůj věk droboučká, tak bych radši nějaké menší hodinky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1633
2.10.18 14:23

@habaďúra Tak to ano, to je jasné…ale mají tam i dětské na malé ruce, tak snad něco vyberete…já už je objednala a snad bude mít dcera radost :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20.5.19 23:33

Ahoj, nosí je dcera stále? Zajímalo by mě, jestli se jí neokoukali :) Nechci pořizovat něco, co si dítě nebude vážit a za chvíli odhodí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1696
21.5.19 04:41

Přidám se s dotazem… Existují nějaké dětské, aby byly voděodolné… Chci je pro syny za vysvědčení. Když si myjou ruce, abych nemusela trnout hrůzou, že je zničí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
448
21.5.19 06:22

Honor Band 4

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.5.19 08:54

@statecna.oslice pokud ti nejde o to aby byly chytré, tak já synovi koupila hodinky LASIKA s volený vzhledem a nosí je pořád.
https://hodinky.heureka.cz/…haki-zelene/
Mám pocit, že těch chytrých mobilu a hodinek maji už tak dost. Furt na tom jen vysedavat není dobré. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2230
21.2.20 20:49

Zdravím, můžete mi prosím poradit chytré hodinky na simkartu (ne aby se párovali s telefonem) a vodotěsné pro holky na začátku puberty? telefony mají malé tlačítkové, vzhledem k tomu že je všude tahají tak jim to vyhovuje a dotykáče nechtějí (já pro ně taky ne tak jsem za to ráda) ale ve třídě jsou dost „out“ tak manžela napsdlo vyřešit to hodinkami, aby „jakože něco měly“.
akorát mi žádné nepadly do oka :-/ díky za zkušenosti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
293
30.9.24 10:48

Ahoj

Na Vánoce chci synovi 7 let pořídit hodinky s GPS, aby se dalo volat, psát, aby to mělo funkce jako krokomer, hodnocení spánku a takové ty věci.. poradili byste prosím jaké mate a zda jste spokojeni? Díky :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22907
30.9.24 11:48

Já jsem byla moc spokojena s hodinkami od Carneo, po 4 letech asi odešla baterka, budu kupovat znovu pro mladší dceru a pro starší mám v merku také od této značky. Vím, že na byl spoleh ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí