Čím krmit kotě sphynxe

Napsat příspěvek
Velikost písma:
56505
10.2.23 19:04
@stinga píše:
ty jo, už jsem se lekla, že člověk získá až dospělou kočku :D

Už jsem to opravila. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.23 19:05

Ženský už jsem to opravila. :lol: :mrgreen: Samozřejmě je to ve 14 týdnech. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
10.2.23 19:06
@topazio píše:
Už jsem to opravila. :lol:

já vím :palec: ale sranda musí být

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.23 19:09
@stinga píše:
já vím :palec: ale sranda musí být

Děkuji za upozornění. Také jsem se zasmála.

A taky u těch množek hrozí, že koťátka mohou mít FIV a FeLV, FIP.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
10.2.23 19:09
@topazio píše:
Nyní už koťátka odchází do nového domova ve 14 týdnech. Hranice odchodu se posunula. Jsou nová pravidla.Příspěvek upraven 10.02.23 v 19:04

Jo, ustupuje se chovatelům. Kotě co nejdřív od matky, aby mohla mít legálně další, kastrovat nedospělý koťata, aby je nedej bože nikdo další nemnožil. Šílený lobby….. Já bych to svým kočkám neudělala……

• Citovat
  • Upravit
56505
10.2.23 19:17
@Janli píše:
Jo, ustupuje se chovatelům. Kotě co nejdřív od matky, aby mohla mít legálně další, kastrovat nedospělý koťata, aby je nedej bože nikdo další nemnožil. Šílený lobby….. Já bych to svým kočkám neudělala……

Já mám kočku s PP a chovatelka dává koťátka nevykastrovaná. V podmínkách je napsáno je, že kastrace proběhne skoro v roce. Je to chovatelská stanice britských kočiček. Kočičky jdou ze stanice až ve 4 měsících.

Vím, že mnoho stanic dává vykastrovaná Mainské mývalí koťátka. Kastraci podstupují už ve 4 měsících.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
343
10.2.23 19:17
@topazio píše:
Nyní už koťátka odchází do nového domova ve 14 týdnech. Hranice odchodu se posunula. Jsou nová pravidla.Příspěvek upraven 10.02.23 v 19:04

Nicméně v tomto případě by to bylo jedno, jelikož i ve 14 týdnech má kočka vážit mnohem více, než půl kila, to je váha zhruba měsíc starého kotěte. Podle mě je v tomto případě kočka určitě mladší a navíc podvýživená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
10.2.23 19:18
@topazio píše:
Děkuji za upozornění. Také jsem se zasmála.A taky u těch množek hrozí, že koťátka mohou mít FIV a FeLV, FIP.

no právě, ten průjem může být příznak některé z těchto nemocí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Nelel12
10.2.23 19:21
@babeandbae píše:
Já teda Shelmou nekrmím, ale co jsem tak koukala, tak složení (konkrétně kapsiček) vypadalo dobře, možná na ni někdy mrknu v obchodě. Nicméně jinak Brit (jejich řada Care nebo Premium) je podle mě nejlepší co se týče poměru cena/kvalita. Jasně, seženeme na trhu i lepší, ale ne každý si může dovolit dát třeba 250 za kilo granulí. Pro mě je nejdůležitější, aby krmivo neobsahovalo žádné obiloviny ani konzervanty nebo aromata. Myslím, že to, že suché krmivo má např. jen 50 % masa a zbytek je třeba zelenina nebo bylinky je úplně v pohodě, zvlášť, když kočce člověk „běžnou“ stravu doplňuje čistým masem nebo kostmi.

Přesně jak říkáš, konkrétně mám tyto kapsičky, přecházíme jen na Shelmu a jak říkáš, mě to přišlo složením Ok. Brita mám granule na zkoušku a nám zrovna ty premium Brit care…uvidíme.

Od chovatelky mám Bozitu, která se mi nezdá úplně tak top za ty prachy. Pro psa jsem za Bozitu byla spokojená…

Ještě jsem koukala na Josery, ty nevypadají vůbec zle…poměr/cena/ výkon…slušný. jsou to tuším německé granule.

• Citovat
  • Upravit
56505
10.2.23 19:30
@stinga píše:
no právě, ten průjem může být příznak některé z těchto nemocí

Proto jsem napsala, aby vzorek odnesla na veterinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
10.2.23 19:34
@topazio píše:
Proto jsem napsala, aby vzorek odnesla na veterinu.

mně by právě zajímalo, jak to s kotětem dopadlo, ale vypadá to, že už se nic nedozvíme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
10.2.23 19:36

@topazio no teď jsem koukla, loni v květnu se jí udusila kočka ve ventilačce :zed: :,( někteří lidé by si neměli pořizovat zvířata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.23 21:36
@stinga píše:
@topazio no teď jsem koukla, loni v květnu se jí udusila kočka ve ventilačce :zed: :,( někteří lidé by si neměli pořizovat zvířata

8o
To snad ne. :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56505
10.2.23 21:37
@stinga píše:
mně by právě zajímalo, jak to s kotětem dopadlo, ale vypadá to, že už se nic nedozvíme

To by mě také zajímalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76526
10.2.23 21:43
@topazio píše:
8o
To snad ne. :,(

jo, jo, bohužel, koukni na její diskuse

• načítám...
  • Citovat