Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
My davame 1× denne konzervu Animonda carny, plus maji porad nasypane granule Apllaws. Kdyz kupujem ty konzervy, tak ty nejvetsi baleni a vyjde to v prepoctu levneji nez supermarketove sra*kove kapsicky.
My mame tri poulicni smesky a kupujeme Purinu Cat Chow. Moc jim chutnaji.
Dřív Royal Canin a ted uz jen Hills. Obcas davam syrové vejce, nebo vařené maso.
My jsme zkusili s dat kocourovi jen maso a on to nechce, boji se toho.
Tak nehrotim. Granule mu chutnají. Chodí mu na ně i pes vyzirat.
My máme pro kočky Royal Canin a Eminent, obojí kupujeme od švagrové, která je veterinářka. ![]()
@Lindii píše:
Dřív Royal Canin a ted uz jen Hills. Obcas davam syrové vejce, nebo vařené maso.
Ji ti syove vejce? ![]()
@Zuuuzaaa122 píše:
Ji ti syove vejce?
Ano:) a málokdy taky davam tvaroh nebo jogurt. Vseobecne by meli proste zrát syrové maso, Ale ten nas zdegenerovanec to odmita. Takže granule a obcas toto.
@PetrVesely píše:
Kupovali jsme kočkám „kvalitní krmivo“ renomovaných značek nejvíce Hills myslím a pak nás překvapil nezávislý test/recenze, kde vyšelo jako nejlepší krmivo z DM drogerie. A překvapivě kočkám strašně chutná a jsou po něm v pohodě. Takže ono těžko vybírat. Zena jim ještě kupuje kapsičky někde.
Mimochodem náš mladej když se začal batolit, tak mu chutnali taky moc, než jsem si všiml az té pusy jsmem mu je zase vydloubalPříspěvek upraven 25.11.16 v 19:27
@Kelsey píše:
My jsme zkusili s dat kocourovi jen maso a on to nechce, boji se toho.
Tak nehrotim. Granule mu chutnají. Chodí mu na ně i pes vyzirat.
bojí se masa? To je hezký
Náš plašmuška se bojí všeho možnýho, ale masa asi né
![]()
A žerou vám kočky olivy? Náš kocour je miluje. Vždy když si otevřem olivy tak chodí a žebrá dokud nedostane.
Kocour od rodičů to samý, asi jim to hrozně voní
![]()
@Yasminn píše:
bojí se masa? To je hezký![]()
Náš plašmuška se bojí všeho možnýho, ale masa asi né
![]()
No boji, jde od toho pryč, na jednu stranu dobře vím, že když by zůstalo maso v dřezu se rozmrazit, tak po něm nezautoci. My dřív kupovali ty pro britky ty granule.
Pak přešli na acanu, dva dny trucoval, nehrál, stal u misky a hrabal. Cítil s toho moc to maso asi. Ale jorksir mu je chodil vybírat.
A taky je uchyl na chipsy. Nesmí vidět ani ten pytlík, strčí tam hlavu dokud si neukradne aspoň jeden.
Celkove krade, mi chodí do kabelky pro papírové kapesníky v noci, pak mi je donese do lozuce, buď je jen položí vedle mě a asi čeká až si všimnu, nebo je morduje až je papír všude.
Příspěvek upraven 25.11.16 v 21:44