Čím krmíte kočičku?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1108
27.11.16 03:39

@Zuuuzaaa122
Proc by nesmela veprove?
Krmim vsemi druhy masa a v pohode.

No u nas taky kocka krade z taliru. Rekla bych, ze cim je starsi, tim je to s ni horsi :?
My jsme meli tedy problem se sunkou. Ja nejsou zvykle na jidlo od stolu, tak po tom mela sragoru.
Jo a kdyz sezere pavouka, ten jde take vzdycky,,ven,,. Asi ji nedela dobre :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21902
27.11.16 05:34

Co rikate na mrazene maso prodavane ve zverimexech, je ok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.11.16 08:24

Nase kocka maso odmita. Syrove nebo varene, kureci, hovezi, ryby - nic. Cichne k tomu a jde pryc. Granule kupuju od malicka Hills, doporucil nam je veterinar a myslim, ze nejsou spatne.
No a pak miluje kapsicky - bohuzel vetsinou ty hnusne supermarketove. Uz kdyz je otevrete, zvlast u nekterych jde hned poznat, ze maso videly z rychliku. Takze prosim o radu. Kde sezenu kvalitni konzervy z masa? Ve zverimexech maji napr. kapsicky znacky Hills, ale jedna stoji 60 Kc, coz se mi zda strasne moc, na to, ze to kocka ji denne a kdovi jake je slozeni. To uz bych radeji kupovala maso, ale to nechce! :zed: :mrgreen:
Jinak obcas mi sni varene vajicko, krade rohliky, ryzi - hlavne nakyp s ovocem mu chutna. :D Taky doma lovi mouchy a jinou havet v lete, kdyz neco vleze do bytu. Napichne mouchu na drapek a pak si ji inteligentne vlozi do tlamicky a sni. :poblion: :mrgreen:
Je to ragdoll.
Predem moc dekuji za rady ohledne konzerv a kapsicek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59394
27.11.16 09:14

@marie.antoinetta tady mají vše kvalitní http://www.granule.cz/…y-pro-kocky/ . Hills bohužel kvalitní fakt neni, stačí kouknout na složení, samá kukuřice a chemická konzervace, masa málo :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
27.11.16 10:08

@marie.antoinetta
Kdyz jsem davala konzervy, tak jsme brali tusim od animondy?
Treba ty rybi, to byly fakt skoro same rybky. Vypadaly lepe, jak ty pro lidi.
Jinak ceny nekterych tech kapsicek jsou opravdu peklo. Ty kapsicky jsou vubec to nejdrazsi, co muze byt.
Mne vyjde krmeni pro obe kocky na cca. 600-700,– Kc za mesic, kdyz zerou maso.
A to jim davam vetsi porce, nez by mely mit, protoze jsou to rexove a maji vetsi spotrebu energie.
Minule se mi jeden pan chlubil, jak psa krmil jako stene mlekem s nakrajenym parkem a kdyz vyrostla, tak presel na pedigree a jak je to super :zed:
Jinak nas veterinar vzdycky rikal, ze nejlepsi zradlo pro kocku je mys :).
Ja tam vyrovnany pomer vseho. Maso-kosti-trosku obilnin (co ma ta mys v zaludku).
Nekdo kupuje i jednodenní kuratka (mrtva tedy).
Ale to je pro me uz moc velký hard core.
Kolega kocce vzdycky hodil treba kridlo z kurete. A pak to podle smradu za pár dni doma vzdycky hledali :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
27.11.16 10:22

@marie.antoinetta Kupujeme u Spokojeného psa, Animonda Carny (400g za 31), případně Brocconis (20,– Kč za 400g), ty už tak kvalitní nejsou, ale chutnají našim kočkám zrovna tak a pořád lepší než všechny ty šmejdské Viskasy.

Neboj se nechat kočku trochu vyhladovět, většina těch domácích bývá zhýčkaná neustálým přísunem potravy, kterou si ještě nechají vyšperkovat tím, co jim nejlépe chutná (čti: co obsahuje nejvíce chemických zchutňovadel, případně soli, kterou kočky nesmí!). Dva dny bez žrádla jim v ničem neuškodí, naopak to ještě jejich trávení prospěje a uvidíš, jak vezmou zavděk kvalitním čistým masíčkem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.11.16 10:29
@Luca82 píše:
@Zuuuzaaa122
Proc by nesmela veprove?
Krmim vsemi druhy masa a v pohode.No u nas taky kocka krade z taliru. Rekla bych, ze cim je starsi, tim je to s ni horsi :?
My jsme meli tedy problem se sunkou. Ja nejsou zvykle na jidlo od stolu, tak po tom mela sragoru.
Jo a kdyz sezere pavouka, ten jde take vzdycky,,ven,,. Asi ji nedela dobre :)

No cetla jsem ze nesm vepřové a taky jsem nikdy neviděla vepřovou kapsičku :O

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1108
27.11.16 10:49
@Zuuuzaaa122 píše:
No cetla jsem ze nesm vepřové a taky jsem nikdy neviděla vepřovou kapsičku :O

No protoze ono to veprove je tucnejsi a je tim padem hur stravitelne, cili neni tak vhodne. To je asi cele, rekla bych. Ale tak zase ja je nekrmim buckem :lol:.
Nicmene, kdyz je kapsicka kureci, tak to neznamena, ze je v ni jen kureci maso. Rekla bych, ze je tam semlete vsechno mozne a k tomu je prihozene nejake kureci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
27.11.16 11:15
@Luca82 píše:
No protoze ono to veprove je tucnejsi a je tim padem hur stravitelne, cili neni tak vhodne. To je asi cele, rekla bych. Ale tak zase ja je nekrmim buckem :lol:.
Nicmene, kdyz je kapsicka kureci, tak to neznamena, ze je v ni jen kureci maso. Rekla bych, ze je tam semlete vsechno mozne a k tomu je prihozene nejake kureci.

Taky si myslím, urcite to neni jen ciste kuřecí :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
68961
27.11.16 21:57

Myslim, ze veprove by nemeli syrove premrazene, protoze zatimco u kureciho, hoveziho apod. se v tom ty potvory dukladnym premrazenim znici, ve veprovem muze prezivat neco, na co je mraz slaby a pro kocky je to dost nebezpecne. Aspon takhle mi to rikala veterinarka. Jak je to s varenym veprovym, to netusim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.16 10:03

@Markéta80 No, tak krmení prodávané na těchto stránkách vypadá fakt dobře. Asi vyzkouším vzít kočičákovi granule Taste of wild, snad mi nad tím neohrne nos, když to maso moc nemusí. :D
Kapsičky se 70% masa.. nestačím zírat. Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.16 10:04

@Icestar Děkuji za rady, konzervy Animonda zkusím. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.16 10:16

@Luca82 Když jsme v létě jeli na chalupu i s kocourem, tak se nejdřív bál i vylézt ven před dveře, z toho jak je zvyklý být jen v bytě. Myslím, že kdyby uviděl myš, tak dostane infarkt. :mrgreen: Ale kdoví.
Konzervy Animonda zkusím. Ta naše kočka je už tak vybíravá, že chce vše jen kuřecí, tak mu tu stravu ani nemůžu ničím zpestřit, i když zelenina mu celkem jede, mrkev a hrášek si v klidu dá. :D
Jinak teda chudák štěně.. mléko s párkem :zed:

Všem děkuji za dobré rady, změním i granule, vůbec jsem netušila, že existují takovéhle lepší. Jsem zatím amatér, číču mám od minulých vánoc. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4284
28.11.16 10:56

@marie.antoinetta Zrovna Taste of the Wild naše potvory mlsný vůbec nežraly :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
28.11.16 11:03

@Icestar Já si umím vybrat. :D Ale koupím malé balení a uvidím, při nejhorším toho vyzkouším víc a granule odmítnuté naším Mňaučkem - tak se jmenuje :mrgreen:, odnesu do útulku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný