Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
@Lindii píše:
@Yasminn no jasnycopak mas za kočičku?
mám jen obyčejného bílomourka z útulku
Ale je to miláček ![]()
@Icestar Já taky ve velkým kupuji Animondu a granule Pro plan ![]()
@Kelsey Lepší ceny na Animondu mají v Mall akorát člověk musí vzít karton po 6.KS
Ale hodně se vyplatí
Premrazeny maso (potvora zene jenom kure) a granule Britcare. To zvire je tak vybiravy, ze jsem rada, ze aspon neco. Ji pouze to, co ji dam do misky (totez na stole by nepozrela) a zasadne jenom jeden druh masa a granuli. Granule dcera ujidala taky, „chlubila“ jsem se dvema veterinarum. Jeden zkonstatoval, ze aspon bude mit po nem peknou srst (efekt se nedostavil asi toho jedla malo), druhy mi doporucil, ze granule hlavne dobre zapijet velkym mnozstvim vody ![]()
@ugluk píše:
Premrazeny maso (potvora zene jenom kure) a granule Britcare. To zvire je tak vybiravy, ze jsem rada, ze aspon neco. Ji pouze to, co ji dam do misky (totez na stole by nepozrela) a zasadne jenom jeden druh masa a granuli. Granule dcera ujidala taky, „chlubila“ jsem se dvema veterinarum. Jeden zkonstatoval, ze aspon bude mit po nem peknou srst (efekt se nedostavil asi toho jedla malo), druhy mi doporucil, ze granule hlavne dobre zapijet velkym mnozstvim vody
@Fjodorka píše:
Brrr, krmení pro slepice a ještě dosolené, chudáci ledviny
Dnes jedu koupit jiné, uz ji tím krmit nebudu
.A co Felix? Ten je také špatný?
@Aslei Bohužel, tyto supermarketovky jsou na jedno brdo. Chce to dobré chovatelské potřeby, ale nejlépe se nakupuje na internetu, výběr víceméně neomezený ![]()
@Aslei všechny supermarketovky jsou stejné, mrkni na složení, je to katastrofa. Já často objednávam na spokojeném psu, nad 500 poštovné zdarma ![]()
@Aslei Stačí se podívat na složení. Jakmile je n prvním místě obilí, jedná se o krmení pro slepice. Kočka je výlučný masožravec. Ano, zvládne něco málo bylinek a zeleniny, jsou bláznivé kočky, co slupnou jablíčko nebo kus rohlíku, ale to jsou výjimky a rozhodně kvůli tomu neplatí, že by to patřilo do jejich misky.
Z internetu se dá pořídit kvalití krmivo za slušnou cenu a ještě ho dovezou až do domu. Doporučuji výše zmiňovaného Spokojeného psa - super ceny a rozvoz zdarma nad pětikilo ![]()
@Icestar
Tak, tak. Take krmim pouze masem.
Koupim toho vzdycky vic, nakrajim, odvazim do pytliku, nacpu do mrazaku a pak jen vyndavam ven.
Ono to vyjde ve finale o moc levneji nez nejake kvalitni konzervy. Pokud bych mela treba známého reznika, kde by se daly koupit odkrojky, tak uplne. Ale mam bohuzel smulu.
A hlavne objem ehm exkrementu je o dost mensi, kdyz zerou jen maso a smrad taky.
Kdyz sly na zachod, kdyz zraly jeste konzervy, no to bych skakala vzdycky z okna.
Obcas jim vyklepnu syrové vejce, doporucuji i se skorapkou, ale takove fajnsmekry tedy nemam.
Ta jedna je ale hrozna, kdyz deti nechaji nedojedeny kousek rohliku na taliri, staci se otocit a hned to sebere. Naposledy tedy povidlovou buchtu, aby pak ta povidla roztahala vsude mozne ![]()
Holky, mám taky kočku. Má 3 měsíce a snaží se krást jídlo, co děti nedojí. Je problém, když to sežere? A jsou potraviny, které v žádném připadě nesmí?
@Vermun píše:
Holky, mám taky kočku. Má 3 měsíce a snaží se krást jídlo, co děti nedojí. Je problém, když to sežere? A jsou potraviny, které v žádném připadě nesmí?
Zda se mi ze nesmí vepřové maso
Kočky obecně rády střídají chutě, takže u nás to hodně střídáme a samozřejmě kombinujeme syrovým masem
a nejvíc se může urvat po kuřecích srdíčkách syrových, to je pro ně něco ![]()