Čím krmíte kočičku?

545
25.11.16 19:11

Cim krmite kočičku?

Jakou znacku krmiva používáte pro sve kočičí mazlíčky? Ja mam rocni Lily a z Purina One jsem přešla na Joseru, co si myslite o tomto krmivu? Voni celkem přijatelne :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21311
25.11.16 19:13

@Zuuuzaaa122 používám acanu ;) tu tvoji novou značku bohužel neznám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.11.16 19:14
@Tichošlápek píše:
@Zuuuzaaa122 používám acanu ;) tu tvoji novou značku bohužel neznám

Na kolik te tak vyjde 1 kg, mohu se zeptat? :o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21311
25.11.16 19:16

@Zuuuzaaa122 kupuju cca sedmikilove balení za asi 1100 - menší balení by asi vyšlo dráž v přepočtu na kilo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.11.16 19:16

Já používám smillu, není barvena, cenové slušná.. Kupuji jen pres net, vetsi vyber, lepsi ceny.. Joseru neznam ale pokud jim chutná tak snad ok:-) co takhle vím v utulcich a pod používaji dost royal canine, hills a takova uz drazsi lepsi krmiva aby predesli problémům s ledvinami a prujmy.. No hlavni je ze ty kočky krmite vůbec, jsou i tací co nekrmi at si chytnou mys ze..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
25.11.16 19:23

Kupovali jsme kočkám „kvalitní krmivo“ renomovaných značek nejvíce Hills myslím a pak nás překvapil nezávislý test/recenze, kde vyšelo jako nejlepší krmivo z DM drogerie. A překvapivě kočkám strašně chutná a jsou po něm v pohodě. Takže ono těžko vybírat. Zena jim ještě kupuje kapsičky někde.
Mimochodem náš mladej když se začal batolit, tak mu chutnali taky moc, než jsem si všiml az té pusy jsmem mu je zase vydloubal :D

Příspěvek upraven 25.11.16 v 19:27

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2038
25.11.16 19:25

Happy Cat, 10 kg za cca 850 Kc. Jen stridam prichute.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.11.16 19:26
@elimili píše:
Já používám smillu, není barvena, cenové slušná.. Kupuji jen pres net, vetsi vyber, lepsi ceny.. Joseru neznam ale pokud jim chutná tak snad ok:-) co takhle vím v utulcich a pod používaji dost royal canine, hills a takova uz drazsi lepsi krmiva aby predesli problémům s ledvinami a prujmy.. No hlavni je ze ty kočky krmite vůbec, jsou i tací co nekrmi at si chytnou mys ze..

Ty jo, ja myslela ze v útulcích to neni nic moc, ale jsem rada ze se tam o ne aspon starají :O ja mam kočičku jen v byte, takže si chudáček nic neulovi, ona se i mysi a tak boji :D mame křečka a ma z neho nekdy strach :D a je to muj miláček, mam ji uplne místo ditete takže ji chci dopřát jen to nejlepší :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.11.16 19:27
@xkoup21 píše:

Tuto znacku neznám :O ale cena zni dost dobre, na to se podivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.11.16 19:27
@xkoup21 píše:

Tuto znacku neznám :O ale cena zni dost dobre, na to se podivam :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59388
25.11.16 19:28

@PetrVesely jo ty testy jsou super :jazyk: ale já se vždy řídim složenim ;) @elimili royal hills myslíš že patří mezi kvalitní?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3473
25.11.16 19:30

@Markéta80 Tak Hills jsme kupovali a bylo fajne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.11.16 19:30
@Zuuuzaaa122 píše:
Ty jo, ja myslela ze v útulcích to neni nic moc, ale jsem rada ze se tam o ne aspon starají :O ja mam kočičku jen v byte, takže si chudáček nic neulovi, ona se i mysi a tak boji :D mame křečka a ma z neho nekdy strach :D a je to muj miláček, mam ji uplne místo ditete takže ji chci dopřát jen to nejlepší :srdce:

Já co znám dve depozita s cca sto kockama tak ty se maji v rámci moznosti opravdu skvěle… Ono jim to předchází vdajum za veterinu pak když jsou zdravější. Ale samozrejme jsou hodne odkazani i na hodne lidi co jim třeba pošlou nějaký peníz, neboť to tajnou vše z vlastních zdrojů..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
178
25.11.16 19:33

Já nevím co je nejkvalitnější, samozrejme cena neznamená vždy kvalitu.. Ale asi a nimi maji dobre zkusenosti.. Rozhodne budou lepši nez supermarketová strava.. Rada si nechám poradit kvalitní granule:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
545
25.11.16 19:34
@PetrVesely píše:
Kupovali jsme kočkám „kvalitní krmivo“ renomovaných značek nejvíce Hills myslím a pak nás překvapil nezávislý test/recenze, kde vyšelo jako nejlepší krmivo z DM drogerie. A překvapivě kočkám strašně chutná a jsou po něm v pohodě. Takže ono těžko vybírat. Zena jim ještě kupuje kapsičky někde.
Mimochodem náš mladej když se začal batolit, tak mu chutnali taky moc, než jsem si všiml az té pusy jsmem mu je zase vydloubal :DPříspěvek upraven 25.11.16 v 19:27

Chudak dite :lol: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný