Čím nahradit MM?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
25.2.11 08:55

Zezačátku zpapají pár lžiček. Já vždycky otevřela skleničku, něco snědl, stejnou dávku jsem mu nechala na další den a zbytek zamrazila. Potřech dnech jsem přidala něco dalšího a tak furt dokolečka. Na ten úplný začátek prodávají malinké skleničky, tak se to nedá splést :-D A přeju, aby to pomohlo. Některým dětem prostě pak už výživově mlíčko nestačí a některým stačí třeba i osm měsíců (případ kamarádky, její holčička odmítala příkrmy až do devátého měsíce, takže byla jen kojená).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7276
25.2.11 09:44

nám i z Aventu malá polykala vzduch,pak jsme pořídili MAM a je výborná,má dole takové otevíratelné dno,které je tak přizpůsobené,aby dítě nepolykalovzduch a je to fakt paráda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.2.11 14:14
Amabilis77 píše:
Zezačátku zpapají pár lžiček. Já vždycky otevřela skleničku, něco snědl, stejnou dávku jsem mu nechala na další den a zbytek zamrazila. Potřech dnech jsem přidala něco dalšího a tak furt dokolečka. Na ten úplný začátek prodávají malinké skleničky, tak se to nedá splést :-D A přeju, aby to pomohlo. Některým dětem prostě pak už výživově mlíčko nestačí a některým stačí třeba i osm měsíců (případ kamarádky, její holčička odmítala příkrmy až do devátého měsíce, takže byla jen kojená).

Ta mrkev ale nemusí být kupovaná,když jí uvařím doma,tak to nevadí ne?První holčině ty kupovaný skleničky vůbec nechutnaly.

• Citovat
  • Upravit
20777
25.2.11 14:25

Nemusí, já na to koukám z pohledu prvního syna, ten domácí nechtěl :lol:
Ale beru to i tak, že v té skleničce je hlídán obsah dusičnanů a to u kupovanýho ani doma vypěstovanýho nezjistíš (bio má dusičnany taky, rozdíl je jen v tom, že nejsou z umělých hnojiv, ale ze skutečného hnoje :-D )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rozmary
25.2.11 16:43

Aha,ale to naše maminy asi neřešily že :lol:Tak jo,díky za info :wink:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat