Čím nahradit Nutrilon 2 AR?

1198
20.7.17 19:13

Cim nahradit Nutrilon 2 AR?

Maminky, cim jste nahradily Nutrilon AR2? Dcera ma skoro 14m, jeste mame posledni 2plechovky Nutrilonu 2AR. Nevim cim nahradit? obcas stale ublinkavame, mlicko mame rano a vecer. Diky za tipy. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
10291
20.7.17 19:19

Já už jsem teda dvojku nenahrazovala antirefluxním mlíkem, pořídila jsem normální nutrilon a už to bylo v pohodě. Mlíko měla taky ráno a večer kolem toho roku, ale jak už chodila, nebyla na břiše a jedla defakto už všechno, takt o bylo v pohodě :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
20.7.17 19:45

@KKatka23 3 AR se uz nedela, takze vim ze musim mahradit necim jinym, ale nevim co vybrat :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 20:02

@eloxe tak jestli blinkas ty, tak mazej k doktorovi ;) jinak ja to pak delala tak ze jsem klasicky um zahustovala ryzovou kasi ;) coz je idealni, udelas si hustotu jakou chces.. @KKatka23 promin, ale tvoje reakce je o nicem. To ze tobe mala prestala driv blinkat je hezky, ale zakl to nijak nepomuze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 20:03

@Ellusa :mavam: :kytka: tak koukam, ze nejdriv mam cist odpovedi, nemusela bych se trapne opakovat :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
20.7.17 20:19

@saadet tak ptala se, který mlíko má začít kupovat, tak jsem napsala, že já jsem zůstala u nutrilonu, ale u klasické řady a že to bylo v pohodě, že jsem nepozorovala už v tomto věku rozdíl mezi tím, když jsem dávala nutrilon AR nebo normální… třeba dá zakladatelka taky normální mlíko a zjistí, že to není moc změna…nevím, co je na tom příspěvku špatnýho :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 20:23

@KKatka23 tak pokud ublinkava i po ar mliku tak po normalnim to bude na 99% jeste horsi ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10291
20.7.17 20:27

@saadet tak jako mě si malá taky občas ublinkla, ale když srovná s těma šílenýma šavlema, co házela jako mimino, tak prostě furt dobrý. Jestli jednou, dvakrát za den trošičku ublinkne, tak to mi nepřipadá jako taková tragédie, aby se muselo mlíko zahušťovat nutritonem. Ale tak zakladatelka sama asi ví nejlíp, jak na tom její dítě je a poprosila jen o názory, jak jsme to měly my ostatní - napsala jsem, jak to bylo u nás. Může zkusit samotný normální mlíko, třeba to bude u nich taky OK, pokud ne, může dohustit mlíko něčím jiným…jen nechápu, proč normálně neodpovíte na dotaz zakladatelce a komentujete můj příspěvek :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 20:30

@KKatka23 precti si muj prvni prispevek jeste jednou - nejdriv samozrejme zakl odpovidam ;) a tvuj mi skutecne prisel o nicem, tot vse a timto koncim ot a pardon zakl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
20.7.17 20:45

Diky vsem za odpovedi. Zkusim teda koupit nejake batoleci a uvidime..mala jeste nechodi, takze nas to ublinkavani trapi. NECHAM si jednu plechovku do zasoby puvodniho mleka kdyby byl problem a pripadne to nejak nakombinuju nebo se k nemu na cas jeste vratim ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12156
20.7.17 21:27

@eloxe hele fakt zkus koupit tu kasi a zahustuj kasi. Me mala blindila fakt hodne a to dost pomohlo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1198
21.7.17 10:13

@saadet dobře, zkusim..diky ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.9.17 07:12
@eloxe píše:
@saadet dobře, zkusim..diky ;)