Čím ochutit jogurt
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Citovat
- Upravit
Reakce:
Nebo povarit jakekoli ovoce, zlehka sparit a zase rozmixovat. Urcite bych 9m nicim nedoslazovala.
- Citovat
- Upravit
Včera jsme začali s jogurtem a dala jsem mu do toho domácí presnidavku, snědl toho moc, dneska má zbytek, ale měla jsem málo presnidavky tak jsem přidala piškoty, za chvíli to bude jist a myslím ze mu to bude chutnat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
ještě se zeptám: dáváte jogurt studený rovnou s lednice nebo ho chvíli necháte venku aby nebyl tak studený?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ja jsem ho vzdy vytahla z ledničky cca hodinu před konzumací…a když jsem zapomněla tak jsem ho trochu ohrala ve vodni lazni.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já ochutila přesnídávkou,stejně jako kaše. A asi potřetí ji snědl neochucený a od té doby ho jí normálně. Dávám ho rovnou z lednice,teplý jogurt mi přijde hnus.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
Já ochutila přesnídávkou,stejně jako kaše. A asi potřetí ji snědl neochucený a od té doby ho jí normálně. Dávám ho rovnou z lednice,teplý jogurt mi přijde hnus.
Za pul hodiny se ti jogurt z cca 6 st neohreje na cca 23st. Nebud hystericka.
- Citovat
- Upravit
@Verun83 hysterická
? Jen jsem odpovídala na otázku a psala k tomu svůj názor,nenutím nikoho,aby to dělal stejně. Mně prostě osobně jogurt pokojové teploty nechutná a nesním ho.
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
@Verun83 hysterická? Jen jsem odpovídala na otázku a psala k tomu svůj názor,nenutím nikoho,aby to dělal stejně. Mně prostě osobně jogurt pokojové teploty nechutná a nesním ho.
![]()
Za pul hodiny se ti jogurt neohreje na pokojovou teplotu. Nedelej z komara velblouda. A davat studeny jogurt malymu diteti neni fakt vhodny.
- Citovat
- Upravit
Dávám od zacatku ovocné,příp.sladké bíle. Vybírám takové,kde je jen ovocna slozka a cukr,u nas vede Valaska
Ze je smetanovy,mi nevadí. Pred konzumací vytahuji dřív,i nám.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Aduš8 píše:
@Verun83 hysterická? Jen jsem odpovídala na otázku a psala k tomu svůj názor,nenutím nikoho,aby to dělal stejně. Mně prostě osobně jogurt pokojové teploty nechutná a nesním ho.
![]()
Já zase nesmím cokoliv studené z lednice. Každý to máme jinak. Vytahuji i salát.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Rozmixovat banan? Uplne najemno