Svačinky pro 8měsíční mimi

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Faris
8.9.18 10:44

Svacinky pro 8 mesicni mimi

Ahoj holky, nejak mi dochazi inspirace co davat ke svace. Uz nekojim. Rano davam v sest sunar, pak nekdy usne, nekdy uz ne. Kadopadne snida rozmackany banan s presnidavkou nebo Activii. Jenze pak jeste pred obedem svaci, to mu treba nastrouham jablko a mrkev. Obidky mame vychytane, ji vsechno, takze s tim problem neni. Veceri kasi a pak jde chrnet. Ale ty snidane a svaciny. Co davate?

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14376
8.9.18 10:48

@Faris bílý jogurt, přesnídávku, jakékoliv ovoce. Ono u těch prcků to až tak rozmanité být nemusí. Já dávám ráno kaši z normálního mléka a večer ze Sunaru,už od 8. měsíce,na radu naší doktorky. Bílý jogurt jsem začala přidávat až teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8.9.18 12:04

Zelenina, ovoce, bily jogurt. Na snídaní. mel kasi.. bez mleka z vody. Jahelnou ryzovou nebo ovesnou s ovocem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17.4.19 11:14

Já dávám na snídani většinou mléčné kaše a potom na svačinu mu dám do ruky ovoce nebo ovocnou kapsičku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
19.4.19 21:32

Ahoj, a jaké kaše dáváte na tu snídani, a jaké kapsičky. Už jsem o nich slyšela ale ješte jsem je nezkoušela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1364
19.4.19 21:54

Taky dávám kaše na snídani 14 měsíčnímu tedy už. Takto to jedeme asi od 7 měsíců, kdy mléko nepije. Pečiva moc nepoji, takže kase kupuju mléčné i nemlecne bez cukru - nutrilon, hami, nestle, Hipp, jahlove, rýžové, ovesné, prostě vše, většinou tedy má nejradši neochucene. Ochucuju až sama čerstvým ovocem(banán, avokádo, jablko, mango, hruška, maliny,, jahody a ořechy(mandle, vlašské, kesu) prostě všelijak. Miluje to a jinou snídani bohužel nechce. Chlebu do veme tak 3 kousky a dost. Dělám vždy jen mléčné, pac mléko nepije, tak aby měl pokryté mléčné dávky. Jinak svačiny dopoledne u nás krupky z dm Teddy, ovoce, nebo přesnidavky, sem tam sušenka, kus rohlíku, na co má chuť. Odpo svaca- jogurt a ovocem, nebo /pudink z UM s ovocem nebo přesnidavkou, nebo nějaký, Hipp dezert. Taky si lamu hlavu co mu dát, že ji pořád to samé. Pak má i menší svačinu k večeru krajicek chleba s máslem syrem nebo kvalitní šunkou nebo Lucinou a rajcatka. Někdy sní jen kurku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21.4.19 16:19

@Julijetka Kaše dělám vždy mléčné domácí, buď rýžové nebo z ovesných vloček. Ovocné kapsičky dávám vetšinou ten Sunárek do ručičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4
23.4.19 17:58

@Emasnehova Koukám že všechny děláte vastní kaše. To abych to taky vzkoušela, i ty kapsičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí