Přechod na BLW

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
210
3.9.18 08:26

dcera jedla kase asi od 8 měsíců a to necelý měsíc. pak si i bez zubu klidne dala treba namekko pečené kuratko nebo tak :-) takze cokoliv co te napadne … s množstvím neporadím , u nas jsou 4 sousta bezna i ted v roce a pul, ale kdyz ji chutná tak sni vse :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1808
3.9.18 08:31

Jak ti zavidim, taky jsem tou dobou zacla zavadet, ale doted (12m) bojkotuje naopak kousky a chce mixovat. Resp nekdy mi to sni, nektere veci (chleba, merunka..) vzdy - jine (zelenina, maso) musim namixovat.

Mnozstvi jidla bych vic resila az v pripade, ze by shazoval, ale svacinky bych klidne pridala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.18 08:37
@Bara04 píše:
dcera jedla kase asi od 8 měsíců a to necelý měsíc. pak si i bez zubu klidne dala treba namekko pečené kuratko nebo tak :-) takze cokoliv co te napadne … s množstvím neporadím , u nas jsou 4 sousta bezna i ted v roce a pul, ale kdyz ji chutná tak sni vse :-)

A to kure fakt snedla nebo ho spis jen cucala? Jako taky jsem cetla na netu, ze muzu takhke diteti dat vicemene uplne VSECHNO, ale trochu se toho bojim a nejsem si uplne jista no. Tady v Cesku mi prijde, ze je modni davat diteti jen ultra zdrave jidlo a idealne vsechno az po 1. roce :nevim: A ve Statech, kde se blw praktikuje casteji, davaji malym i cedar

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.9.18 08:41
@Capretta píše:
Jak ti zavidim, taky jsem tou dobou zacla zavadet, ale doted (12m) bojkotuje naopak kousky a chce mixovat. Resp nekdy mi to sni, nektere veci (chleba, merunka..) vzdy - jine (zelenina, maso) musim namixovat.Mnozstvi jidla bych vic resila az v pripade, ze by shazoval, ale svacinky bych klidne pridala

No mne jedinou “rozmixovanou” vec, co sni, je jogurt. A to si lzicku musi dat do pusy sama :roll: :lol: My doma nemame vahu (ani “dospelackou”), tak se vzdycky dozvim, kolik pribrala az na kontolue u mudry. Minuly tyden mela 8.2kg, coz je nejaka ta norma, ale doufam, ze ted nezacne hubnout, jak chce jist sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.9.18 08:55
@Bara04 píše:
dcera jedla kase asi od 8 měsíců a to necelý měsíc. pak si i bez zubu klidne dala treba namekko pečené kuratko nebo tak :-) takze cokoliv co te napadne … s množstvím neporadím , u nas jsou 4 sousta bezna i ted v roce a pul, ale kdyz ji chutná tak sni vse :-)

muj obdiv.

Ja na 19m resila u tchyne to, ze mala ji jenom mixovane a tchyne ji mermomoci chtela dat nejake kousky… prej at nenblbnu, uz to davno neni miminko a taky ji pres moje varovani dala neco nemixovaneho. No malou jsme musely obratit vzhuru nohama a bouchat po zadech, abychom ten mini kousicek z ni dostaly ven a ona se neudusila. Tchyne pak divne koukala, ze je ji to lito, ale ze tohle teda nezna… ze jeji deti jedli kousky uz davno pred prvnimi narozeninami. A taky proste bez problemu jedli a ne ze vsechno je NE-E.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1808
3.9.18 09:18

@Mladamamina17 myslela jsem tak od pohledu, taky nevazim :) pritom my varime zdrave a klidne by uz mohl jist to stejne. No asi ma svuj cas, do krku mu to nenapechuju :mrgreen: je i zvedavy a ochutna vsechno, ale vetsinou ho zarazi struktura a chce si to jakoby prohlednout a nic z toho :mrgreen:

@warita jojo, tchani si to u nas taky museli vyzkouset, ale poctive to vyplival sam. Jako by nas to mixovani bavilo a „brzdily“ jsme je schvalne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
210
3.9.18 09:19

@warita Myslim ze k tomu každé dite dozraje… jednou zkusí treba krupky ty se rozpustí a uvidí ze to jde a bude… chapu ze to je otrava, ale i to pomine, neboj,,,,moje zver (oba dva) zas ji tak strasne malo a tak malo veci, ze to je obcas k vzteku…fakt je každé dite jiné, zalezi na tobe jestli se nezeptat dr jestli to uz neni nejakym problem, ale to ja netusim :-/

@Mladamamina17
jo snedla - ale pozor žádné detske verze:-) hele ona vidí staršího jak ji, takze detsky „blafy“ nebude… rekla bych všeho s mírou - ja varim zdravěji, mene soli atd, ale zase nedelam žádné jidla zvlast pro mladší a pro starší…dávala bych klidne vse, s mírou a rozumem… (jako jedna hranolka dite nezabije, ale menu v mcdonaldu uz je masakr :-)) ja jsem ji proste dala ze svého na jeji talířek , pripadne kořeni jsem oskrabala… dodnes patří mezi nej jidla rajčata vybrana ze salátu se zálivkou:-) - mojeho salátu samozrejme :-) množství ted neresim neboť stále kojim a to celkem dost a nevypadá ten by chtela přestat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
3.9.18 12:21

@Capretta, @Bara04. Dik holky.

V mezicase postoupila doba a male je ted 21m. Behem asi jednoho mesice ji narostli vsechny 4 stolicky, do te doby zadne nemela a helemese, naraz ji to kousani jde.

Ted jeste kdyby nebyla tak vybirava a jedla to, co maminka pracne uklohnila a na kousky napizlala do mistiky. Ja si s tim davam tak zalezet, varim ji jeji oblibena jidla, demonstrativne pridavam same dobre veci jako olivovy olej, nastrouhany syr, predstiram, ze solim a solim...... proste teatr a vysledek je: „Neciiiii“ a je vymalovano. Ale jinak zvlada se napapat lzickou sama a v posledni dobe si hraje s vidlickou a nozem a predstira, ze kraji jidlo jako rodice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1 Good Sleep

• (4.7) + 729 recenzí

2 Pokračovací mléko

• (5) + 213 recenzí