Čím vyčistit genciálku???

129
28.2.10 09:13

Čím vyčistit genciálku???

Ahoj, obě děti chytly neštovice a máme fialku téměř všude :cert: Nemáte, prosím, nějaký spolehlivý tip, jak ji odstranit z koberce a čela postele? Díky moc za rady :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3138
28.2.10 09:32

těžko..z koberce ji budeš muset asi vysříhat..
nebo se preptej nekdo v lekarne na toto :
 http://www.bmt.cz/…L05_2005.pdf

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5162
28.2.10 10:10

Máme ji na sedačce :-?
trochu to pustilo lihem, ale spíš, že se od toho potom člověk nezamaže. Vidět je to tam pořád…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2245
28.2.10 10:12

taky jsem to měla na kočárku ničím to nepustilo,ale výhoda byla že to bylo na bílé barvě tak jsem to vzala savem a po gencáně ani stopa.jinak jsem to dolů nedostla ničím

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
598
28.2.10 10:40

ahoj mně to pustilo díky předpírkovému spreji a lihobenzinu,ale záleží jak máš ty skvrny staré. měla jsem politou kompletně koupelnu,ručníky …podotýkám novou koupelnu,šla jsem do mrákot ,ale pustilo to,takže přeji hodně štěstí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1112
28.2.10 10:51

já dostala den starou genc. skvrnu z kuchyňské linky citronovou šťávou. nakapala jsem,nechala působit a když to trochu povolilo, setřela jsem a nakapala čistou šťávu znova. pořád dokola, až to bylo pryč. citr. šťáva ti nepoškodí povrch, zkusila bych to i na ten koberec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2081
28.2.10 10:58

Proto jsem ji prestala pouzivat. Protoze nejde dolu. Stacila mi u mimina spinava koupelna a lednice.
Na nestovice je dobre toto: http://www.lekarna.cz/…lotio-100ml/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
hraczka-david
13.5.12 12:35

fialka jde dolu. my používáme vše co obsahuje alkohol !!!

• Citovat
  • Upravit
1.12.14 15:27

GENCIÁLKA Z OBLEČENÍ

Jednou sem si udelala genciálkou skrvnu na takovém bílo šedém svetru, skvrna mela tak asi 3 cm vzala sem nejakou slivovici měla okolo 38% vzala hadr a namočila rohy a potom sem pres skvrnu přejižděla, trvalo to asi 8 minut, ale slo to dolu, HODNĚ ŠTĚSTÍ ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný