Mýdlo klasické x tekuté?

• Fotoalbum (8)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
87
27.2.10 14:27

Mýdloxtekuté?

Jde vytvořit nějak z klasického mýdla mýdlo tekuté? Mám doma toho hromadu..a nikdo to nepoužívá…na ruce by to muselo být tekuté..tak by mě to zajímalo, jestli to jde a jak…díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
12009
27.2.10 15:13

to nevim, ale muzes si to dat do pradla do supliku a bude krasne vonet :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12154
27.2.10 16:57

Ahoj, tak já jsem to kdysi zkoušela rozmočit, ale nikdy se to nijak extra nepodařilo. Nebylo to ono, byla z toho taková divná polotekutá a hrudkovitá směska. Nebylo to ono. Ale mám takové hodně staré struhadlo z kuchyně a to už používám na strouhání mýdla do prádla. Ty zbytky prostě strouhám do pračky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6093
27.2.10 17:03

Strouhat mýdlo do pačky jen tak samotné asi nejní moc fajň :think:
Usazuje se na bubnu - bacha na to :cert:

Jak udělat z mýdla tuhého tekuté, nevím, já si vyrábím mýdlový sliz (na praní) a to má konzistenci pudingu, takže aby z toho vzniklo něco tekutého, muselo by to být sakra moc vody a málo mýdla.
U sliza mám 250g mýdla a 10litrů vody a pořád je to moc husté.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50725
27.2.10 18:36

A co nekupovat tekuté a tvrdošíjně jim tam dávat to obyč? Šak oni časem podlehnou, když to nepůjde jinak, zvlášť, jestli jsou na mýdlo zvyklí :mrgreen:

Jinak k dotazu nevím… Nevaři se mýdlo nějak? Že by to třeba chtělo v té vodě rozvařit (ale to je jenom myšlenka…) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
28.2.10 00:08

Rozvařit ani jinak upravit nejde a nepůjde - jedná se chemicky o naprosto odlišné látky.

Je to jako byste chtěli udělat s rostlinného oleje pravé vepřové sádlo - no, já vím, blbý příklad :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 17:55

Tekuté mýdlo - obal s pumpičkou

Nemáte tip na tekuté mýdlo s pumpičkou, které má modrý (tyrkysový) nebo fialový obal? Ne mýdlo uvnitř, hlavně tu nádobku :-) děkuji za tip na značku popř. kde koupit… A klidně i jiné přípravky do koupelny, šampony, sprchové gely…

Znám jen přípravky s barevným obsahem a průhleným obalem, ale potřebovala bych hlavně barevný obal…

• Citovat
  • Upravit
8698
17.10.12 18:13
@Anonymní píše:
Nemáte tip na tekuté mýdlo s pumpičkou, které má modrý (tyrkysový) nebo fialový obal? Ne mýdlo uvnitř, hlavně tu nádobku :-) děkuji za tip na značku popř. kde koupit… A klidně i jiné přípravky do koupelny, šampony, sprchové gely…Znám jen přípravky s barevným obsahem a průhleným obalem, ale potřebovala bych hlavně barevný obal…

At to ladí v koupelce s nabytkem neo zdí? :mrgreen: :think: tak nad tymhle premýšlim taky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 18:17
@Hana89 píše:
At to ladí v koupelce s nabytkem neo zdí? :mrgreen: :think: tak nad tymhle premýšlim taky :hug:

S doplňky :-) ručníky atd… koupelna bude neutrální, tak ji chci oživit takto :-)

• Citovat
  • Upravit
8698
17.10.12 18:19
@Anonymní píše:
S doplňky :-) ručníky atd… koupelna bude neutrální, tak ji chci oživit takto :-)

A jo my mame novou koupelku černou s bílou a ja shanela černe nadobky na kefky, mýdlo, a chtela sem i černe ručníky zatím sem nenašla, a íle nechci :lol: No ak neco take najdu napíšu sem ju? :hug: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 18:24
@Hana89 píše:
A jo my mame novou koupelku černou s bílou a ja shanela černe nadobky na kefky, mýdlo, a chtela sem i černe ručníky zatím sem nenašla, a íle nechci :lol: No ak neco take najdu napíšu sem ju? :hug: :mavam:

Dobře, díky :-) My budeme mít koupelnu šedo bílou, a chtěla bych ji oživit ručníkama a doplňkama. Nejlépe barva tyrkys a na střídačku fialová… :-) nádobky jsem našla na kasa.cz ale ty obyč s mýdlem by vyšly levněji… a stačilo by to :-)

• Citovat
  • Upravit
8698
17.10.12 18:24

Tak tady neco :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
17.10.12 18:26
@Hana89 píše:
Tak tady neco :mrgreen:

Jé díky :-) to je oriflame? a to poslední jsi našla kde?

• Citovat
  • Upravit
8698
17.10.12 18:31

No je to oriflame a kozmetiku fialovu ma i Gliskur snad se to takhle píše :mrgreen: pak ješte Ikea ma hezke tyhle: :mrgreen: :mrgreen: a to posledne je na muj-nabytek.cz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8698
17.10.12 18:32

A tohle z ikei mají opravdu hezke kousky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie