Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Dámy,
dělal si někdo z Vás někdy rezervaci vstupného v Cinestar?
Přišlo Vám nějaké potvrzení na mail? Mě nic a na hotline to nikdo nebere…
A netušíte, jak dlouho před představením je potřeba koupit vstupenky? Na stránkách taky nic.
![]()
@MartinaIrena jj, přišla buď sms nebo mail - musíš mít kód, který nahlásíš, když vyzvedáváš vstupenky. Ono to nemusí přijít hned. Jo a vyzvednutí je u nás do 30 minut před začátkem.
Vždycky dojde email i sms, buď s kódem anebo si vstupenky přímo vytiskneš doma, jestli si to už zaplatila kartou, koukni na bankovnictví, jestli se peníze odečetly…
@MartinaIrena
Proč by to tam nemělo být, já to našla normálně :
http://cinestar.cz/…ni-podminky/
A když si to dané promítání rozklikneš, jsou ta tvá místa obsazená? Jestli jo, tak bych počkala, třeba mail ještě přijde, pokud ne, tak znovu. Každopádně to potvrzení s kódem přijít musí
Problém je v tom, že kdy když jdeš na rezervace, tak už ti to nikde neukazuje odkaz, že by ses třeba mohla vrátit na hlavní stránku a pod konkrétním multikinem se prostě ty všeobecné podmínky neukazují
http://tickets.cinestar.cz/praha9/Hall
Jo ještě dovětek, ani z těch slavných všeobecných podmínek jsem nevyčetla, do kdy platí rezervace. Je tam napsáno, do kdy se může zakoupit on-line vstupenka. To ale není to samé jako rezervace. Takže problém bude spíš asi někde jinde. Možná mi poradíš, kde to tam píšou?
@MartinaIrena píše:
No tak číst samozřejmě umím, ale problém je v tom, že kdy když jdeš na rezervace, tak už ti to nikde neukazuje odkaz, že by ses třeba mohla vrátit na hlavní stránku a pod konkrétním multikinem se prostě ty všeobecné podmínky neukazují
http://tickets.cinestar.cz/praha9/HallJo ještě dovětek, ani z těch slavných všeobecných podmínek jsem nevyčetla, do kdy platí rezervace. Je tam napsáno, do kdy se může zakoupit on-line vstupenka. To ale není to samé jako rezervace. Takže problém bude spíš asi někde jinde. Možná mi poradíš, kde to tam píšou?
Mi se zdá, že to chodí vždycky v tom mailu, že máš vstupenky vyzvednout půl hodiny před začátkem představení. Ale podmínky jsem nečetla, tak možná je o i tam
. Každopádně ten mail potřebuješ. Podívej se, jestli místa, které jsi rezervovala jsou orpavdu rezrvovaná, jestli ne, udělej znovu. A jestli jo, a stejně ti nic delší dobu nepřišlo (podívej se i do spamu) tak si prostě rezervuj jiné.
@evill jj,dik. Musim cekat na ten mail, pze nas domluvenych pet lidi a na ten den a cas uz je to vyprodany.Ale tech pet mist v te rade se hned pote ukazalo jako rezervovanych, tak snad ok. System proste dnes zamrznul. ![]()
@MartinaIrena píše:
Nezlob se, ale o tvé rýpání tady nikdo nestojí. Já jsem se potřebovala poradit, což ty jsi neudělala a místo toho máš nejapné komentáře, že neznám písmenka. Jsi fakt trapná. A jinak, já ti věřím, že se ti to nikdy nestalo. Mě taky ne. Ale teď mi prostě systém v průběhu rezervace kleknul. Paní mi už napsala, že systém nefunguje.
A když jsi ta odbornice na písmenka, můžeš se tedy podívat do všeobecných podmínek, kde tam píšou, že si máš vstupenku vyzvednout do 30 minut před představením? Docela by mě zajímalo, kde to tam vymyslíš, protože to tam OPRAVDU NENÍ.
4. INTERNETOVÁ REZERVACE VSTUPENEK
4.1 Zákazníkovi je umožněno rezervovat vstupenku.
4.2 Společnost CineStar umožňuje Zákazníkovi provedení internetové rezervace vstupenek na vybraná představení dle svého uvážení.
4.3 V případě provedení internetové rezervace vstupenek Zákazník volí požadované představení, jeho čas a konkrétní místa v sále. Dále volí cenovou kategorii požadované vstupenky jako v případě e-vstupenky, nelze zvolit jiný způsob úhrady než platbu na pokladně multikina (hotově nebo platební kartou) a jiný způsob převzetí vstupenky než na pokladně multikina. Při volbě zlevněné cenové kategorie (studentská, ZTP atd.) je nutné na pokladně při vyzvednutí rezervace předložit platný doklad opravňující držitele ke slevě. Pokud Zákazník nepředloží platný doklad, je povinen doplatit rozdíl mezi zlevněnou vstupenkou a standardní cenou vstupenky.
4.4 Zákazník po provedení rezervace obdrží e-mailovou zprávu, tzv. „Konečnou rekapitulaci“, která obsahuje unikátní číslo provedené rezervace. Zákazník po příchodu na pokladnu multikina nahlásí číslo své rezervace. Na jejím základě obsluha pokladny zákazníkovi prodá příslušné rezervované vstupenky.
4.5 E-mail „Konečná rekapitulace“, který zákazník obdrží po uzavření internetové rezervace rovněž obsahuje informaci o konečném termínu k vyzvednutí vstupenek na pokladně multikina před začátkem představení. V případě, že zákazník si vstupenky nevyzvedne dle těchto pokynů, je Společnost CineStar oprávněna je prodat jinému zákazníkovi.
4.6 Společnost CineStar není zodpovědná za chybné údaje zadané zákazníkem při uzavírání internetových rezervací (datum, čas, představení, místa v sále).
U rezervace v bodě 4.5. píšou, že čas do kdy má být vyzvednuto bude zaslán na email
.
@MartinaIrena píše:
Dámy,
dělal si někdo z Vás někdy rezervaci vstupného v Cinestar?
Přišlo Vám nějaké potvrzení na mail? Mě nic a na hotline to nikdo nebere…
A netušíte, jak dlouho před představením je potřeba koupit vstupenky? Na stránkách taky nic.![]()
![]()
tak email zadavas primo v rezervaci, ne? me to tedy prijde vzdy hned po dokonceni rezervace. koukni spise, jestli si ji provedla spravne. jestli si zaklikla treba souhlasim s obchodnimi podminkami, pak ti vyskoci okenko, kde zadavas email (pokud teda nemas ucet primo na cinestarclubu).
@BAZÁREK ANGIE Jj.diky,ja jsem tohle cetla, ale kdyz nefunguje system, tak proste zadny mail neprisel. Prispevek jsem smerovala na Midlajs, pze mi nelibilo, ze jen rype a o to fakt nestojim
Ale dekuju, jsi hodna.