Brusle vícevelikostní nebo jedna velikost, máte zkušenosti?

2926
29.12.14 10:32

Brusle vícevelikostní nebo jedna velikost, máte zkušenosti?

Ahoj,
potřebuji dceři koupit nové brusle na led, má klasické bílé kožené a děsně v nich šmatlá, potřebuje pevnější. Koukala jsem na nabídku bruslí a otázka zní, zda máte někdo zkušenost s bruslema, které jsou třeba vel. 33-35? Zda dobře drží nebo jsou na nic a vyplatí se koupit ty jednovelikostní? A další otázka - se zoubkama nebo styl kanad?

Díky za vaše zkušenosti :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
764
29.12.14 11:04

Pokud dítě např. hraje hokej nebo jezdí několikrát týdně, koupila bych jednovelikostní. Pokud si jedete 5 krát za zimu zabruslit, tak ty vícevelikostní stačí…v pevnosti rozdíl nevidím, ale ty kožené mi přijdou pohodlnější. A k těm zoubkům…je to o zvyk, ale upozorňuju, já jsem byla zvyklá na zoubky a na in-linech jsem se pak málem zabila :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3380
29.12.14 11:51

@Loll Máme dobrou zkušenost s vícevelikostníma, ale určitě bych nekupovala s utahováním jen na přesky. Máme vyzkoušené s dotahováním na tkaničky+přesku+pásek se suchým zipem a drží perfektně :palec: Jinak holka má normálně styl kanady, mám je i já, dělají se i v „holčičím designu“. Piruety se dělat nechystáme tak nevidím důvod zoubky mít… Bílé krasobruslařské jsme ani nezkoušeli, s hrůzou na ně vzpomínám z mého dětství :mrgreen: Musela jsem mít zoubky ubroušené, byly hnusné a většinou vyšmajdané :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová