Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahojte, jdu si pro radu. Teta mi daruje svoje starší pianino, „klavír“, a potřebuju ho přestěhovat, bydlíme v prvním nadzemním patře. Máte některá zkušenost, případně nějaké tipy a vychytávky jak si to ulehčit?? Docela se toho bojím
Chce to chlapy siláky a jedině po schodech
Ale máte ještě štěstí, že nebydlíte vysoko ![]()
@Míša91 my jsme bydleli ve 4 patre a stehovali klavir do rodinneho domu, po schodech ho nesli 4 chlapi
@Míša91 mně stěhovali pianino čtyři dospělí chlapi. Možná to zkusit posunovat jako po nakloněné rovině, ale nechala bych to na chlapech, ať něco vymyslí ![]()
Já mám k dispozici zatím jen dva, tak to musím ještě pořešit. Každopádně moc děkuji
teta radila něco s popruhama ale to si nedokážu moc představit, tak uvidíme jak to dopadne
Pokud jsou ti 2 silnější, tak by to zvládnout mohli, ale děsně by se nadřeli
Popruhy si taky nedokážu představit. Mimochodem, když na to dojde, tak i pianino se dá rozebrat a některé části nosit zvlášť, ale to mi přijde jako zbytečná piplačka ![]()
@Litta
Tak jsem se dlouho nezasmála. I když nakonec mi to zničení málem urvalo srdce
![]()
Existuje spousta firem, která stěhuje krom jiného i klavíry.
My jsme předloni stěhovali pianino ze druhého patra paneláku do rodinného domku, kde máme miniaturní chodbičku a samou zatáčku ![]()
Chlapíci ho nesli jako nic (mají na to své fígle) a poradili si i se schody i s malým prostorem.
Sami nic nepodnikejte, strháte se a klavír zničíte
Určitě si na to někoho najměte, vyplatí se to.
Jinak to stěhovali dva chlapi, nesli ho na popruzích (nějak je dají kolem klavíru, pak sobě kolem krku a chytnou ještě rukama - každý z jedné strany).
@Míša91 píše:
Já mám k dispozici zatím jen dva, tak to musím ještě pořešit. Každopádně moc děkujiteta radila něco s popruhama ale to si nedokážu moc představit, tak uvidíme jak to dopadne
Jj stěhováci to dělají s popruhama a je to o dost lepší než jen nosit na rukách. Jinak firma si za to bere tak 3-5000kč.
@AngelLilly Já si je zas tak nepamatuju
Borci plus mínus 30 let, pod hadry jsem se jim nekoukala ![]()
@Fircon to jde vidět i přes hadry
má to snad všude ![]()
Pardon zakladatelce za OT ![]()