Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Beccca
Nesouhlasim sice s vyse vypsanymi nicky, nemohu soudit.
Ale je pravda, ze at tu kdokoli zalozi jakoukoli diskuzi, je okamzite smeten palbou vysmechu a dvojsmyslnych narazek.
I ja kolikrat chtela zalozit tema a v poslednim okamziku si to radeji rozmyslela.Coz je smutny.
Nicmene chapu, ze kazdy ma pravo na svuj nazor. Ikdyz pocetsinou by dotycne za ty jejich kecy zaslouzily ![]()
@Beccca sakra asi sem divna, ale nic takoveho tady nepocituji
proste jsou tu holky, co nejsou jen slunickove a to se mi libi ![]()
Ale prosím tě. Ponižovat se nechat nemusíš pokud nechceš a internet snese vše. Lépe přemýšlet nad něčím užitečnějším
@admin … Co je tohle za uzivatelku? Ta utekla z blazince k PC? Vsechny jeji diskuse a prispevky stoji za to, ale timto tomu nasadila korunu ![]()
@blecha72 píše:
Myslím, že i já jsem tady hezčí, mladší a chytřejší
Vítej v klubu nás dokonalých, mladých, krásných a samozřejmě bohatých
![]()
Příspěvek upraven 28.12.14 v 08:42
@Krasavicaa píše:
Vítej v klubu nás dokonalých, mladých, krásných a samozdřejmě bohatých![]()
samozdřejmě
ty jsi navíc ještě úplně hloupá ![]()
@Beccca Nezáviď beruško
. Ty musíš být v životě hodně osamělá a bez přátel. Lituji tě ![]()
@CokeLady už zase ty
o hloupých pomlč, jen hloupá dokáže napsat SAMOZDŘEJMĚ
![]()
Když někdo píše o tom, jak je druhý hloupý, tak by neměl psát taková slova jako „samozdřejmě“. To pak samozřejmě vypadá jako hlupák on sám…
@Beccca A strefuj se dál
když ti to udělá dobře
tohle bude tvoje poslední založená diskuse, tak si ji užij chudinko ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou, Atominnkou, Babišovkou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!
Příspěvek upraven 28.12.14 v 09:54