Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj. Mám potřebu se tu pobavit na jedno téma ať vím jestli je to takhle všude, nebo podobně. Myslím si že plním svou roli otce dobře. Starám se o děti, docela dobře vydelavam a myslím si ze jsem i hodně pozorný k manželce. Ta mi to ale ani trochu navrací. Už si opravdu připadám jako trubec domácí, který chodí do práce, nosí peníze, nakupuje, sem tam doma něco opraví, hraje si s dětmi, uvaří a někdy uklidi. I tak je to asi pořád málo. Snažím se i o nějaké to domácí manželské vzrušení, ale marně. Manželka na moje podněty nereaguje. Skončí sexuální život narozením dětí?
@manzelik zalezi na mnoha aspektech, jak stare je dite, jestli se v noci budi, jestli zena jeste koj, jak narocne je dite pres den, jestli bere zena hormonalni antikoncepci, jestli si nelzes s tim pomahanim trochu do kapsy, jestli si te faktjako trubce neporidila.
Muzu rict, ze po tretim porodu mi pri kojeni zcela zmizela jakakoli chut na sex, jako fakt nula, nic, ani sama, teprve 2 mesice po odstaveni se chut vratila.
Tak to skoro vypadá, že jste si ženu rozmazlil. Má se dobře, nemusí o vás „bojovat“. Aby se nezačala poohlizet po povyrazeni. Některé ženy pálí dobře bydlo, tady je spousta jimi založených diskuzi ve stylu „manžel je úžasný, ale neba mě to, mám ho jistyho, jak si najít milence?“ Mluvil jste s ní o svých pocitech? Buďte vzácnéjsim, najdete si koníčka..neporadim. Já mám doma taky uzasnaka a jsem nejspokojenejsi na světě ![]()
Jak staré je nejmladší dítě a jak to vypadalo se sex. životem po jeho narození? Třeba měla větší poranění a bolí jí to. Nebo je možná tak vyfluslá z celého dne, že je pak ráda, že padne za vlast do postele.
Těžko říct…staráš se i o ni? Dáš jí najevo své city, nebo na ni jen zkusíš dvakrát do týdne styk, ale jinak nic? Třeba se i ona cítí jako kus spotřebiče, uvařit, uklidit, jednou týdně podržet.
A roztála by třeba za kytici růží nebo večeři bez dětí…
Asi nejlepší by bylo normálně otevřít pusu a zeptat se jí. Že ti chybí intimita a jestli by dokázala říct, proč už nechce.
Nemám důvod si něco vymýšlet, jedno dítě má 2 roky a druhé je 3 měsice staré. Nekoji.
@manzelik proč by měl sex. život končit narozením dětí? Nechápu.. máme 4 m mrně a rozhodně nic neskončilo, spíš naopak
a baba, která si neváží toho, když jí chlap pomáhá atd, tak je naprd..
Děkuji za názor. Ano mluvil,ale.jako by to hned zapomela a jede to na novo. Svoje koníčky mám a ona mi v nich nebrání.
Nechte děti někomu pohlídat a jděte si někam ven popovídat. Třeba je hodně unavená a nevyspalá, třeba jí na tobě něco vadí. Hovor veďte ne v tom smyslu, co je špatně, ale co máte jeden pro druhého udělat, aby bylo lépe. Možná si naopak ona doma připadá jako něco, o čem ani nic nevíš. A nebo už ti řekla, co jí překáží?
@manzelik píše:
Ano mluvil,ale.jako by to hned zapomela a jede to na novo.
no a když jste o tom mluvili, co jsi zjistil?
Jinak kombinace dvouletého a tříměsíčního se mi zdá vražedná. Ta ženská nemůže mít minutu volnou…musí to být vysilující.
@Mar__tanka1983 píše:
no a když jste o tom mluvili, co jsi zjistil?
Jinak kombinace dvouletého a tříměsíčního se mi zdá vražedná. Ta ženská nemůže mít minutu volnou…musí to být vysilující.
jj. Neřešila bych sex u ženský co má 3m mimino ![]()
Zakladateli, je fajn že se staráš, nemyslím, že by jsi si manželku rozmazlil, naopak, je dobře že pomáháš, a ber to tak, že je nejspíš unavená, a sex je to poslední na co má tvoje žena chuť.
@manzelik píše:
Nemám důvod si něco vymýšlet, jedno dítě má 2 roky a druhé je 3 měsice staré. Nekoji.
No, maly mimino a batole, bych rekla, ze jsme doma.
Nekdo to zvlada levou zadni, nekdo vecer pada na hubu a je rada, ze prezila dalsi den… Mimino spi ve vlastnim pokojicku nebo s vami? Manzelkja shodila tehotenska kila? Rodila vaginalne ci cisarem?
Duvod muze byt unava, stud, pritomnost mimina…
U takto malych deti bys mel byt trpelivy, jsou malicke, duvodu muze byt spousta
Hele nevím jak jinde ale ja po porodu taky měla sex až snad po 2,5 měsících
nevím asi nebyla nálada… Nehaz flintu do žita, vztahy jsou fakt dřina. Ale kdyby jsi měl pocit ze uz to přesahuje rozumné meze tak to reš.
@manzelik píše:Nekončí…
Snažím se i o nějaké to domácí manželské vzrušení, ale marně. Manželka na moje podněty nereaguje. Skončí sexuální život narozením dětí?
@manzelik píše:
Dva roky jedno dítě a tři měsíce druhé? Chudák ženská, to se jí nedivím, že nadšením neskáče a sexuální život jí zase tak moc nechybí… předpokládám, že se asi moc nevyspí a má toho docela plné brýle… asi bys mohl projevit víc empatie, aby to fakt mezi vámi neskončilo…
@Mar__tanka1983 píše:
Jak staré je nejmladší dítě a jak to vypadalo se sex. životem po jeho narození? Třeba měla větší poranění a bolí jí to. Nebo je možná tak vyfluslá z celého dne, že je pak ráda, že padne za vlast do postele.
Těžko říct…staráš se i o ni? Dáš jí najevo své city, nebo na ni jen zkusíš dvakrát do týdne styk, ale jinak nic? Třeba se i ona cítí jako kus spotřebiče, uvařit, uklidit, jednou týdně podržet.A roztála by třeba za kytici růží nebo večeři bez dětí…Asi nejlepší by bylo normálně otevřít pusu a zeptat se jí. Že ti chybí intimita a jestli by dokázala říct, proč už nechce.
Nejmladší dítě má 3 měsíce, fyzicky se sexem nebyl problém a poranění bylo minimální. Jasne ze se o ní starám, ale to už jsem psal v tom prvním příspěvku.
@manzelik píše:
Nejmladší dítě má 3 měsíce, fyzicky se sexem nebyl problém a poranění bylo minimální. Jasne ze se o ní starám, ale to už jsem psal v tom prvním příspěvku.
a co bys teda po ní konkrétně chtěl? Aby večer nastoupila v rudém sexy prádélku a sváděla tě? Možná bys jí jen měl říct svoje představy a udělat si jasno…