Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Doma mluvíme normálně. Sem jsem si přišel pro radu. Vadí mi že se vytratilo vzrušení a přitažlivost a i když se fakt snažím tak to nemá efekt.
@manzelik Nebere třeba hormonální antikoncepci? V mém případě jsem kvůli antikoncepci absolutně ztratila chuť na sex, až mi to bylo nepříjemné… po vysazení zase začaly chutě a manžel mě zase začal přitahovat
Ale jinak bych se nedivila kdyby nechtěla kvůli únavě, děti musejí dát zabrat… počkat než ještě trošku povyrostou ![]()
@Regina Hero co nechápeš? Chlap domů nosí peníze, stará se, šůruje, vaří a třeba očekává i to úplně normální -večerní přitulení a SEX. A ten není. Co v tom všechny hledáte za problém u chlapa? ![]()
@gina76 píše:
Hele nejsi náhodou muj manžel??
Máte to doma stejný: -)
@berry4 píše:
@Regina Hero co nechápeš? Chlap domů nosí peníze, stará se, šůruje, vaří a třeba očekává i to úplně normální -večerní přitulení a SEX. A ten není. Co v tom všechny hledáte za problém u chlapa?
@berry4 píše:
@Regina Hero co nechápeš? Chlap domů nosí peníze, stará se, šůruje, vaří a třeba očekává i to úplně normální -večerní přitulení a SEX. A ten není. Co v tom všechny hledáte za problém u chlapa?
Promiň, ale když se u manželky spokojí s tím „že ona neví proč to je“, tak asi někde něco nefunguje. Možná se mu to bojí říct, možná mu to nechce říct a nebo možná potřebuje, aby se jí zeptal někdo jiný a nějak to s ní řešil. Nikdo neříká, že on je špatnej chlap. Naopak. Ale prostě si on něco vykládá jinak, než ona.
@manzelik Vzrušení a přitažlivost se vytratily u koho z vás? Možná si představuješ, že to bude pořád stejné, jako když jste spolu začali chodit, ne? Nebude. Ale zase je v tom zase něco jiného a pěkného. Chyba je ve vás obou. Měl bys vědět, proč to tak je, protože jinak to nemá řešení.
@manzelik píše:
Doma mluvíme normálně. Sem jsem si přišel pro radu. Vadí mi že se vytratilo vzrušení a přitažlivost a i když se fakt snažím tak to nemá efekt.
Nemohl bys prosím nechat zde vyjádřit také svou partnerku?
@berry4 píše:
Jakože tedy něco za něco? Nemá to všechno být spontánní a s chutí? A když ta chuť z nějakého důvodu není? A třeba za to může on a třeba zdravotní a nebo psychický stav manželky?
@manzelik podle me nikdo nevrka 3 měsíce pi porodu a k tomu 2 lete mně! Ja mam deti 5let a 20 mesicu a jsem ráda, ze večer padnu a spím…
@Safrane píše:
Nemohl bys prosím nechat zde vyjádřit také svou partnerku?
To on neudělá, protože se jí ptal a ona řekla, že neví a pak na to zapomněla. To je vše, co o její reakci na jeho stížnosti napsal.
Začíná mi to připadat podobně, jak si tu před nedávnem jeden chlap stěžoval, že po něm všechny ženský chtějí peníze a přitom ho nenapadlo, že jinak by s ním dobrovolně žádná do postele nešla. Pak se odmlčel.
@manzelik pořádá píše, jak to cítí on. To opravdu k posouzení situace nestačí.
@manzelik píše:
Ty čekáš vzrušení a přitažlivost od ženské, co běhá kolem batolete a 3m mimina?
Já mám takhle ty děti tři a lezu po čtyřech. Mimino a batole, to je hrůza. A že se vyspí, to ti říkala ona, nebo tak jen usuzuješ? Mimino se v noci vůbec nebudí? Mně se budí třikrát a mám toho dost
Psal jsem ze je žena psychicky i fyzicky v pohodě. Jen se vytratilo takové to erotické napětí. A chuť na sex.To co mám já rád ona ví, jsme spolu 10 let. A já se to pořád snažím nějak oživovat. Co děláte doma vy, když máte chuť na sex a manžel si raděj pustí fotbal.
@manzelik ptala jsem se, jestli se skutečně reálně vyspí. Mimino spí celou noc? Dvouleté spí celou noc?
Protože tohle chlapi dost těžko chápou. Manžel měl teď v noci u sebe mimino a všechny tři na starost celý den a myslím, že sex je to poslední, co by dneska chtěl ![]()