Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
27.12.14 17:29
@manzelik píše:
to jsem neměl, ale jsem tu už desetkrát psal, manželka je fyzicky i psychycky v pohodě. :cert: :cert: :cert:

No asi není, když s tebou nechce spát :nevim:
A ptám se znova, protože jsi neodpověděl. Nespí s tebou vůbec, nebo to jen není podle tvých představ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
@manzelik píše:
to jsem neměl, ale jsem tu už desetkrát psal, manželka je fyzicky i psychycky v pohodě. :cert: :cert: :cert:

tvrdíš ty :nevim: vidí to tak i ona?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
@manzelik píše: že k tomu potřebuje víc klidu a že na to nemá myšlenky. Až prý bude větší klid, což nebude tak že to bude lepší

No konečně! A co na tom teda nechápeš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:31
@Antonie Bolavá píše:
No asi není, když s tebou nechce spát :nevim:
A ptám se znova, protože jsi neodpověděl. Nespí s tebou vůbec, nebo to jen není podle tvých představ?

spala se mnou po porodu jednou a na nic si nestěžovala, normálně jako dřív a měla i orgasmus

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.12.14 17:37
@manzelik píše:
tak sní už jsem to doma zkoušel bez úspěchu a sem jsem přišel na radu.Tak nevím proč se tu do mně pořád někdo naváží. Asi jsem si pěkně natloukl když jsem sem vlezl. :nevim:
:lol: to natloukl. Tady se pochopení nedočkáš, protože tady je normální, že sex AŽ ženská dovolí. A důvody se najdou vždycky :mrgreen:
Ale že tu celej den kafrají na miminu a večer padaj vysílením do postele, je věc druhá :jazyk:
vykašli se na debaty, na polemiky co by kdyby jak by, občas je to spíš ke škodě, než k užitku, udělěj to jako chlap, až bude příežitost, hlavu ti za to snad neutrhne ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.12.14 17:37
@manzelik píše: že k tomu potřebuje víc klidu a že na to nemá myšlenky. Až prý bude větší klid, což nebude tak že to bude lepší

Mimino spi s vami? Taky jsem nemohla, kdyz bylo druhe dite v mistnosti. Vyresilo to oddelene spani a ja dochazela za chlapem do jeho loznice. Pripadnev obyvaku a nahore zavrena vratka na schodisti. Jinak jsem nedokazala vypnout materske radary.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.14 17:38

Podle tebe je v pohodě a ona to tak nevidí. A proč na to nemá myšlenky? Mužská a ženská sexualita má své rozdíly. Já být jí bych se asi lehce přemohla, ale to v podstatě nejde, protože ty u toho potřebuješ aby z toho ještě byla nadšená. Když není, tak si to nevymyslí. Ona v pohodě podle mě buď není a nebo není unešená z tebe. Nenapadlo tě to někdy?

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51
27.12.14 17:38
@berry4 píše: :lol: to natloukl. Tady se pochopení nedočkáš, protože tady je normální, že sex AŽ ženská dovolí. A důvody se najdou vždycky :mrgreen:
Ale že tu celej den kafrají na miminu a večer padaj vysílením do postele, je věc druhá :jazyk:
vykašli se na debaty, na polemiky co by kdyby jak by, občas je to spíš ke škodě, než k užitku, udělěj to jako chlap, až bude příežitost, hlavu ti za to snad neutrhne ;)

A jak se to dělá?

• Citovat
  • Upravit
13750
27.12.14 17:39

@manzelik prostě máte 3m miminko no… Jako ona může být v pohodě, i se vyspat, ale porod a malé miminko je i velká hormonální změna, žena se soustředí na dítě a nic jiného jí „nezajímá“. Děťátko máte opravdu hodně malé, potřebuje veškerou péči a prostě na myšlenky na sex nezbyde prostor. Je to fyziologické.
Ovšem pokud už to nemůžeš vydržet, tak jí to prostě řekni a ona ti podle mně „vyhoví“, však na tom není nic špatného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:39
@manzelik píše:
spala se mnou po porodu jednou a na nic si nestěžovala, normálně jako dřív a měla i orgasmus

já to chápu, ale kdyby jsi ji znala dřív tak bys to taky řešila. Prostě bývala nenasitná a já y ní byl vždycky vyřízenej a u prvního dítěte to neměla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:40

A sex si muze vzit jeden z parneru, i kdyz druhy nechce?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:41
@manzelik píše:

Dobře. Tak si to shrneme. Ty jsi dokonalý manžel, co denně vaŕí a uklízí a dobře vydělává, manželka je v naprostém pořádku, ale nechce s tebou spát (přesto že měla posledně orgasmus). Tak kde je teda podle tebe problém? To ti to dělá naschvál? Šíleně po tobě touží, je nadržená jako blázen, ale takhle tě pošťuchuje? Protože jestli s tebou opravdu spát nechce, tak asi někde problém bude. Buď je i přes veškerou tvou péči unavená, nebo prostě nemá náladu, nebo má milence.
Já nevím co chceš pořád slyšet :nevim: Nejde se tady prezentovat jako dokonalost sama a říct, že manželka nemá důvod s tebou nespat. Tak asi nějaký důvod mít musí, ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:42
@Kobliha51 píše:
A jak se to dělá?

no proste se ji nepta a vezme si co chce. Ze ji se nechce je snad jedno, to da rozum

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.14 17:44
@g.sandova píše:
no proste se ji nepta a vezme si co chce. Ze ji se nechce je snad jedno, to da rozum

Není to trestné? :mrgreen: :nevim:

• Citovat
  • Upravit
222
27.12.14 17:44
@Antonie Bolavá píše:
Dobře. Tak si to shrneme. Ty jsi dokonalý manžel, co denně vaŕí a uklízí a dobře vydělává, manželka je v naprostém pořádku, ale nechce s tebou spát (přesto že měla posledně orgasmus). Tak kde je teda podle tebe problém? To ti to dělá naschvál? Šíleně po tobě touží, je nadržená jako blázen, ale takhle tě pošťuchuje? Protože jestli s tebou opravdu spát nechce, tak asi někde problém bude. Buď je i přes veškerou tvou péči unavená, nebo prostě nemá náladu, nebo má milence.
Já nevím co chceš pořád slyšet :nevim: Nejde se tady prezentovat jako dokonalost sama a říct, že manželka nemá důvod s tebou nespat. Tak asi nějaký důvod mít musí, ne??

to já nevím, proto jsem přišel na radu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová