Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@g.sandova píše:
A sex si muze vzit jeden z parneru, i kdyz druhy nechce?
Taky čumím. Asi jo
Jako asi má jako manžel právo ji znásilnit. Nebo ona má povinnost mu roztáhnout nohy, když chce on. Taky jsem žila v domění, že by měli chtít oba
@Antonie Bolavá píše:
Taky čumím. Asi joJako asi má jako manžel právo ji znásilnit. Nebo ona má povinnost mu roztáhnout nohy, když chce on. Taky jsem žila v domění, že by měli chtít oba
A jak to máš doma ty? Nebo měla po dětech?
@manzelik píše:
to já nevím, proto jsem přišel na radu
Ale víš!
Vždyť to tu celou dobu píšeš. Ty jsi dokonalý a ona je divná, protože nechce. Třeba už ji nerajcuješ ![]()
@berry4 píše:to natloukl. Tady se pochopení nedočkáš, protože tady je normální, že sex AŽ ženská dovolí. A důvody se najdou vždycky
Ale že tu celej den kafrají na miminu a večer padaj vysílením do postele, je věc druhá
vykašli se na debaty, na polemiky co by kdyby jak by, občas je to spíš ke škodě, než k užitku, udělěj to jako chlap, až bude příežitost, hlavu ti za to snad neutrhne
Musím uznat že ty asi jediná máš hlavu na krku a mozek uvnitř:-)
@manzelik píše:
A jak to máš doma ty? Nebo měla po dětech?
No mažel mě neznásilňuje a já mu neroztahuju nohy když nechci. To je snad proboha normalní, ne? ![]()
Už to tu psal. Že ona neví proč to je a potom na to zapomněla. Nevím na co, když nic neví… její manžel ale ví, že manželka je totálně v pohodě. A někdo mu tu poradil, že s ní má mít sex násilím, tak to snad dobře dopadne. ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No mažel mě neznásilňuje a já mu neroztahuju nohy když nechci. To je snad proboha normalní, ne?
@manzelik píše:
No tak tahle věta o tobě asi dost vypovídá. Vlastně je to asi to, co jsem si tady potřebovala přečíst. Upřímně se tvojí ženě nedivím. Já bych do takového nešťouchla ani klackem
@manzelik asi ne, koukám, že ačkoli jsem to nepsala, budeš nejspíš obviněn ze znásilnění.
Takže jinak-podej kolkovanou žádost, domluv se na termínu, podmínkách, způsobu a čase a jestli to klapne, běž do toho…
![]()
@Antonie Bolavá píše:
No tak tahle věta o tobě asi dost vypovídá. Vlastně je to asi to, co jsem si tady potřebovala přečíst. Upřímně se tvojí ženě nedivím. Já bych do takového nešťouchla ani klackem
Nápodobně.-)
@berry4 píše:
@manzelik asi ne, koukám, že ačkoli jsem to nepsala, budeš nejspíš obviněn ze znásilnění.
Takže jinak-podej kolkovanou žádost, domluv se na termínu, podmínkách, způsobu a čase a jestli to klapne, běž do toho…![]()
To není špatný nápad, zkusím email s objednávkou na jeden manželský sex, možná nabídnu i šek:-)
@Kobliha51 píše:
@Antonie BolaváUž to tu psal. Že ona neví proč to je a potom na to zapomněla. Nevím na co, když nic neví… její manžel ale ví, že manželka je totálně v pohodě. A někdo mu tu poradil, že s ní má mít sex násilím, tak to snad dobře dopadne.
No pánbůh s ní. Chudák holka. Ještě že sem nechodí můj chlap, hned v noci by mě přišel znásilnit s tím, že je to normální
@manzelik píše:
Super. Už je všechno jasné. Dobře vědět.