Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
27.12.14 17:45
@g.sandova píše:
A sex si muze vzit jeden z parneru, i kdyz druhy nechce?

Taky čumím. Asi jo 8o Jako asi má jako manžel právo ji znásilnit. Nebo ona má povinnost mu roztáhnout nohy, když chce on. Taky jsem žila v domění, že by měli chtít oba

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:46
@Antonie Bolavá píše:
Taky čumím. Asi jo 8o Jako asi má jako manžel právo ji znásilnit. Nebo ona má povinnost mu roztáhnout nohy, když chce on. Taky jsem žila v domění, že by měli chtít oba

A jak to máš doma ty? Nebo měla po dětech?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:46
@manzelik píše:
to já nevím, proto jsem přišel na radu

Ale víš! :lol: Vždyť to tu celou dobu píšeš. Ty jsi dokonalý a ona je divná, protože nechce. Třeba už ji nerajcuješ :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:47
@berry4 píše: :lol: to natloukl. Tady se pochopení nedočkáš, protože tady je normální, že sex AŽ ženská dovolí. A důvody se najdou vždycky :mrgreen:
Ale že tu celej den kafrají na miminu a večer padaj vysílením do postele, je věc druhá :jazyk:
vykašli se na debaty, na polemiky co by kdyby jak by, občas je to spíš ke škodě, než k užitku, udělěj to jako chlap, až bude příežitost, hlavu ti za to snad neutrhne ;)

Musím uznat že ty asi jediná máš hlavu na krku a mozek uvnitř:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:47
@manzelik píše:
A jak to máš doma ty? Nebo měla po dětech?

No mažel mě neznásilňuje a já mu neroztahuju nohy když nechci. To je snad proboha normalní, ne? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:48

@Kobliha51 mne by se taak zhnusil

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51

@Antonie Bolavá

Už to tu psal. Že ona neví proč to je a potom na to zapomněla. Nevím na co, když nic neví… její manžel ale ví, že manželka je totálně v pohodě. A někdo mu tu poradil, že s ní má mít sex násilím, tak to snad dobře dopadne. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Kobliha51

@g.sandova

Přesně. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
19388
@Antonie Bolavá píše:
No mažel mě neznásilňuje a já mu neroztahuju nohy když nechci. To je snad proboha normalní, ne? 8o
:mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:49
@manzelik píše:

No tak tahle věta o tobě asi dost vypovídá. Vlastně je to asi to, co jsem si tady potřebovala přečíst. Upřímně se tvojí ženě nedivím. Já bych do takového nešťouchla ani klackem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.12.14 17:49

@manzelik asi ne, koukám, že ačkoli jsem to nepsala, budeš nejspíš obviněn ze znásilnění.
Takže jinak-podej kolkovanou žádost, domluv se na termínu, podmínkách, způsobu a čase a jestli to klapne, běž do toho… :? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:50
@Antonie Bolavá píše:
No tak tahle věta o tobě asi dost vypovídá. Vlastně je to asi to, co jsem si tady potřebovala přečíst. Upřímně se tvojí ženě nedivím. Já bych do takového nešťouchla ani klackem

Nápodobně.-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:51
@berry4 píše:
@manzelik asi ne, koukám, že ačkoli jsem to nepsala, budeš nejspíš obviněn ze znásilnění.
Takže jinak-podej kolkovanou žádost, domluv se na termínu, podmínkách, způsobu a čase a jestli to klapne, běž do toho… :? :roll:

To není špatný nápad, zkusím email s objednávkou na jeden manželský sex, možná nabídnu i šek:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:51
@Kobliha51 píše:
@Antonie BolaváUž to tu psal. Že ona neví proč to je a potom na to zapomněla. Nevím na co, když nic neví… její manžel ale ví, že manželka je totálně v pohodě. A někdo mu tu poradil, že s ní má mít sex násilím, tak to snad dobře dopadne. :mrgreen:

No pánbůh s ní. Chudák holka. Ještě že sem nechodí můj chlap, hned v noci by mě přišel znásilnit s tím, že je to normální

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.14 17:52
@manzelik píše:

Super. Už je všechno jasné. Dobře vědět.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová