Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
27.12.14 17:06
@g.sandova píše:
ale jak to funguje jinde… vy jste jiní než ostatní.
Takže úžasná manželka je ta, která dá? To nemá jiný přednosti? Já nevím, ale s miminem na sex fakt chuť není.

No jasně :pankac: Když podrží, tak je všechno v cajku. On přece svůj díl udělal. A hlavně nerozmazlovat! :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:06
@manzelik píše:
Myslíte si že s minimem není chuť na sex?

Nemyslíme, my to víme

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:08

@Antonie Bolavá jako já jsem měla na sex chuť o dost později, a tříměsíčníma dětma, po porodu, skoro trauma ze sexu. Pak se to srovnalo, ale chlapi mi fakt připadaj natvrdlí.
A ženská tady ještě napíše, že jí rozmazlil.
A koneckoncu co jako že vaří, ženská může a chlap ne? Asi mu to vyhovuje, když to dělá, ne, :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
27.12.14 17:10
@manzelik píše:
Nemohla, nechci veřejnou hádku

V tom případě si myslím, že jen kecáš a bojíš se jejího názoru. Ono to bude ve skutečnosti asi úplně jinak. Kdybys byl opravdu chlap a měl seriozní zájem to vyřešit, rozhodně jí necháš napsat její názor.

• Citovat
  • Upravit
222
27.12.14 17:12
@Safrane píše:
V tom případě si myslím, že jen kecáš a bojíš se jejího názoru. Ono to bude ve skutečnosti asi úplně jinak. Kdybys byl opravdu chlap a měl seriozní zájem to vyřešit, rozhodně jí necháš napsat její názor.

ty bys to tu s manželem řešila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:13
@manzelik píše:
ty bys to tu s manželem řešila?

A je lepší to řešit s ní, nebo bez ní??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:15
@Antonie Bolavá píše:
A je lepší to řešit s ní, nebo bez ní??

tak sní už jsem to doma zkoušel bez úspěchu a sem jsem přišel na radu.Tak nevím proč se tu do mně pořád někdo naváží. Asi jsem si pěkně natloukl když jsem sem vlezl. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:16
@g.sandova píše:
@Antonie Bolavá jako já jsem měla na sex chuť o dost později, a tříměsíčníma dětma, po porodu, skoro trauma ze sexu. Pak se to srovnalo, ale chlapi mi fakt připadaj natvrdlí.
A ženská tady ještě napíše, že jí rozmazlil.
A koneckoncu co jako že vaří, ženská může a chlap ne? Asi mu to vyhovuje, když to dělá, ne, :mrgreen:

asi si myslíš že nevím co to je starat se o dítě, ale vím byl jsem rok na mateřské od dvou měsíců dítěte a na sex jsem chut měl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
27.12.14 17:18

@manzelik Tebe bych chtela mit doma, myslis jen a jen na svoje touhy a potreby, ale to co by potrebovala tvoje zena te evidentne vubec nezajima, hlavne aby ti podrzela kdykoli ty si vzpomenes. Jedno odpoledne jsi pohlidal deti a uz je z tebe geroj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.12.14 17:21
@manzelik píše:
asi si myslíš že nevím co to je starat se o dítě, ale vím byl jsem rok na mateřské od dvou měsíců dítěte a na sex jsem chut měl.

Treba je problem v tomto, pokud tvoje zena chodila oddvou mesicu prvniho ditete do prace, tak to proni ted musi byt dost nezvyk, ne? Si to zas prohodte, kdyz to u prvniho fungovalo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.12.14 17:23
@manzelik píše:
asi si myslíš že nevím co to je starat se o dítě, ale vím byl jsem rok na mateřské od dvou měsíců dítěte a na sex jsem chut měl.

a taky jsi měl porodem vytahanou pipinu, bolavý prsa od nalití mlékem a kojení, několik týdnů pocitu nečistoty, protože z tebe neustále odchází očistky, bolesti při styku z jizvy po natržení/nastřižení, taky jsi si při sexu zvýšeně uvědomoval těhotenstvím vytahné vyplandané břicho a pokleslá prsa, sem tam vzpomínka na porod… pro psychiku samé skvělé věci, když už pomineme fyzické vyčerpání (které se dvěmi malými dětmi s různým režimem je opravdu trochu jinde, než s dítětem jedním) :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:23
:p
@crazytown píše:
@manzelik Tebe bych chtela mit doma, myslis jen a jen na svoje touhy a potreby, ale to co by potrebovala tvoje zena te evidentne vubec nezajima, hlavne aby ti podrzela kdykoli ty si vzpomenes. Jedno odpoledne jsi pohlidal deti a uz je z tebe geroj

jak ty můžeš vědět že je moje žena nespokojená, já se tu snažím řešit možné příčiny nechuti k sexu.Moje žena spokojená je, ale já to nemůžu vydržet a do bordelu k vůli tomu chodit nebudu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8288
27.12.14 17:24
@manzelik píše:
tak sní už jsem to doma zkoušel bez úspěchu a sem jsem přišel na radu.Tak nevím proč se tu do mně pořád někdo naváží. Asi jsem si pěkně natloukl když jsem sem vlezl. :nevim:

A co ti na to řekla? Že je unavená? Nebo jí po porodu přešla chuť?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:25
@sagina píše:
a taky jsi měl porodem vytahanou pipinu, bolavý prsa od nalití mlékem a kojení, několik týdnů pocitu nečistoty, protože z tebe neustále odchází očistky, bolesti při styku z jizvy po natržení/nastřižení, taky jsi si při sexu zvýšeně uvědomoval těhotenstvím vytahné vyplandané břicho a pokleslá prsa, sem tam vzpomínka na porod… pro psychiku samé skvělé věci, když už pomineme fyzické vyčerpání (které se dvěmi malými dětmi s různým režimem je opravdu trochu jinde, než s dítětem jedním) :cert:

to jsem neměl, ale jsem tu už desetkrát psal, manželka je fyzicky i psychycky v pohodě. :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:28
@belladonna píše:
A co ti na to řekla? Že je unavená? Nebo jí po porodu přešla chuť?
že k tomu potřebuje víc klidu a že na to nemá myšlenky. Až prý bude větší klid, což nebude tak že to bude lepší
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová