Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
17630
27.12.14 18:14

@berry4 a to že nemá náladu jako není dostatečný důvod, aby s ním nespala? Nebo co už je kvalitní omluvenka? Jestli nemá náladu s ním spát, tak asi někde problém bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.12.14 18:15
@manzelik píše:
tak že sama nevíš, když nedokážeš odpovědět co?

Takhle se pokousis manipulovat i svou zenu, kdyz ti rekne, ze neco neudela? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 18:16
@Antonie Bolavá píše:
A co chceš na tom teda řešit?? Jestli nemá chuť tak na tom stejně nic nezměníš a budeš muset počkat až tu chuť mít bude. A nebo to udělat jak ti radí berry a „vzít si ji“ proti její vůli. Co je tak těžkého na tom pochopit, že 3 měsíce po porodu nemá chuť na sex?

já neříkám že to nechápu, jen ti říkám že p prvním to bylo v klidu a chtěla. a když je psychicky a fyzicky v pohodě a ted to nechce tak nevím kde je problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:16
@Kobliha51 píše:
On ví, že ji přitahuje a přitom ona sex nechce. Jak v blázinci. :oops:

Vždyť to říkám, ve skutečnosti je nadržená a on ji šíleně rajcuje a tohle dělá jen aby ho škádlila :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:18
@manzelik píše:
já neříkám že to nechápu, jen ti říkám že p prvním to bylo v klidu a chtěla. a když je psychicky a fyzicky v pohodě a ted to nechce tak nevím kde je problém.

A jak jsi přišel na to, že je psychicky a fyzicky v pohodě? To jsi ji dovezl na nějaké komplexní vyšetření, nebo jsou to jen tvoje domněnky? Podle mě totiž jestli jeden nestojí o sex s druhým, tak to zcela určitě psychický nebo fyzický důvod mít bude

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:19
@manzelik píše:

a chápeš i to, že když má celý den na starosti dvouleťáka a tříměsíční mimino, tak z toho může být vyplivnutá a prostě tu chuť fakt nemá, protože se nedokáže uvolnit a potřebuje na to „nadšení“ prostě fakt víc klidu a odpočinku? Nemůžeš srovnávat jedno dítě s miminem a batoletem naráz… to je prostě sto a jedna… bohužel, tohle je nepřenosná zkušenost a jeden den chvíli hlídat dvě děti je něco jiného než s nimi být pořád den za dnem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.12.14 18:20
@Antonie Bolavá píše:
@berry4 a to že nemá náladu jako není dostatečný důvod, aby s ním nespala? Nebo co už je kvalitní omluvenka? Jestli nemá náladu s ním spát, tak asi někde problém bude

tak jestli tohle má být jako kvalitní omluvenka, tak budiž.
Potom se nedivím, že chlapi zanášej, choděj do bordelů, rozváděj se a tak.
No hlavně, že maj ženské, co chtěly. ¨Nic, končím, každý strojvůdcem… ;) :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 18:20

teď jsem byl zavřít na dvorku slepice a docela dobrý pokec.

@Regina Hero píše:
a chápeš i to, že když má celý den na starosti dvouleťáka a tříměsíční mimino, tak z toho může být vyplivnutá a prostě tu chuť fakt nemá, protože se nedokáže uvolnit a potřebuje na to „nadšení“ prostě fakt víc klidu a odpočinku? Nemůžeš srovnávat jedno dítě s miminem a batoletem naráz… to je prostě sto a jedna… bohužel, tohle je nepřenosná zkušenost a jeden den chvíli hlídat dvě děti je něco jiného než s nimi být pořád den za dnem…

Asi jo, dám tomu čas.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 18:21
@Antonie Bolavá píše:
A jak jsi přišel na to, že je psychicky a fyzicky v pohodě? To jsi ji dovezl na nějaké komplexní vyšetření, nebo jsou to jen tvoje domněnky? Podle mě totiž jestli jeden nestojí o sex s druhým, tak to zcela určitě psychický nebo fyzický důvod mít bude
Řekla mi to a já nemám důvod jí nevěřit
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:22
@berry4 píše:Já třeba už chodím do práce, vstávám ráno ve 4, pracuji na 150 % a odpo ještě musím udělat výkon i doma, protože tenhle fuul servis nemám, chlap převážně pracuje do večera.
Přesto si dokážeme na to intimno najít čas.

já myslela, že už máš větší děti než dvouleté a tříměsíční k tomu… ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:23
@berry4 píše:
tak jestli tohle má být jako kvalitní omluvenka, tak budiž.
Potom se nedivím, že chlapi zanášej, choděj do bordelů, rozváděj se a tak.
No hlavně, že maj ženské, co chtěly. ¨Nic, končím, každý strojvůdcem… ;) :mavam:

Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo? 8o Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.12.14 18:24
@Safrane píše:
V tom případě si myslím, že jen kecáš a bojíš se jejího názoru. Ono to bude ve skutečnosti asi úplně jinak. Kdybys byl opravdu chlap a měl seriozní zájem to vyřešit, rozhodně jí necháš napsat její názor.

ty jo to je přes čáru ne? když si tu stěžuje ženská na chlapa a hledá radu tak jí nikdo neřekne at nechá muže napsat názor a nikdo jí nepíše že tím že to neudělá nechce seriozní názor… že by dvojí metr? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 18:25
@Antonie Bolavá píše:
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo? 8o Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama

To tady nikdo netvrdí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:25
@manzelik píše: Řekla mi to a já nemám důvod jí nevěřit

ale to víš, že jo… někdy je jednodušší říct „jsem v pohodě“ než hodinu rozebírat své pocity a pak od chlapa slyšet, že to jsou blbosti a že by měla být ráda, že jí pomáháš… neříkám, že je to tak u vás, ale když ženská řekne, že je v pohodě, může to být jen způsob, jak dál nerozebírat něco, co zrovna řešit nechce nebo neumí (a že hormony jsou svině a dovedou rozhodit i pár měsíců po porodu) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 18:26
@Antonie Bolavá píše:
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo? 8o Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama

Jo, je to zensky povinnost, bejt po vuli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová