Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@berry4 a to že nemá náladu jako není dostatečný důvod, aby s ním nespala? Nebo co už je kvalitní omluvenka? Jestli nemá náladu s ním spát, tak asi někde problém bude
@manzelik píše:
tak že sama nevíš, když nedokážeš odpovědět co?
Takhle se pokousis manipulovat i svou zenu, kdyz ti rekne, ze neco neudela? ![]()
@Antonie Bolavá píše:
A co chceš na tom teda řešit?? Jestli nemá chuť tak na tom stejně nic nezměníš a budeš muset počkat až tu chuť mít bude. A nebo to udělat jak ti radí berry a „vzít si ji“ proti její vůli. Co je tak těžkého na tom pochopit, že 3 měsíce po porodu nemá chuť na sex?
já neříkám že to nechápu, jen ti říkám že p prvním to bylo v klidu a chtěla. a když je psychicky a fyzicky v pohodě a ted to nechce tak nevím kde je problém.
@Kobliha51 píše:
On ví, že ji přitahuje a přitom ona sex nechce. Jak v blázinci.
Vždyť to říkám, ve skutečnosti je nadržená a on ji šíleně rajcuje a tohle dělá jen aby ho škádlila ![]()
@manzelik píše:
já neříkám že to nechápu, jen ti říkám že p prvním to bylo v klidu a chtěla. a když je psychicky a fyzicky v pohodě a ted to nechce tak nevím kde je problém.
A jak jsi přišel na to, že je psychicky a fyzicky v pohodě? To jsi ji dovezl na nějaké komplexní vyšetření, nebo jsou to jen tvoje domněnky? Podle mě totiž jestli jeden nestojí o sex s druhým, tak to zcela určitě psychický nebo fyzický důvod mít bude
@manzelik píše:
a chápeš i to, že když má celý den na starosti dvouleťáka a tříměsíční mimino, tak z toho může být vyplivnutá a prostě tu chuť fakt nemá, protože se nedokáže uvolnit a potřebuje na to „nadšení“ prostě fakt víc klidu a odpočinku? Nemůžeš srovnávat jedno dítě s miminem a batoletem naráz… to je prostě sto a jedna… bohužel, tohle je nepřenosná zkušenost a jeden den chvíli hlídat dvě děti je něco jiného než s nimi být pořád den za dnem…
@Antonie Bolavá píše:
@berry4 a to že nemá náladu jako není dostatečný důvod, aby s ním nespala? Nebo co už je kvalitní omluvenka? Jestli nemá náladu s ním spát, tak asi někde problém bude
tak jestli tohle má být jako kvalitní omluvenka, tak budiž.
Potom se nedivím, že chlapi zanášej, choděj do bordelů, rozváděj se a tak.
No hlavně, že maj ženské, co chtěly. ¨Nic, končím, každý strojvůdcem…
![]()
@Regina Hero píše:
a chápeš i to, že když má celý den na starosti dvouleťáka a tříměsíční mimino, tak z toho může být vyplivnutá a prostě tu chuť fakt nemá, protože se nedokáže uvolnit a potřebuje na to „nadšení“ prostě fakt víc klidu a odpočinku? Nemůžeš srovnávat jedno dítě s miminem a batoletem naráz… to je prostě sto a jedna… bohužel, tohle je nepřenosná zkušenost a jeden den chvíli hlídat dvě děti je něco jiného než s nimi být pořád den za dnem…
Asi jo, dám tomu čas.
@Antonie Bolavá píše:Řekla mi to a já nemám důvod jí nevěřit
A jak jsi přišel na to, že je psychicky a fyzicky v pohodě? To jsi ji dovezl na nějaké komplexní vyšetření, nebo jsou to jen tvoje domněnky? Podle mě totiž jestli jeden nestojí o sex s druhým, tak to zcela určitě psychický nebo fyzický důvod mít bude
@berry4 píše:Já třeba už chodím do práce, vstávám ráno ve 4, pracuji na 150 % a odpo ještě musím udělat výkon i doma, protože tenhle fuul servis nemám, chlap převážně pracuje do večera.
Přesto si dokážeme na to intimno najít čas.
já myslela, že už máš větší děti než dvouleté a tříměsíční k tomu…
![]()
@berry4 píše:
tak jestli tohle má být jako kvalitní omluvenka, tak budiž.
Potom se nedivím, že chlapi zanášej, choděj do bordelů, rozváděj se a tak.
No hlavně, že maj ženské, co chtěly. ¨Nic, končím, každý strojvůdcem…![]()
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo?
Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama
@Safrane píše:
V tom případě si myslím, že jen kecáš a bojíš se jejího názoru. Ono to bude ve skutečnosti asi úplně jinak. Kdybys byl opravdu chlap a měl seriozní zájem to vyřešit, rozhodně jí necháš napsat její názor.
ty jo to je přes čáru ne? když si tu stěžuje ženská na chlapa a hledá radu tak jí nikdo neřekne at nechá muže napsat názor a nikdo jí nepíše že tím že to neudělá nechce seriozní názor… že by dvojí metr? ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo?Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama
To tady nikdo netvrdí
@manzelik píše: Řekla mi to a já nemám důvod jí nevěřit
ale to víš, že jo… někdy je jednodušší říct „jsem v pohodě“ než hodinu rozebírat své pocity a pak od chlapa slyšet, že to jsou blbosti a že by měla být ráda, že jí pomáháš… neříkám, že je to tak u vás, ale když ženská řekne, že je v pohodě, může to být jen způsob, jak dál nerozebírat něco, co zrovna řešit nechce nebo neumí (a že hormony jsou svině a dovedou rozhodit i pár měsíců po porodu) ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo?Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama
Jo, je to zensky povinnost, bejt po vuli