Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Gina108 píše:
Njn, ale bordel i milenka můžou docela zatížit rodinný rozpočet![]()
Musí prostě víc vydělávat nebo si najmout agenta. To prostě k péči o rodinu patří ![]()
@kacz píše:
@Chauvinist a co když se ho žena zeptá?
Tak je blbá a patří jí to ![]()
Moudrá žena se sama od sebe neptá…
@Chauvinist píše:
Tak je blbá a patří jí to
Moudrá žena se sama od sebe neptá…
Takže chlap jí na otázku kde byl odpoví pravdu? V bordelu, u milenky…
@Antonie Bolavá píše:
Takže chlap jí na otázku kde byl odpoví pravdu? V bordelu, u milenky…
Odpoví popravdě, že v práci. Je to přece součást zajištění a péče o rodinu ![]()
@Chauvinist píše:
Odpoví popravdě, že v práci. Je to přece součást zajištění a péče o rodinu
A když manželka ví, že v práci nebyl, tak odpoví co? Že byl na brigádě?
@Antonie Bolavá píše:
no podle Chauvinista se správná manželka neptá… správná manželka drží pusu a krok a mluví zásadně jen tehdy, je-li tázána
![]()
@Antonie Bolavá píše:
Moc to komplikuješ. Manželka nemá co vědět že nebyl v práci a nemá co se ptát kde byl. Pokud k jednomu nebo druhému dojde, někdo udělal chybu, mají problém a patří jim to ![]()
@Regina Hero píše:
no podle Chauvinista se správná manželka neptá… správná manželka drží pusu a krok a mluví zásadně jen tehdy, je-li tázána![]()
![]()
Ano, je vidět, že víš o čem mluvíš
![]()
@Chauvinist píše:
Ano, je vidět, že víš o čem mluvíš![]()
ano, vím o čem mluvím a jsem neskutečně ráda, že jsem se s mužem s těmito názory rozvedla…
![]()
@Regina Hero píše:
ano, vím o čem mluvím a jsem neskutečně ráda, že jsem se s mužem s těmito názory rozvedla…![]()
![]()
Tak po tom netruchli. Ten další bude stejný. Jen to bude vypadat jinak do tý doby, než mu na to přijdeš ![]()
@Chauvinist píše:
Moc to komplikuješ. Manželka nemá co vědět že nebyl v práci a nemá co se ptát kde byl. Pokud k jednomu nebo druhému dojde, někdo udělal chybu, mají problém a patří jim to
To bych ale musela mít klapky na očích, abych nevěděla, jestli je, nebo není v práci
Takže otázka zní stále stejně: odpoví v tomto případě manžel pravdu?
@Antonie Bolavá píše:
To bych ale musela mít klapky na očích, abych nevěděla, jestli je, nebo není v práciTakže otázka zní stále stejně: odpoví v tomto případě manžel pravdu?
Musí odpovědět tak, aby neřekl ani nepravdu ![]()
Pod tím ať si představí každý co chce ![]()
@Chauvinist píše:
Musí odpovědět tak, aby neřekl ani nepravdu
Pod tím ať si představí každý co chce
Jasný, takže bude lhát. Hele já nemám náladu se tady dohadovat. Za mě je to prasárna a chlap co tohle dělá je prase ![]()
Přesně tak, nikdo se nebude moci nutit k sexu, jak píšeš, bude mít čas na miminko, všichni budou spokojeni.