Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@manzelik píše:
Tak to fakt nemá cenu. Děkuji za drahocene rady. Končím.
Jsi na území nepřítele, cos čekal jiného?
Vítej mezi dospělé a zajdi do bordelu. Rodině to neublíží a tělu prospěje, minimálně nevyjdeš z kondice, příteli.
Doma buď stále trpělivý a milující otec a alfasamec, sem tam sem zkus vtírnout a když se to do půlroku nezlepší (to zhruba končí doba hájení), najdi si milenku. Ale musíš dbát na to, aby se to nedozvěděla!
Sex není o únavě, já si při sexu odpočinu, pro mě je sex relax, ne dřina.
jj, přesně tak - já po porodu taky měla stavy, že jsem asi dvakrát při sexu usnula… relax a odpočinek ![]()
@Antonie Bolavá píše:
Vina je vždycky jen na jedné straně
ale ne, VŽDY na DVOU - jak na straně manželky, tak na straně tchyně ![]()
@manzelik píše:
Já sem přišel na radu a nic jsem se nedověděl:-)
opravdu NIC? no, tak jestli i doma stejně posloucháš, co ti říká manželka, tak se není co divit, že musíš lovit rady po netu ![]()
@šmoulinka71 píše:
Nedivím se, že je tolik nevěr v době, když se narodí dítě, když tu slyším ty názory, mám právo s ním nespát, starám se o miminko. A co jako ten chlap? Ten je odsunut na druhou kolej? Sex není o únavě, já si při sexu odpočinu, pro mě je sex relax, ne dřina.
A já si říkala, kdo tady chybí ![]()
@Chauvinist píše:
Vítej mezi dospělé a zajdi do bordelu. Rodině to neublíží a tělu prospěje, minimálně nevyjdeš z kondice, příteli.
Doma buď stále trpělivý a milující otec a alfasamec, sem tam sem zkus vtírnout a když se to do půlroku nezlepší (to zhruba končí doba hájení), najdi si milenku. Ale musíš dbát na to, aby se to nedozvěděla!
A to je úplně nejlepší řešení. Za to, že ona je k němu upřímná a nelže mu, tak on jí lhát začne
Tohle udělá fakt jenom prase
@g.sandova píše:
Chudak chlap na druhy koleji. To je fakt dojemny
@Chauvinist píše:
@Antonie Bolavá píše:
A to je úplně nejlepší řešení. Za to, že ona je k němu upřímná a nelže mu, tak on jí lhát začne![]()
Tohle udělá fakt jenom prase
On jí lhát nebude. Jen jí neřekne všechno, to je velký rozdíl. To je přece správné. Doma se zachová pohoda, na ženu nebude nijak tlačeno, bude mít dost času a prostoru k výchově dětí, všichni budou spokojeni. Kde vidíš problém?
@Chauvinist píše:Člověče, asi v tom lhaní
On jí lhát nebude. Jen jí neřekne všechno, to je velký rozdíl. To je přece správné. Doma se zachová pohoda, na ženu nebude nijak tlačeno, bude mít dost času a prostoru k výchově dětí, všichni budou spokojeni. Kde vidíš problém?
@Antonie Bolavá píše: Člověče, asi v tom lhaní
Však píšu, že lhát se nemá a nikdo to po něm ani nechce, ne? ![]()
@Chauvinist píše:
Však píšu, že lhát se nemá a nikdo to po něm ani nechce, ne?
Asi máme jiná měřítka
@Antonie Bolavá píše:
Asi máme jiná měřítka
Tak počkat. Bude doma pohoda? Bude. Bude nátlak na holku? Nebude. Bude mít čas na výchovu dítěte? Bude Bude muž lhát? Nebude.
Dle mého názoru je vše v nejlepším pořádku a jeho žena sem může do diskuzí psát, že má doma toho nejlepšího mažela, kterej by nikdy (nikdy!) nezahnul, protože se milují a mají k sobě úctu. Já bych řekl, že se jedná o ukázkovou win-win situaci, nemyslíš? ![]()
@Chauvinist píše:
Tak počkat. Bude doma pohoda? Bude. Bude nátlak na holku? Nebude. Bude mít čas na výchovu dítěte? Bude Bude muž lhát? Nebude.
Dle mého názoru je vše v nejlepším pořádku a jeho žena sem může do diskuzí psát, že má doma toho nejlepšího mažela, kterej by nikdy (nikdy!) nezahnul, protože se milují a mají k sobě úctu. Já bych řekl, že se jedná o ukázkovou win-win situaci, nemyslíš?
Njn, ale bordel i milenka můžou docela zatížit rodinný rozpočet
![]()