Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
15814
28.12.14 16:58
@jdukolem píše:
on se podle mě snaží ptá se jí kde je problém ona říká jsem v pohodě - to mu lže, proč mu teda neřekne - jsem unavená? :think:

ale on nepsal, že by říkala, že je v pohodě - naopak, napsal, že říkala, že na sex potřebuje klidnější atmosféru :nevim: podle mne by v první řadě to měl zakladatel akceptovat jako dstatečný důvod a ne nad tím mávnou rukou, jakože manželka si něco pindá, ale ve skutečnosti je přece v pohodě :nevim: přijmout, že existuje nějaký konkrétní problém přece neznamená, že na problém rezignuji, ale naopak - že můžu zapracovat na tom, aby zmizel. i když, co se týká malých dětí, tak ty jaksi nezmizí, tam ty možnosti ovlivnění sice jsou, ale ne v každém případě jsou efekivní :nevim:

a i mně jeden čas chyběl doma sex, když (ex)manžel podnikatel byl dlouhodobě z podnikání vyfluslej… rozhodně jsem tedy svoje potřeby neřešila tím, že bych se šla kur*vit, ale holt jsem si pomohla sama :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 17:00
@sagina píše:
ale on nepsal, že by říkala, že je v pohodě - naopak, napsal, že říkala, že na sex potřebuje klidnější atmosféru :nevim: podle mne by v první řadě to měl zakladatel akceptovat jako dstatečný důvod a ne nad tím mávnou rukou, jakože manželka si něco pindá, ale ve skutečnosti je přece v pohodě :nevim: přijmout, že existuje nějaký konkrétní problém přece neznamená, že na problém rezignuji, ale naopak - že můžu zapracovat na tom, aby zmizel. i když, co se týká malých dětí, tak ty jaksi nezmizí, tam ty možnosti ovlivnění sice jsou, ale ne v každém případě jsou efekivní :nevim:a i mně jeden čas chyběl doma sex, když (ex)manžel podnikatel byl dlouhodobě z podnikání vyfluslej… rozhodně jsem tedy svoje potřeby neřešila tím, že bych se šla kur*vit, ale holt jsem si pomohla sama :nevim:

ale jo no jenže taky se jí ptal jestli se něco neděje a ona mu řekla že je vše ok..
hele tak jinak když ona na sex chut má a ví v čem je problém proč pro sebe a svého muže ten klid nezajistí? třeba nepoprosí kamarádku aby jim na tři hodky odpoledne pohlídala děti '? nebo babička a s mužem si udělá soukromí? vše je řešitelné…
tobě být bez intimity s mužem vyhovovalo? jak dlouho jsi to řešila svépomocí? měsíc dva? tři? :think: rok?
ps ex je ex proč? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.12.14 17:02

@Antonie Bolavá od včera přemýšlím, proč tu stále vyzvihuješ matku, její starost o děti, potřebu všechápajícího partnera, zakladatel je sobec a háájzl, že si vůbec dovoluje se zeptat, na co se zeptal a zavržení myšlenky, že by si nedejbože upustil jinde!!! (no než, že bych s tím souhlasila)…
A tak mě napadá, jestli ty sama tohle ted´prostě neaplikuješ v tom opačném smyslu zřejmě dlouhodobě doma s tím, že je to správná věc z pohledu ženy. A co na to muž už je asi potřeba řešit rovnou jako nežádoucí.
Po přečtení tebou dnes založené diskuse mne podezření akorát utvrdilo, věci zapadly do sebe.
3 děti imrvére i v noci v manželské posteli, intimní život víc, než špatný( to jsou ty vedlejší aspekty asi), ale tobě to všechno asi přijde úplně v pořádku.
Tobě.
Možná by jsi sama někdy měla mluvit se svým mužem, zeptat se ho, jak se ve všech těchhle ohledech cítí a jestli mu to OPRAVDU takhle vyhovuje.
Jestli ano, je světec.
Nebo totální blbec.
Nebo tě jednou taky dost nepříjmeně překvapí.
Ne, nemyslím to zle, jen tak nějak z pohledu dvou zdravých lidí cítím, že sex je prostě pro život důležitý. I když někdy nechceš. Je důležitý pro vztah.
A nevyslyšet toho druhého je občas začátek konce. Možná by bylo třeba řešit svůj vlastní kompex jinak, ne zavržením neštastného manžela, co prostě svoji ženu miluje, ona ho přitahuje a chtěl by s ní sdílet zase to, co kdysi, když v podstatě problém není… :kytka:

Příspěvek upraven 28.12.14 v 17:07

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
28.12.14 17:06
@manzelik píše:
Ahoj. Mám potřebu se tu pobavit na jedno téma ať vím jestli je to takhle všude, nebo podobně. Myslím si že plním svou roli otce dobře. Starám se o děti, docela dobře vydelavam a myslím si ze jsem i hodně pozorný k manželce. Ta mi to ale ani trochu navrací. Už si opravdu připadám jako trubec domácí, který chodí do práce, nosí peníze, nakupuje, sem tam doma něco opraví, hraje si s dětmi, uvaří a někdy uklidi. I tak je to asi pořád málo. Snažím se i o nějaké to domácí manželské vzrušení, ale marně. Manželka na moje podněty nereaguje. Skončí sexuální život narozením dětí?

No, tak si říkám, jaký asi může být v reálu chlap, co si zvolí nick „manžílek“, založí diskusi „trubec domácí“ a rozpitvává tu intimní záležitosti manželského soužití… Nemluvě o tom, že má vůbec potřebu tlachat na emiminu :think:
Zprotivil ses jí. A rozhodně nedoporučuju (jak ti tu kdosi navrhoval) jí tuto debatu ukazovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 17:11
@Nik77 píše:
No, tak si říkám, jaký asi může být v reálu chlap, co si zvolí nick „manžílek“, založí diskusi „trubec domácí“ a rozpitvává tu intimní záležitosti manželského soužití… Nemluvě o tom, že má vůbec potřebu tlachat na emiminu :think:
Zprotivil ses jí. A rozhodně nedoporučuju (jak ti tu kdosi navrhoval) jí tuto debatu ukazovat.

ano o tom jsem také psala at přestane být manželík a trubec a stane se imponujícím samcem… alfou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 17:12
@berry4 píše:
@Antonie Bolavá od včera přemýšlím, proč tu stále vyzvihuješ matku, její starost o děti, potřebu všechápajícího partnera, zakladatel je sobec a háájzl, že si vůbec dovoluje se zeptat, na co se zeptal a zavržení myšlenky, že by si nedejbože upustil jinde!!! (no než, že bych s tím souhlasila)…
A tak mě napadá, jestli ty sama tohle ted´prostě neaplikuješ v tom opačném smyslu zřejmě dlouhodobě doma s tím, že je to správná věc z pohledu ženy. A co na to muž už je asi potřeba řešit rovnou jako nežádoucí.
Po přečtení tebou dnes založené diskuse mne podezření akorát utvrdilo, věci zapadly do sebe.
3 děti imrvére i v noci v manželské posteli, intimní život víc, než špatný( to jsou ty vedlejší aspekty asi), ale tobě to všechno asi přijde úplně v pořádku.
Tobě.
Možná by jsi sama někdy měla mluvit se svým mužem, zeptat se ho, jak se ve všech těchhle ohledech cítí a jestli mu to OPRAVDU takhle vyhovuje.
Jestli ano, je světec.
Nebo totální blbec.
Nebo tě jednou taky dost nepříjmeně překvapí.
Ne, nemyslím to zle, jen tak nějak z pohledu dvou zdravých lidí cítím, že sex je prostě pro život důležitý. I když někdy nechceš. Je důležitý pro vztah.
A nevyslyšet toho druhého je občas začátek konce. Možná by bylo třeba řešit svůj vlastní kompex jinak, ne zavržením neštastného manžela, co prostě svoji ženu miluje, ona ho přitahuje a chtěl by s ní sdílet zase to, co kdysi, když v podstatě problém není… :kytka:Příspěvek upraven 28.12.14 v 17:07

Jo, teď jsi na to kápla, přesně takhle to doma máme. :pankac:
Ale k tématu. Pokud si myslíš, že ve zdravém vztahu je v pořádku, když se jeden přetvařuje a přemáhá, aby ten druhý byl spokojený a nešel si smočit do bordelu, tak máme asi úplně jiný názor na život a nemá vůbec smysl se o tomhle spolu bavit.
A ano, můj muž je blbec :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 17:15
@Antonie Bolavá píše:
Jo, teď jsi na to kápla, přesně takhle to doma máme. :pankac:
Ale k tématu. Pokud si myslíš, že ve zdravém vztahu je v pořádku, když se jeden přetvařuje a přemáhá,aby ten druhý byl spokojený a nešel si smočit do bordelu, tak máme asi úplně jiný názor na život a nemá vůbec smysl se o tomhle spolu bavit.
A ano, můj muž je blbec :lol:

ad vytučněné takže to platí jen jednostranně ten chlap se přetvařovat a přemáhat musí?
přijde mi že to vidíš hrozně jednostranně.. žena se přemáhat nebude- nesmí, chlap se přetvařovat - miláčku fakt mi neva že spolu nespíme - musí a má? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.12.14 17:17

@Antonie Bolavá otočím to- a tobě přijde v pořádku, že chlap se ve zdravém vztahu přemáhat a přetvařovat MUSÍ? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.12.14 17:22
@berry4 píše:
@Antonie Bolavá otočím to- a tobě přijde v pořádku, že chlap se ve zdravém vztahu přemáhat a přetvařovat MUSÍ? :think:

a proč by se měl přetvařovat? Snad to říct může… ale nedělejme zase z chlapů totální hovada, co sex potřebují pořád a nejlépe ihned, jak ho nemají, tak musí do bordelu nebo si hledat milenku… i když je mi jasné, že i tací jsou, tak ne všichni se chovají jak nadržení býci… co kdyby měla žena třeba rakovinu, byla půl roku po nemocnicích a operacích a doma i potom na sex neměla ani náladu? Opravňuje je to hledat si hned milenku nebo jít do bordelu? Nebo naopak? Kdyby byl nemocný muž, musí si hned žena hledat záskok?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 17:24
@Regina Hero píše:
a proč by se měl přetvařovat? Snad to říct může… ale nedělejme zase z chlapů totální hovada, co sex potřebují pořád a nejlépe ihned, jak ho nemají, tak musí do bordelu nebo si hledat milenku… i když je mi jasné, že i tací jsou, tak ne všichni se chovají jak nadržení býci… co kdyby měla žena třeba rakovinu, byla půl roku po nemocnicích a operacích a doma i potom na sex neměla ani náladu? Opravňuje je to hledat si hned milenku nebo jít do bordelu? Nebo naopak? Kdyby byl nemocný muž, musí si hned žena hledat záskok?

tady se mluví o zdravém vztahu ne o extrému kdy je partner nemocný rakovinou - čili tento argument je mimo mísu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 17:25
@jdukolem píše:
ad vytučněné takže to platí jen jednostranně ten chlap se přetvařovat a přemáhat musí?
přijde mi že to vidíš hrozně jednostranně.. žena se přemáhat nebude- nesmí, chlap se přetvařovat - miláčku fakt mi neva že spolu nespíme - musí a má? :think:
@berry4 píše:
@Antonie Bolavá otočím to- a tobě přijde v pořádku, že chlap se ve zdravém vztahu přemáhat a přetvařovat MUSÍ? :think:

ne. Nemá a nemusí. Ve zdravém vztahu si ti dva sednou a promluví si o tom. Pokud není možné se společně domluvit na nějakém kompromisu, tak spolu asi bohužel nemají žít. To je jako ve vztahu, kde jeden chce děti a druhý ne. Buď si to jeden rozmyslí, nebo se rozejdou. Ale aby jeden zůstal nešťastný, že nemá kvůli partnerovi děti, nebo aby si druhý dělal dítě z musu, aby si druhého udržel, to je pro mě naprosto nepřijatelné. Pokud si partneři nevyhovují v tak fatální záležitosti, že se jeden z nich musí opravdu přemáhat, tak už to není vztah, ale nějaká komická setrvačnost. Kdo v tom chce žít, ať v tom klidně žije :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
28.12.14 17:26

@Regina Hero ale prosimtě. Zase to nepřetáčej někam, kde to nebylo a není.
NENÍ-diskuse o nemocné manželce s arkovinou, ani ničím podobným.
NENÍ diskuse o manželce, co s chlapem spí jednou týdně, nebo za 14 dní, ale nespí s ním vůbec.
Jde o zdravý vztah, s pomáhajícím mužem, ono malé mimino a dítě za zadkem zas není až takový handicap, nedělejme ze sebe blbky, co si neumí třeba nad ránem najít kousek času na chlapa. Občas.
JÁ tady o žádných bordelech nepsala, ovšem upřímně- do času bych se nedivila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 17:28
@Regina Hero píše:

a to si představ, že mně manžel toleruje i mé několikaměsíční totální výpadky, které díky mé „nemoci“ mám jednou až dvakrát do roka. A to aniž by se mi chodil ku.vit do bordelu, protože já se prostě nepřemůžu a ty nohy mu neroztáhnu.
Když už teda berry tak dobře ví jak to doma máme. Ona totiž ví nejlíp úplně všechno

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
28.12.14 17:31

@Antonie Bolavá no jo, no… tady holt chlap se chudáček nesmí přemáhat nebo si to nedejbože na čas odpustit, to by nebylo fér, ale ženská se holt přemoct musí a chlapovi podržet nebo si tu chvilku nad ránem najít taky musí… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1836
28.12.14 17:32
@jdukolem píše:
ano o tom jsem také psala at přestane být manželík a trubec a stane se imponujícím samcem… alfou

Aha aha, pardon! No já jak je víc než 5 stránek, tak zvládnu začátek a vyselektuji si odpovědi zakladatele (zakladatelky) :-)
Ty, tak alfa samcem už nebude (to buď v sobě má, nebo ne), ale stačí, když nebude manželku prudit. Představa takovýho urážlivýho kňochtala mě děsí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová