Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@manzelik píše:
Psal jsem ze je žena psychicky i fyzicky v pohodě. Jen se vytratilo takové to erotické napětí. A chuť na sex.To co mám já rád ona ví, jsme spolu 10 let. A já se to pořád snažím nějak oživovat. Co děláte doma vy, když máte chuť na sex a manžel si raděj pustí fotbal.
Zdravím zkuste partnerský kurz, třeba reatret pro páry od Denisy a Richarda.. Potřebujete trochu oživení vztahu.. Když tu píšou ze po tolika letech to není vzrušující nikde, tak to je blbost.. Na partnerství se musí pracovat a také se naučit sdělit si své pocity a tužby.. Můj 16ti lety vztah je stále vzrušující a s erotickými nábojem! Několika hodinové milování a láska.. Záleží také na tom jak ona se ma rada, zda se o sebe stará nebo je pod hormonama a spíte s dětmi v posteli.. Některé ženy kvůli mateřství zapomněly na sebe (ženy sáhněte si do svědomí a jestli při milování myslíte na děti nebo na zítřejší jídelníček tak je chyba u vás i když se vám to třeba nelíbí. Dá se na tom pracovat) nebo se stane klasická věc -chlapa to přestane bavit odejde a ženy si na jeho místo nacpou děti, který budou závisle na matce, kluci bez mužského vzoru neschopní se postarat o sebe a nepřitažlivé pro jejich vrstevníce.. Spousta věci spolu souvisí.. Je to tedy na vás abyste jako muž zařídil hlídání, koupil kurz, a řídil se radami.. Ona se buď bude také řídit radami, pracovat na vztahu s vámi nebo půjdete o dum dal.. Život je krátký na to, abyste dával svůj čas někomu kdo nechce byt s vámi, ale jen s dětmi..
@Anonymní píše:
tak ty jedina bys mi mozna dokazala poradit co mam delat, mam muze o 10 let starsiho nez jsem ja, mame 2 deti (5 a 2 roky, dvoulety syn je hodne zive dite) sex mi od porodu druheho ditete nic nerika. Muz mi s detmi nikdy nepomuze, vsechno je na me a vecer sem rada ze padnu do postele a na sex fakt nemam ani pomysleni. Zjistila jsem, ze me muz uz tolik nepritahuje, prestal o sebe dbat. KDyz zacal nadavat, ze s nim nechci spat, vysvetlila jsem mu proc, vubec se nezacal snazit aby se neco zmenilo. Porad ho mam rada, ale nevim jak docilit toho aby se sebou zase zacal neco delat aby me zasezacal pritahovat jako kdysi
Asi tě zklamu, na tvém místě bych na tom asi byla stejně. Nesnesu zanedbanýho, smradlavýho chlapa, co mi dává najevo, že potřebuje jen zasunout. Bohužel- k tomu všemu patří mít i ten obdiv k němu, pocit, že na to všechno nejsem sama, jak na běžné věci, tak právě i na ten sex.
Možná jsem na plno věcí sama, protože můj muž má časově náročnou práci, vvrací se pozdě, taky bývám unavená, ale- když jsme spolu, tak se dokážeme podělit o běžné věci, stejně tak i o to, co je mezi dvěma
Jakkoli. V rámci momentálních možností ![]()
@manzelik píše:
Právě ze vypadá psychicky úplně v pohodě. Porod byl normální a naprosto bez problémů. No jo, čas yo snad spraví.
Ale i po bezproblemovem porodu se muze citit zena unavena a bez chuti na sex-telo neciti potrebu. Ja spala s manzelem az 4 mesice po porodu, prestoze ho velmi miluji…
@Deny888 píše:
Zdravím zkuste partnerský kurz, třeba reatret pro páry od Denisy a Richarda.. Potřebujete trochu oživení vztahu.. Když tu píšou ze po tolika letech to není vzrušující nikde, tak to je blbost.. Na partnerství se musí pracovat a také se naučit sdělit si své pocity a tužby.. Můj 16ti lety vztah je stále vzrušující a s erotickými nábojem! Několika hodinové milování a láska.. Záleží také na tom jak ona se ma rada, zda se o sebe stará nebo je pod hormonama a spíte s dětmi v posteli.. Některé ženy kvůli mateřství zapomněly na sebe (ženy sáhněte si do svědomí a jestli při milování myslíte na děti nebo na zítřejší jídelníček tak je chyba u vás i když se vám to třeba nelíbí. Dá se na tom pracovat) nebo se stane klasická věc -chlapa to přestane bavit odejde a ženy si na jeho místo nacpou děti, který budou závisle na matce, kluci bez mužského vzoru neschopní se postarat o sebe a nepřitažlivé pro jejich vrstevníce.. Spousta věci spolu souvisí.. Je to tedy na vás abyste jako muž zařídil hlídání, koupil kurz, a řídil se radami.. Ona se buď bude také řídit radami, pracovat na vztahu s vámi nebo půjdete o dum dal.. Život je krátký na to, abyste dával svůj čas někomu kdo nechce byt s vámi, ale jen s dětmi..
@Anonymní píše:
@Antonie Bolavá tato pani ci slecna je tak chytra, ze cekam konstruktivni reseni problemu, myslis ze mi poradi totez?![]()
neboj, určitě ti poradí velice moudře a doma to vyřešíte ![]()
@šmoulinka71 píše:
Nevěřím, že ženská nemá chuť na sex, protože je denodenně unavená. Jde spíš o to, že přestala mít chuť na sex a ta únava je jen výmluva. Ano může se stát, že někdy padám večer na hubu, že opravdu na sex myšlenky nemám, no tak na druhý den nic nedělám, udělám si pohodový den a neunavím se ne?
Hergot šmoulí, ty to vůbec nechápeš! Když už chlap dal jednou zabřeznou, tak nemá žádná práva. Jen doma makat a v práci zabezpečovat rodinu. A sex? To už vůbec! Leda až budou chtít druhý děcko. Prostě musí držet hubu a čekat, až zas dáma bude chtít, maximálně, ale opravdu MAXIMÁLNĚ se může nenápadně poptat, ale když ho odmítne z jakýhokoliv důvodu, tak má prostě smůlu. Co kdyby měla rakovinu? Kdybys byla na vojně, tak bys to chápala!
Pokud teda už jako obvzlášť špatně, může si to udělat sám, ale ženskou tím nikdy neotravovat a nesmí to vidět, protože jinak by to pro ženu bylo dehonestující a byl by to jasnej důvod pro rozvod!
No tvl. Mám dojem, že by se občas moralistky divily, kdyby znaly opravdu všechna tajemství svých protějšků ![]()
Ale pssst! Nesmí se to říkat veřejně, protože když se to neřekne, tak to neexistuje
![]()
Příspěvek upraven 28.12.14 v 18:24
@Antonie Bolavá píše:
ale taky to není diskuse o tom, jak to mám doma já, žeKdyž už jsme u toho, že se sem tahají tak trochu OT záležitosti. Ale chápu, že nějak sis na mně smlsnout musela. No nepovedlo se.
Mimochodem, tohle taky není diskuse o tom, že by s ním nespala vůbec. Má tříměsíční mimino, po šestinedělí s ním spala jednou. Takže s ním nespala jak dlouho měsíc? No to je teda chudák. Tak ať jí zaplatí chůvu, ať vezme děti někam ven na procházku a ať udělá doma atmošku aby se žena uvolnila, když je to takovej samec. Jenže to už by bylo pro manžílka moc složité a evidentně na to ani nemá koule
Nepsal, že nepomáhá. Co by jsi vlastně po chlapovi chtěla? Nejen, že bude chodit do práce, nakupovat, občas uvaří, s dětma pomůže, ale co ještě? Bude držet hubu a krok, protože tobě to tak vyhovuje, protože máš ty svoje „nemoci“ a děti v posteli až pomalu do puberty a v podstatě ti to stačí, když TY chceš a tím to haslo?
Napsala jsi to správně.
Tvůj muž je blbec. )
Drž se ho. Takových je dnes opravdu málo ![]()
@berry4 píše:![]()
![]()
to by si tu jedna obvzlášt´měla přečíst
no… Už mě k tobě napadají jen sprostá slova a urážky, takže tady radši končím. Nebudu si s tebou svinit karmu.
A ty radši utíkej podržet chlapovi, ať ti neuteče ![]()
@berry4 to už ale přeháníš, ne? Když je chlap hodný a bere ohled na zdravotní stav manželky, tak je blbec?
Lepší, kdyby jí dal přes hubu nebo se natvrdo dožadoval svých práv… a nebo si šel štrejchnout jinam… ale je to tvůj názor…
@Antonie Bolavá píše:
no… Už mě k tobě napadají jen sprostá slova a urážky, takže tady radši končím. Nebudu si s tebou svinit karmu.
A ty radši utíkej podržet chlapovi, ať ti neuteče
@berry4 píše:
Nepsal, že nepomáhá. Co by jsi vlastně po chlapovi chtěla? Nejen, že bude chodit do práce, nakupovat, občas uvaří, s dětma pomůže, ale co ještě? Bude držet hubu a krok, protože tobě to tak vyhovuje, protože máš ty svoje „nemoci“ a děti v posteli až pomalu do puberty a v podstatě ti to stačí, když TY chceš a tím to haslo?
Napsala jsi to správně.
Tvůj muž je blbec. )
Drž se ho. Takových je dnes opravdu málo
už toho mám dost! Přestaň si brát do své špinavé huby mě i mého manžela a moje děti. To, jak to máme my doma, není tvůj problém a je ti do toho ho.vno! A jsi asi jediný člověk, kterému bych ze srdce přála zažít jediný den s těmi mými nemocemi. A pak bych ti přišla pogratulovat, žes to přežila a ještě roztáhla nohy tomu svýmu samci
@berry4 vždycky mi v diskusích lezeš na nervy, ale dneska je mi z tebe fakt na blití. Ty jsi tak neskutečně ubohá. A už dost. Nechci být sprostá, nechci se tady s tebou už mazat
@Regina Hero proč přeháním? Jen mám pocit, že si to @Antonie Bolavá celé přenáší sama na sebe a svůj sex. (ne) život a navíc do toho permanentně motá někým nastíněný nevěstinec jako další možnost v případě dalšího neúspěchu a mnou úplně jinak podanou možnost neřešit věc kecama, ale přejít na „věc“.A tím tady šermuje už několikátou stranu diskuse.
Bez ohledu na to brát věci třeba trochu jinak.
Jen mele jen to „své“. Jak se jí to hodí.
@berry4 a ty víš, co já mám za problémy? Ty víš, jakou hrůzou si tři roky procházím, že si vůbec dovoluješ se o tom tak pohrdavě vyjadřovat??? Že si troufneš tady hodnotit naši situaci a nazývat mojeho manžela blbcem proto, že mi toleruje nemoc??
Nevím které moje dítě má být v pubertě a upřímně mě tvůj názor už ani nezajímá. Nestojíš mi už ani za to, abych tě tady četla. A jestli mě nepřestaneš urážet, tak tě nahlásím. Tohle jsi už hodně přepískla