Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Kobliha51 @Antonie Bolavá tady je krasne videt, ze kazda jsme jina. Nekdo samicka, nekdo dric, ktery odmita pomoc manzela.
A chlap si sem prijde pro radu. Takze muze zenskou znasilnit, prestat ji pomahat a bude to ok.
@manzelik píše:
Nápodobně.-)
Tady to máme. Jsi normální egoista a jde ti jen o tebe. Jediné, co chceš slyšet je to, že jsi dokonalej a tvoje manželka si tě neváží. Ty děláš všechno dobře a ona zase všechno špatně. Takhle to většinou bývá. Vina je vždycky jen na jedné straně ![]()
@Antonie Bolavá píše:
No pánbůh s ní. Chudák holka. Ještě že sem nechodí můj chlap, hned v noci by mě přišel znásilnit s tím, že je to normální
třeba by ses divila co by sem psal:-)Většinoun se to řeší v hospodě, ale od chlapa se pravdu nedovíš, jak to vidí žena
@manzelik píše:
já to chápu, ale kdyby jsi ji znala dřív tak bys to taky řešila. Prostě bývala nenasitná a já y ní byl vždycky vyřízenej a u prvního dítěte to neměla.
Ja mela totalne nulovou chut az u tretiho
Pokazde je tojine.
@Antonie Bolavá píše:
No pánbůh s ní. Chudák holka. Ještě že sem nechodí můj chlap, hned v noci by mě přišel znásilnit s tím, že je to normální
Jsou různé úchylky a odchylky v sexuálním životě partnerů. @berry4 asi ví, o čem mluví.
To, že nám se to nelíbí, je asi tím, že o tom nic nevíme. A tak to nemůžeme pochopit.
Musíme se ještě hooodně učit. ![]()
@g.sandova píše:
@Kobliha51 @Antonie Bolavá tady je krasne videt, ze kazda jsme jina. Nekdo samicka, nekdo dric, ktery odmita pomoc manzela.
A chlap si sem prijde pro radu. Takze muze zenskou znasilnit, prestat ji pomahat a bude to ok.
Taky se mi začínáš líbit, asi to nemá smysl moc řešit co? Budu to muset nechat na ní:-)
@Kobliha51 píše:
Jsou různé úchylky a odchylky v sexuálním životě partnerů. @berry4 asi ví, o čem mluví.
To, že nám se to nelíbí, je asi tím, že o tom nic nevíme. A tak to nemůžeme pochopit.
Musíme se ještě hooodně učit.
Dobrej názor:-)
@manzelik hele tyhle rady jsou k prdu! Musis se dmluvit s ni.ja ti rikam, ze by ses mi zhnusil. Pozor na tyhle rady
@Antonie Bolavá píše:
Tady to máme. Jsi normální egoista a jde ti jen o tebe. Jediné, co chceš slyšet je to, že jsi dokonalej a tvoje manželka si tě neváží. Ty děláš všechno dobře a ona zase všechno špatně. Takhle to většinou bývá. Vina je vždycky jen na jedné straně
To že se ti nelíbí co tady píšu neznamená že jsem egoista. Já sem přišel na radu a nic jsem se nedověděl:-)
@manzelik píše:
Taky se mi začínáš líbit, asi to nemá smysl moc řešit co? Budu to muset nechat na ní:-)
No to by asi bylo nejlepší. Ona asi sama nejlíp ví, proč ji nepřitahuješ
@Kobliha51 píše:
Musíme se ještě hooodně učit.
Příspěvek upraven 27.12.14 v 18:04
@Kobliha51 píše:člověk se někdy splete.-)To neva.To jsou mouchy
To byla ironie brouku.
@manzelik píše:
To že se ti nelíbí co tady píšu neznamená že jsem egoista. Já sem přišel na radu a nic jsem se nedověděl:-)
A co ses chtěl dovědět? Myslíš, že jsme tady telepatky a víme, co si tvoje žena myslí? Svoje názory jsme ti tady řekly, ty s nimi nesouhlasíš a evidentně chceš slyšet něco jiného. V tom bude asi problém, že to co chceš slyšet asi nebude odpověď na tvoji otázku ![]()