Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
27.12.14 17:52

:-)

Musím uznat že je tu fakt sranda:-) :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:52

@Kobliha51 @Antonie Bolavá tady je krasne videt, ze kazda jsme jina. Nekdo samicka, nekdo dric, ktery odmita pomoc manzela.
A chlap si sem prijde pro radu. Takze muze zenskou znasilnit, prestat ji pomahat a bude to ok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:53
@manzelik píše:
Nápodobně.-)

Tady to máme. Jsi normální egoista a jde ti jen o tebe. Jediné, co chceš slyšet je to, že jsi dokonalej a tvoje manželka si tě neváží. Ty děláš všechno dobře a ona zase všechno špatně. Takhle to většinou bývá. Vina je vždycky jen na jedné straně :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:54
@Antonie Bolavá píše:
No pánbůh s ní. Chudák holka. Ještě že sem nechodí můj chlap, hned v noci by mě přišel znásilnit s tím, že je to normální

třeba by ses divila co by sem psal:-)Většinoun se to řeší v hospodě, ale od chlapa se pravdu nedovíš, jak to vidí žena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7009
27.12.14 17:55
@manzelik píše:
já to chápu, ale kdyby jsi ji znala dřív tak bys to taky řešila. Prostě bývala nenasitná a já y ní byl vždycky vyřízenej a u prvního dítěte to neměla.

Ja mela totalne nulovou chut az u tretiho :nevim: Pokazde je tojine.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.14 17:55
@Antonie Bolavá píše:
No pánbůh s ní. Chudák holka. Ještě že sem nechodí můj chlap, hned v noci by mě přišel znásilnit s tím, že je to normální

Jsou různé úchylky a odchylky v sexuálním životě partnerů. @berry4 asi ví, o čem mluví.
To, že nám se to nelíbí, je asi tím, že o tom nic nevíme. A tak to nemůžeme pochopit.
Musíme se ještě hooodně učit. :mavam:

• Citovat
  • Upravit
222
27.12.14 17:56
@g.sandova píše:
@Kobliha51 @Antonie Bolavá tady je krasne videt, ze kazda jsme jina. Nekdo samicka, nekdo dric, ktery odmita pomoc manzela.
A chlap si sem prijde pro radu. Takze muze zenskou znasilnit, prestat ji pomahat a bude to ok.

Taky se mi začínáš líbit, asi to nemá smysl moc řešit co? Budu to muset nechat na ní:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:58
@Kobliha51 píše:
Jsou různé úchylky a odchylky v sexuálním životě partnerů. @berry4 asi ví, o čem mluví.
To, že nám se to nelíbí, je asi tím, že o tom nic nevíme. A tak to nemůžeme pochopit.
Musíme se ještě hooodně učit. :mavam:

Dobrej názor:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:59

@manzelik hele tyhle rady jsou k prdu! Musis se dmluvit s ni.ja ti rikam, ze by ses mi zhnusil. Pozor na tyhle rady

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kobliha51
27.12.14 18:00
@manzelik píše:
Dobrej názor:-)

To byla ironie brouku.

• Citovat
  • Upravit
222
27.12.14 18:00
@Antonie Bolavá píše:
Tady to máme. Jsi normální egoista a jde ti jen o tebe. Jediné, co chceš slyšet je to, že jsi dokonalej a tvoje manželka si tě neváží. Ty děláš všechno dobře a ona zase všechno špatně. Takhle to většinou bývá. Vina je vždycky jen na jedné straně :pankac:

To že se ti nelíbí co tady píšu neznamená že jsem egoista. Já sem přišel na radu a nic jsem se nedověděl:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:01
@manzelik píše:
Taky se mi začínáš líbit, asi to nemá smysl moc řešit co? Budu to muset nechat na ní:-)

No to by asi bylo nejlepší. Ona asi sama nejlíp ví, proč ji nepřitahuješ

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.12.14 18:02
@Kobliha51 píše:
Musíme se ještě hooodně učit. :mavam:
:lol: úchylky? Já nemám potřebu o sexu diskutovat, plánovat ho a dělat z něj plány na pětilekty -kdy, kde jak a proč…
Nepřijde mi ani nic divného na tom, že se mně chlap v noci „zmocní“,neptá se, prostě to umí tak, aby se mi to líbilo. Slovo NE samozřejmě znám, umím ho použít, ale taky jsem žena, matka, znám ty „nechutě“ a dost dobře vím, že to, co vidím ted´ takhle, může být za pár hodin jinak. Byl to jen návod ženy pro trochu zoufalého muže. Nic víc. ¨
Nepsala jsem tady nic o znásilńování, to se jen tobě a Antonii momentálně hodí do krámu, nejsíš k tomu máte své prudérní důvody :lol: :mavam:

Příspěvek upraven 27.12.14 v 18:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 18:03
@Kobliha51 píše:
To byla ironie brouku.
člověk se někdy splete.-)To neva.To jsou mouchy
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:03
@manzelik píše:
To že se ti nelíbí co tady píšu neznamená že jsem egoista. Já sem přišel na radu a nic jsem se nedověděl:-)

A co ses chtěl dovědět? Myslíš, že jsme tady telepatky a víme, co si tvoje žena myslí? Svoje názory jsme ti tady řekly, ty s nimi nesouhlasíš a evidentně chceš slyšet něco jiného. V tom bude asi problém, že to co chceš slyšet asi nebude odpověď na tvoji otázku ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová