Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
27.12.14 18:30

Tak to fakt nemá cenu. Děkuji za drahocene rady. Končím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.12.14 18:31
@Antonie Bolavá píše:
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo? 8o Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama
:think: a kolik je tu diskuzí kdy chlap nespí s ženskou a ženská je nešťastná a sex jí chybí a kolikrát je jí razeno - najdi si milence, vem si prádlo, sved ho, to nejde aby neměl chut - musí s tebou spát..a když přijde chlap že mu chybí sex tak je ohen na střeše že je nechápavej a neempatickej? Přijde mi to nepsravedlivý…

Příspěvek upraven 27.12.14 v 18:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:31
@manzelik píše: Řekla mi to a já nemám důvod jí nevěřit

Hmm, takže to dělá z rozmaru. Některé ženské jsou prdlé :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.12.14 18:33
@manzelik píše:
Tak to fakt nemá cenu. Děkuji za drahocene rady. Končím.

ještě jedna věc - víš k sexu - aby byla chut tě musí ten druhý rajcovat - imponovat ti… porodem to není - my třeba nedodrželi ani šestinedělí :oops:
je to o tom co vyzařuješ..pokud se z tebe nestane imponující chlap, pokud budeš „manžílek“ pak nikomu a nejméně své ženě budeš imponova.. měl bys najít toho alfa samce v sobě ;)
doporočuju ti diskuzi - Téma otázek pro muže - tam chodí hodně chlapů třeba ti poradí jak na to

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 18:34
@jdukolem píše: :think: a kolik je tu diskuzí kdy chlap nespí s ženskou a ženská je nešťastná a sex jí chybí a kolikrát je jí razeno - najdi si milence, vem si prádlo, sved ho, to nejde bay neměl chut - musí s tebou spát..a když přijde chlap že mu chybí sex tak je ohen na střeše že je nechápavej a neempatickej? Přijde mi to nepsravedlivý…

To si teda nemyslím. Pokud si partneři v posteli nevyhovují, tak je to určitě důvod k rozchodu. Ale psát tady, že by mu měla dát i když nechce aby si ho udržela…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:35
@jdukolem píše: :think: a kolik je tu diskuzí kdy chlap nespí s ženskou a ženská je nešťastná a sex jí chybí a kolikrát je jí razeno - najdi si milence, vem si prádlo, sved ho, to nejde bay neměl chut - musí s tebou spát..a když přijde chlap že mu chybí sex tak je ohen na střeše že je nechápavej a neempatickej? Přijde mi to nepsravedlivý…

ale vždyť tady je jasno, v čem je problém… vždyť to tu sám manzelik psal, že ona by chtěla, ale nemůže se uvolnit, že na to potřebuje víc klidu… a já ji chápu, s tříměsíčním dítětem je ženská v první řadě nastartovaná na každý nezvyklý zvuk, neustále čeká, kdy dítě začne brečet a i když vypadá v pohodě, tak asi není, když celé dny má na starosti batole a mimino… i když po fyzické stránce je v pořádku… navíc to v tomto směru máme každá trochu jinak, i když se najdou takové údernice jako berry, které fungují na 150% a zvládnou vše dvakrát levou zadní… holt jsme každá jiná… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59384

@manzelik asi někde problém bude když nechce :roll:, snad téma sex nenadhazuješ každý den :lol:, třeba je fakt unavená, 2 leté dítě a malé mimi nic moc kombinace :? kus vydržet třeba sama přijde až uvidí tvůj nezájem ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
@Antonie Bolavá píše:
To si teda nemyslím. Pokud si partneři v posteli nevyhovují, tak je to určitě důvod k rozchodu. Ale psát tady, že by mu měla dát i když nechce aby si ho udržela…

vztah je o kompromisu - ve všem… oba by se měli snažit.. jí by mělo být jako první divné - nemám chut na muže kterého miluju, on se tím trápí - co mám dělat? jak tu chcut získat? mě by to třeba trápilo hodně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.12.14 18:37
@Regina Hero píše:
ale vždyť tady je jasno, v čem je problém… vždyť to tu sám manzelik psal, že ona by chtěla, ale nemůže se uvolnit, že na to potřebuje víc klidu… a já ji chápu, s tříměsíčním dítětem je ženská v první řadě nastartovaná na každý nezvyklý zvuk, neustále čeká, kdy dítě začne brečet a i když vypadá v pohodě, tak asi není, když celé dny má na starosti batole a mimino… i když po fyzické stránce je v pořádku… navíc to v tomto směru máme každá trochu jinak, i když se najdou takové údernice jako berry, které fungují na 150% a zvládnou vše dvakrát levou zadní… holt jsme každá jiná… :nevim:

ale to se dá krásně řešit… jen by měli chtít oba.. hlavně ona by se měla zarazit nad tím.. že by chtěla ale nemůže.. nevím vztah - k tomu sex prostě patří

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 18:40

Ja nesouhlasim. Ze nekdo nedodrzi sestinedeli, neni o tom, ze chkap imponuje.
Proste to muze byt porodem. A nezlobte se na me,3 mesice po porodu zenska ma pravo nemit chut na sex.
A mne prijde chlap, co se stara, sexy-
kazda jsme jina! Ty jses bl.bej,ze nemluvis se zenou.
Tady fakt navod nenajdes.
A radit si nechat od mistnich? Blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
27.12.14 18:42
@g.sandova píše:
Ja nesouhlasim. Ze nekdo nedodrzi sestinedeli, neni o tom, ze chkap imponuje.
Proste to muze byt porodem. A nezlobte se na me,3 mesice po porodu zenska ma pravo nemit chut na sex.
A mne prijde chlap, co se stara, sexy-
kazda jsme jina! Ty jses bl.bej,ze nemluvis se zenou.
Tady fakt navod nenajdes.
A radit si nechat od mistnich? Blbost

a o čem je chut na sex.. než o tom že ti ten muž imponuje 8o 8o 8o
chceš říct, že pokud máš sexuální potřebu tak se vyspíš s každým i s tím kdo se ti nelíbí nebo ti neimponuje?
Ano žena má právo být unavená a nemít chut, ale muž má právo se ptát, proč ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 18:43

Tak 3 mesice po porudu ma zenska pravo nechtit sex a nemuset to resit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 18:45

@jdukolem ne,ja rikam, ze v 6ti nedeli ti nemusi imponovat chlap, kterej ti jinak imponuje

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
27.12.14 18:49
@jdukolem píše:
a o čem je chut na sex.. než o tom že ti ten muž imponuje 8o 8o 8o
chceš říct, že pokud máš sexuální potřebu tak se vyspíš s každým i s tím kdo se ti nelíbí nebo ti neimponuje?
Ano žena má právo být unavená a nemít chut, ale muž má právo se ptát, proč ne?

můj chlap mi velmi imponuje, chuť na sex jsem měla a mám taky, ale klidně to napíšu veřejně, že po porodu jsem občas byla ráda, že vůbec funguju (a děkovala za to, že dýchání a krevní oběh a další činnosti, které tělo potřebuje k životu, jsou automatické) a občas jediná sexy představa byla postel a neslyšet žádné z mých dětí a psa… a manžel to tak občas měl taky… a nejméně do roka věku každého z mých čtyř dětí jsem byla nějak naprogramovaná na to, že jsem slyšela dítě, když se převrátilo v postýlce nebo když udělalo nějaký zvuk… o pláči ani nemluvě… a to jsem třeba spala a neslyšela manželův budík do práce… ale zavrnělo miminko a byla jsem vzhůru…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
šmoulinka71
27.12.14 19:16

Nedivím se, že je tolik nevěr v době, když se narodí dítě, když tu slyším ty názory, mám právo s ním nespát, starám se o miminko. A co jako ten chlap? Ten je odsunut na druhou kolej? Sex není o únavě, já si při sexu odpočinu, pro mě je sex relax, ne dřina.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová