Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá píše:
Takže ženská by měla chlapovi roztáhnout nohy i když nechce, aby si ho udržela jo?Tvl no tak takovýho fakt nechi, to radši budu sama
Příspěvek upraven 27.12.14 v 18:34
@manzelik píše: Řekla mi to a já nemám důvod jí nevěřit
Hmm, takže to dělá z rozmaru. Některé ženské jsou prdlé ![]()
@manzelik píše:
Tak to fakt nemá cenu. Děkuji za drahocene rady. Končím.
ještě jedna věc - víš k sexu - aby byla chut tě musí ten druhý rajcovat - imponovat ti… porodem to není - my třeba nedodrželi ani šestinedělí ![]()
je to o tom co vyzařuješ..pokud se z tebe nestane imponující chlap, pokud budeš „manžílek“ pak nikomu a nejméně své ženě budeš imponova.. měl bys najít toho alfa samce v sobě ![]()
doporočuju ti diskuzi - Téma otázek pro muže - tam chodí hodně chlapů třeba ti poradí jak na to
@jdukolem píše:a kolik je tu diskuzí kdy chlap nespí s ženskou a ženská je nešťastná a sex jí chybí a kolikrát je jí razeno - najdi si milence, vem si prádlo, sved ho, to nejde bay neměl chut - musí s tebou spát..a když přijde chlap že mu chybí sex tak je ohen na střeše že je nechápavej a neempatickej? Přijde mi to nepsravedlivý…
To si teda nemyslím. Pokud si partneři v posteli nevyhovují, tak je to určitě důvod k rozchodu. Ale psát tady, že by mu měla dát i když nechce aby si ho udržela…
@jdukolem píše:a kolik je tu diskuzí kdy chlap nespí s ženskou a ženská je nešťastná a sex jí chybí a kolikrát je jí razeno - najdi si milence, vem si prádlo, sved ho, to nejde bay neměl chut - musí s tebou spát..a když přijde chlap že mu chybí sex tak je ohen na střeše že je nechápavej a neempatickej? Přijde mi to nepsravedlivý…
ale vždyť tady je jasno, v čem je problém… vždyť to tu sám manzelik psal, že ona by chtěla, ale nemůže se uvolnit, že na to potřebuje víc klidu… a já ji chápu, s tříměsíčním dítětem je ženská v první řadě nastartovaná na každý nezvyklý zvuk, neustále čeká, kdy dítě začne brečet a i když vypadá v pohodě, tak asi není, když celé dny má na starosti batole a mimino… i když po fyzické stránce je v pořádku… navíc to v tomto směru máme každá trochu jinak, i když se najdou takové údernice jako berry, které fungují na 150% a zvládnou vše dvakrát levou zadní… holt jsme každá jiná… ![]()
@manzelik asi někde problém bude když nechce
, snad téma sex nenadhazuješ každý den
, třeba je fakt unavená, 2 leté dítě a malé mimi nic moc kombinace
kus vydržet třeba sama přijde až uvidí tvůj nezájem ![]()
@Antonie Bolavá píše:
To si teda nemyslím. Pokud si partneři v posteli nevyhovují, tak je to určitě důvod k rozchodu. Ale psát tady, že by mu měla dát i když nechce aby si ho udržela…
vztah je o kompromisu - ve všem… oba by se měli snažit.. jí by mělo být jako první divné - nemám chut na muže kterého miluju, on se tím trápí - co mám dělat? jak tu chcut získat? mě by to třeba trápilo hodně ![]()
@Regina Hero píše:
ale vždyť tady je jasno, v čem je problém… vždyť to tu sám manzelik psal, že ona by chtěla, ale nemůže se uvolnit, že na to potřebuje víc klidu… a já ji chápu, s tříměsíčním dítětem je ženská v první řadě nastartovaná na každý nezvyklý zvuk, neustále čeká, kdy dítě začne brečet a i když vypadá v pohodě, tak asi není, když celé dny má na starosti batole a mimino… i když po fyzické stránce je v pořádku… navíc to v tomto směru máme každá trochu jinak, i když se najdou takové údernice jako berry, které fungují na 150% a zvládnou vše dvakrát levou zadní… holt jsme každá jiná…
ale to se dá krásně řešit… jen by měli chtít oba.. hlavně ona by se měla zarazit nad tím.. že by chtěla ale nemůže.. nevím vztah - k tomu sex prostě patří
Ja nesouhlasim. Ze nekdo nedodrzi sestinedeli, neni o tom, ze chkap imponuje.
Proste to muze byt porodem. A nezlobte se na me,3 mesice po porodu zenska ma pravo nemit chut na sex.
A mne prijde chlap, co se stara, sexy-
kazda jsme jina! Ty jses bl.bej,ze nemluvis se zenou.
Tady fakt navod nenajdes.
A radit si nechat od mistnich? Blbost
@g.sandova píše:
Ja nesouhlasim. Ze nekdo nedodrzi sestinedeli, neni o tom, ze chkap imponuje.
Proste to muze byt porodem. A nezlobte se na me,3 mesice po porodu zenska ma pravo nemit chut na sex.
A mne prijde chlap, co se stara, sexy-
kazda jsme jina! Ty jses bl.bej,ze nemluvis se zenou.
Tady fakt navod nenajdes.
A radit si nechat od mistnich? Blbost
a o čem je chut na sex.. než o tom že ti ten muž imponuje
![]()
chceš říct, že pokud máš sexuální potřebu tak se vyspíš s každým i s tím kdo se ti nelíbí nebo ti neimponuje?
Ano žena má právo být unavená a nemít chut, ale muž má právo se ptát, proč ne?
Tak 3 mesice po porudu ma zenska pravo nechtit sex a nemuset to resit
@jdukolem ne,ja rikam, ze v 6ti nedeli ti nemusi imponovat chlap, kterej ti jinak imponuje
@jdukolem píše:
a o čem je chut na sex.. než o tom že ti ten muž imponuje![]()
![]()
chceš říct, že pokud máš sexuální potřebu tak se vyspíš s každým i s tím kdo se ti nelíbí nebo ti neimponuje?
Ano žena má právo být unavená a nemít chut, ale muž má právo se ptát, proč ne?
můj chlap mi velmi imponuje, chuť na sex jsem měla a mám taky, ale klidně to napíšu veřejně, že po porodu jsem občas byla ráda, že vůbec funguju (a děkovala za to, že dýchání a krevní oběh a další činnosti, které tělo potřebuje k životu, jsou automatické) a občas jediná sexy představa byla postel a neslyšet žádné z mých dětí a psa… a manžel to tak občas měl taky… a nejméně do roka věku každého z mých čtyř dětí jsem byla nějak naprogramovaná na to, že jsem slyšela dítě, když se převrátilo v postýlce nebo když udělalo nějaký zvuk… o pláči ani nemluvě… a to jsem třeba spala a neslyšela manželův budík do práce… ale zavrnělo miminko a byla jsem vzhůru…
Nedivím se, že je tolik nevěr v době, když se narodí dítě, když tu slyším ty názory, mám právo s ním nespát, starám se o miminko. A co jako ten chlap? Ten je odsunut na druhou kolej? Sex není o únavě, já si při sexu odpočinu, pro mě je sex relax, ne dřina.