Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
23436
28.12.14 12:37
@Antonie Bolavá píše:
Jasný, takže bude lhát. Hele já nemám náladu se tady dohadovat. Za mě je to prasárna a chlap co tohle dělá je prase ;)

:mrgreen: Jasně, šlo trochu o nadsázku, doufal sem, že to poznáš :mrgreen:
Na začátku je třeba myslet na rovnováhu. Vztah by meli navazovat lidi, kteří si rozumí v převážné většině věcí. Pokud tomu tak není, je to jiná otázka. Jedna z těch věcí je sex. nikdy se asi dva neschodnou v úplnej libůstkách, ale pokud se neschodnou v tom, jestli je nebo není, tak to může bejt otázka dost klíčová.
Pokud se v průběhu vztahu toto náhle změní (dočasně), pak záleží na tom, jak se s tím vypořádají. Někteří tak, že chlap trochu poleví a ženská holt podrží, jiní tak, že to vydrží. Ale na tom se musí domluvit.
Pokud ta domluva chybí, tak narůstá frustrace, která se asi projevuje mj. dotazama na emimino - jak mu tu může někdo poradit? No a pak to má přesah do vztahu. Někdy to ten vztah rozbije - a pokud i přesto to má vydržet, pak milenka nebo pomoc profesionálky je jasná volba. Akorát to má pár pravidel a jedno z nejdůležitějších je dělat to tak, aby na to protějšek nepřišel a nijak ho to neomezilo. Pokud se nechá chytit, je to blb :nevim:
Ale tohle platí z obou stran, né jen z tý chlapský.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 13:04
@Chauvinist píše: :mrgreen: Jasně, šlo trochu o nadsázku, doufal sem, že to poznáš :mrgreen:
Na začátku je třeba myslet na rovnováhu. Vztah by meli navazovat lidi, kteří si rozumí v převážné většině věcí. Pokud tomu tak není, je to jiná otázka. Jedna z těch věcí je sex. nikdy se asi dva neschodnou v úplnej libůstkách, ale pokud se neschodnou v tom, jestli je nebo není, tak to může bejt otázka dost klíčová.
Pokud se v průběhu vztahu toto náhle změní (dočasně), pak záleží na tom, jak se s tím vypořádají. Někteří tak, že chlap trochu poleví a ženská holt podrží, jiní tak, že to vydrží. Ale na tom se musí domluvit.
Pokud ta domluva chybí, tak narůstá frustrace, která se asi projevuje mj. dotazama na emimino - jak mu tu může někdo poradit? No a pak to má přesah do vztahu. Někdy to ten vztah rozbije - a pokud i přesto to má vydržet, pak milenka nebo pomoc profesionálky je jasná volba. Akorát to má pár pravidel a jedno z nejdůležitějších je dělat to tak, aby na to protějšek nepřišel a nijak ho to neomezilo. Pokud se nechá chytit, je to blb :nevim:
Ale tohle platí z obou stran, né jen z tý chlapský.

Tak já jsem to pochopila, jenom je mi zle a nemám na pošťuchování náladu. Souhlasím až po tu milenku/bordel

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.12.14 13:36

@Antonie Bolavá Myslím že @Chauvinist má tentokrát pravdu, důležitá je komunikace, a jak už taky někdo psal, musí chtít oba to řešit… pokud jeden nemá zájem o tom mluvit a řešit to, je to špatně, pak už záleží na konkrétním jedinci, jestli to vydrží, jestli bude věrný nebo ne… v mém případě když jsem po porodu brala atikoncepci úplně jsem ztratila chuť, bylo mi to nepříjemné, nepotřebovala jsem to a bylo mi to jedno, ale viděla jsem muže jak se trápí, tí pádem jsem se trápila i já, nechtěla jsem aby byl dlouhodobě frustrovaný, chtěla jsem aby byl spokojený, miminko je samozřejmě důležité, přesto by žena neměla zapomínat na chlapa, když si ho chce udržet… (tak jako v jiných případech by se muž měl starat o ženu když si ji chce udržet, je to oboustrané), tak jsem to začala řešit a naštěstí jsme to vyřešili a chuť se vrátila :) vztah by se měl přece pořád budovat a udržovat ne?

• Citovat
  • Upravit
Safrane
28.12.14 13:45

@Antonie Bolavá Taková chytrá žena a necháš se vtáhnout do přiblbé debaty o ničem. Vždyť ten trouba Tě jen provokuje.Jeho názory budou možná zajímavé pro blbečky z nádražní putiky, kam bezpochyby sám patří.

• Citovat
  • Upravit
23436
28.12.14 13:57
@Safrane píše:
@Antonie Bolavá Taková chytrá žena a necháš se vtáhnout do přiblbé debaty o ničem. Vždyť ten trouba Tě jen provokuje.Jeho názory budou možná zajímavé pro blbečky z nádražní putiky, kam bezpochyby sám patří.

:* Miluji distingované odměřené a inteligentní dámy z vyšší společnosti a se smyslem pro humor, jako jsi Ty :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
28.12.14 14:08
@Chauvinist píše: :* Miluji distingované odměřené a inteligentní dámy z vyšší společnosti a se smyslem pro humor, jako jsi Ty :mrgreen:

Nejsem dáma. O to více mi vadí primitivní blbiny o tom, že muži jsou sexuální stroje, které vedle manželky po porodu, nemoci, unavené, utrápené či jinak sexuálně indisponované nutně potřebují milenky, bordely a především nevěru. Kdybys byl na vojně, takový krávoviny bys nikdy nemohl psát.

• Citovat
  • Upravit
23436
28.12.14 14:12
@Safrane píše:
Nejsem dáma. O to více mi vadí primitivní blbiny o tom, že muži jsou sexuální stroje, které vedle manželky po porodu, nemoci, unavené, utrápené či jinak sexuálně indisponované nutně potřebují milenky, bordely a především nevěru. Kdybys byl na vojně, takový krávoviny bys nikdy nemohl psát.

Promiň, ale jsou to kecy, nehledě na to, že nic takového jsem neřekl ;) Co konkrétně z té vojny by mi to mělo říct? Připomeň mi to :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
28.12.14 14:24
@Anonymní píše:
a jak už taky někdo psal, musí chtít oba to řešit… pokud jeden nemá zájem o tom mluvit a řešit to, je to špatně

no, já myslím, že to tu ale už padlo - zakladatel tu psal, manželka nemůže sexovat, protože se nedokáže uvolnit, potřebuje víc klidu. jako blbý, ale s kojencem a batoletem nic zvláštního. ovšem zakladatel potřebu na klidné prostředí nebere jako odpověď, protože jeho manželka je přece psychicky i fyzicky v pořádku, tak proč by tedy nemohla sexovat (i v prostředí, kde se nemůže uvolnit, čili v danou chvíli pro ni sex nebude příjemná uvolňující záležitost, ale spíš naopak, v lepším případě trocha povinné gymnastiky, ze které krom fyzické námahy nic jiného nemá, v horším případě akt vedoucí k vytvoření si naučeného reflexu: dotyk manžela = snaha o sex = nepříjemný vopruz = potřeba vyhýbat se manželovu dotyku).

a jako tedy můj názor je ten, že v případě, kdy si manželka stěžuje na nedostatek klidu na sex (t. j. ona sama by sexovala, ale rodinné podmínky bere jako faktor, který jí v tom brání), tak odskakování manžela smáčet si jinam, to je na přesdržku a dobrá rada, jak dospět k rozvodu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:16
@sagina píše:
no, já myslím, že to tu ale už padlo - zakladatel tu psal, manželka nemůže sexovat, protože se nedokáže uvolnit, potřebuje víc klidu. jako blbý, ale s kojencem a batoletem nic zvláštního. ovšem zakladatel potřebu na klidné prostředí nebere jako odpověď, protože jeho manželka je přece psychicky i fyzicky v pořádku, tak proč by tedy nemohla sexovat (i v prostředí, kde se nemůže uvolnit, čili v danou chvíli pro ni sex nebude příjemná uvolňující záležitost, ale spíš naopak, v lepším případě trocha povinné gymnastiky, ze které krom fyzické námahy nic jiného nemá, v horším případě akt vedoucí k vytvoření si naučeného reflexu: dotyk manžela = snaha o sex = nepříjemný vopruz = potřeba vyhýbat se manželovu dotyku).a jako tedy můj názor je ten, že v případě, kdy si manželka stěžuje na nedostatek klidu na sex (t. j. ona sama by sexovala, ale rodinné podmínky bere jako faktor, který jí v tom brání), tak odskakování manžela smáčet si jinam, to je na přesdržku a dobrá rada, jak dospět k rozvodu.

Souhlas do puntíku :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 15:19
@Safrane píše:
@Antonie Bolavá Taková chytrá žena a necháš se vtáhnout do přiblbé debaty o ničem. Vždyť ten trouba Tě jen provokuje.Jeho názory budou možná zajímavé pro blbečky z nádražní putiky, kam bezpochyby sám patří.
Ó díky za poklonu :mrgreen: :kytka: Však já se vyprovokovat nenechám. Jen mi vadí, že někdo tak přiblblý názor vůbec prezentuje na veřejnosti. I když jsem přesvědčená, že to ani není jeho názor, že tady na nás jen dělá ramena jakej je samec ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7904
28.12.14 16:15
@Chauvinist píše:
Tak po tom netruchli. Ten další bude stejný. Jen to bude vypadat jinak do tý doby, než mu na to přijdeš :palec:

Tvl jasnovidec…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 16:17
@Safrane píše:
:mrgreen: pardon, ale vůbec nevíš o čem mluvíš… :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
28.12.14 16:22
@jdukolem píše: :mrgreen: pardon, ale vůbec nevíš o čem mluvíš… :)

Hele, ty si fakt myslíš, že ženská s batoletem a tříměsíčním miminem na krku si zaslouží, aby si chlap našel milenku, nebo chodil do bordelu? Jako kdyby to bylo fakt dlouhodobé a jemu to silně nevyhovovalo, tak se tořešit musí, ale proboha snad ne takhle 8o Jestli chlap řeší únavu a momentální nechuť partnerky na sex tím, že se jde ku.vit, tak je to hovado

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1685
28.12.14 16:27

@Chauvinist Tvé občanské jméno je Josef Hausmann? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
49159
28.12.14 16:49
@Antonie Bolavá píše:
Hele, ty si fakt myslíš, že ženská s batoletem a tříměsíčním miminem na krku si zaslouží, aby si chlap našel milenku, nebo chodil do bordelu? Jako kdyby to bylo fakt dlouhodobé a jemu to silně nevyhovovalo, tak se tořešit musí, ale proboha snad ne takhle 8o Jestli chlap řeší únavu a momentální nechuť partnerky na sex tím, že se jde ku.vit, tak je to ho*vado

ne nemyslím si, že si to ta žena zaslouží to v žádném případě…
ale myslím si že tři měsíce bez sexu už mohou být pro muže náročné - připočtěme k tomu že mohly být nějaké potíže v těhotenství a sex taky nesměl být ze zdravotních důvodů třeba no a problém je na světě..
mě jen vadí bagatelizace toho problému který tu zakladatel promítl - v podstatě se dověděl co? že je haj*zl nechápavej kterýmu chybí sex? já se tu snažila napsat úhel pohledu, že to je věc dvou lidí, že pokud ženě muž imponuje jako muž ne jen jako otec dětí, že by sama měla něco s tím dělat, třeba zajistit ten klid pokud je tedy problém v tom uvolnění se při sexu… ale tu je slyšet jen že ten chlap to chápat musí musí musí a basta… on se podle mě snaží ptá se jí kde je problém ona říká jsem v pohodě - to mu lže, proč mu teda neřekne - jsem unavená? :think:
Chauvinist se podle mě snažil jen ukázat možné konce toho problému, když ta žena na muže reagovat nebude a nevezme v potaz co jí sděluje.. ten problém může pokračovat dál půl roku, osm měsíců, rok..jak dlouho má nárok na hájení a jak dlouho ten muž vydržet musí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová