Trubec Domácí

Napsat příspěvek
Velikost písma:
222
27.12.14 16:37
@Antonie Bolavá píše:
Ty čekáš vzrušení a přitažlivost od ženské, co běhá kolem batolete a 3m mimina? :lol: Já mám takhle ty děti tři a lezu po čtyřech. Mimino a batole, to je hrůza. A že se vyspí, to ti říkala ona, nebo tak jen usuzuješ? Mimino se v noci vůbec nebudí? Mně se budí třikrát a mám toho dost
Dítě se v noci budí jen jednou a po stravě zase pokračuje ve spánku. Tři děti jsou už asi masakr. Jinak s těma dvěma detma to jde, už jsem si to sám taky vyzkoušel. Žena si jela po nákupech a pak s kamarádkou na Kamco.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2002
27.12.14 16:38

Muj muz si taky vzdycky myslel, ze se krasne celou noc vyspim kdyz obe nase deti spi celou noc :lol:, tak sem mu dalsi noc predvedla, ze to tak opravdu neni, budila jsem ho pokazde kdyz se jedno z deti probudilo, rano byl dost prekvapenej. On totiz kdyz spi tak spi a rvouci dite ho nikdy neprobudilo.

Hrozna diskuze, porad jenom ja, ja, ja. zajimalo by me jak ty muzes vedet jak se tvoje zena citi, ji vidis do hlavy? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
27.12.14 16:39
@manzelik píše:
Psal jsem ze je žena psychicky i fyzicky v pohodě. Jen se vytratilo takové to erotické napětí. A chuť na sex.To co mám já rád ona ví, jsme spolu 10 let. A já se to pořád snažím nějak oživovat. Co děláte doma vy, když máte chuť na sex a manžel si raděj pustí fotbal.
:lol: tak za mně- já doma nemám chlapa, co si raději pustí fotbal…
Tudíž ti asi rozumím, ne, nejsem z těch, co se budou snažit pochopit chudinku matku, co se jak píšeš, vyspí, nekojí, má doma od tebe navařeno, uklizeno, pomůžeš s dětmi, doneseš peníze, ale ona je celý den doma s dvěma dětmi…
To jsme a byly jsme většina z nás.
Já třeba už chodím do práce, vstávám ráno ve 4, pracuji na 150 % a odpo ještě musím udělat výkon i doma, protože tenhle fuul servis nemám, chlap převážně pracuje do večera.
Přesto si dokážeme na to intimno najít čas. Jak? Nebudu tu psát, že po těch x letech spolu srším nezměrnou chutí na sex, ne. Jsem večer unavená, byla jsem i na rd, můj chlap to ví, tak jsme prostě přišli na kompromisy. Třeba-když děti odpoledne spaly, tak rychlovka. Někdy si mně prostě vzal bez ptaní a ono to dělá divy ;) A třeba nad ránem, ještě než vstáváme :andel:. Ono občas akce bez řečí a příprav má větší kouzlo, než všechny ty umrtvující serepetičky kolem ;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 16:43

@manzelik prej už jsem si to vyzkoušel, jela SI po nákupech a na kafčo :lol: No ty chudinko

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 16:45

@berry4 on konkrétně psal, že SEM TAM něco opraví, uvaří a občas uklidí. To bych teda vůbec nechápala tak, že má ženská od něj uklizeno a navařeno. Naopak bych to brala s velkou rezervou :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 16:51

Rozmazlená manželka mě dostala…

Zakladateli, ona je fakt asi vyřízená, 3m mimino a dvouletý dítě… se nedivím, že nemá chuť na sex. Občas mi chlapi připadáte fakt natvrdlý… On i ten porod, když je v pohodě, může s psychikou pěkně zacloumat.
Mluv s ní a dej jí čas

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 16:57
@Antonie Bolavá píše:
@berry4 on konkrétně psal, že SEM TAM něco opraví, uvaří a občas uklidí. To bych teda vůbec nechápala tak, že má ženská od něj uklizeno a navařeno. Naopak bych to brala s velkou rezervou :think:

To není sem tam, to je pořád, vždy navarim večer a druhý den to jenom ohřeje. :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 16:59
@berry4 píše: :lol: tak za mně- já doma nemám chlapa, co si raději pustí fotbal…
Tudíž ti asi rozumím, ne, nejsem z těch, co se budou snažit pochopit chudinku matku, co se jak píšeš, vyspí, nekojí, má doma od tebe navařeno, uklizeno, pomůžeš s dětmi, doneseš peníze, ale ona je celý den doma s dvěma dětmi…
To jsme a byly jsme většina z nás.
Já třeba už chodím do práce, vstávám ráno ve 4, pracuji na 150 % a odpo ještě musím udělat výkon i doma, protože tenhle fuul servis nemám, chlap převážně pracuje do večera.
Přesto si dokážeme na to intimno najít čas. Jak? Nebudu tu psát, že po těch x letech spolu srším nezměrnou chutí na sex, ne. Jsem večer unavená, byla jsem i na rd, můj chlap to ví, tak jsme prostě přišli na kompromisy. Třeba-když děti odpoledne spaly, tak rychlovka. Někdy si mně prostě vzal bez ptaní a ono to dělá divy ;) A třeba nad ránem, ještě než vstáváme :andel:. Ono občas akce bez řečí a příprav má větší kouzlo, než všechny ty umrtvující serepetičky kolem ;)

Tak to jsi úžasná manželka!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Safrane
27.12.14 17:00
@manzelik píše:
To není sem tam, to je pořád, vždy navarim večer a druhý den to jenom ohřeje. :dance:

Zkusím to ještě jednou. Mohla by sem napsat i tvoje žena?

• Citovat
  • Upravit
222
27.12.14 17:01
@g.sandova píše:
Rozmazlená manželka mě dostala…Zakladateli, ona je fakt asi vyřízená, 3m mimino a dvouletý dítě… se nedivím, že nemá chuť na sex. Občas mi chlapi připadáte fakt natvrdlý… On i ten porod, když je v pohodě, může s psychikou pěkně zacloumat.
Mluv s ní a dej jí čas

Tak vím jak to může fungovat jinde a jak jsem psal je v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:02
@Safrane píše:
Zkusím to ještě jednou. Mohla by sem napsat i tvoje žena?

Nemohla, nechci veřejnou hádku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19388
27.12.14 17:04
@manzelik píše:
Tak vím jak to může fungovat jinde a jak jsem psal je v pohodě

ale jak to funguje jinde… vy jste jiní než ostatní.
Takže úžasná manželka je ta, která dá? To nemá jiný přednosti? Já nevím, ale s miminem na sex fakt chuť není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17630
27.12.14 17:05
@manzelik píše:
To není sem tam, to je pořád, vždy navarim večer a druhý den to jenom ohřeje. :dance:

Takže vaříš a uklízíš denně?
A myslím, že tu ještě nepadlo, jestli s tebou jako vůbec nespí, nebo jen „nedělá to co se ti líbí“ a „chybí tomu vzrušení a napětí“? Tak jak to je? Nedá ti vůbec, nebo dá, ale ne podle tvých představ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15814
27.12.14 17:05
@crazytown píše:
Muj muz si taky vzdycky myslel, ze se krasne celou noc vyspim kdyz obe nase deti spi celou noc :lol:, tak sem mu dalsi noc predvedla, ze to tak opravdu neni, budila jsem ho pokazde kdyz se jedno z deti probudilo, rano byl dost prekvapenej. On totiz kdyz spi tak spi a rvouci dite ho nikdy neprobudilo.

jo, to znám taky. ex měl plná ústa, tak tedy jednu noc bude k dětem vstávat on. nevzbudilo ho nic… tedy kromě mne, kdy já (původně s vidinou první klidné nerušené noci po dlouhé době) někdy k ránu už byla nepříčetná a při vylejzání z postele na něj schválně dupnula :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
222
27.12.14 17:06

Myslíte si že s minimem není chuť na sex?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová