Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Antonie Bolavá píše:
Ty čekáš vzrušení a přitažlivost od ženské, co běhá kolem batolete a 3m mimina?Já mám takhle ty děti tři a lezu po čtyřech. Mimino a batole, to je hrůza. A že se vyspí, to ti říkala ona, nebo tak jen usuzuješ? Mimino se v noci vůbec nebudí? Mně se budí třikrát a mám toho dost
Dítě se v noci budí jen jednou a po stravě zase pokračuje ve spánku. Tři děti jsou už asi masakr. Jinak s těma dvěma detma to jde, už jsem si to sám taky vyzkoušel. Žena si jela po nákupech a pak s kamarádkou na Kamco.
Muj muz si taky vzdycky myslel, ze se krasne celou noc vyspim kdyz obe nase deti spi celou noc
, tak sem mu dalsi noc predvedla, ze to tak opravdu neni, budila jsem ho pokazde kdyz se jedno z deti probudilo, rano byl dost prekvapenej. On totiz kdyz spi tak spi a rvouci dite ho nikdy neprobudilo.
Hrozna diskuze, porad jenom ja, ja, ja. zajimalo by me jak ty muzes vedet jak se tvoje zena citi, ji vidis do hlavy? ![]()
@manzelik píše:
Psal jsem ze je žena psychicky i fyzicky v pohodě. Jen se vytratilo takové to erotické napětí. A chuť na sex.To co mám já rád ona ví, jsme spolu 10 let. A já se to pořád snažím nějak oživovat. Co děláte doma vy, když máte chuť na sex a manžel si raděj pustí fotbal.
@manzelik prej už jsem si to vyzkoušel, jela SI po nákupech a na kafčo
No ty chudinko
@berry4 on konkrétně psal, že SEM TAM něco opraví, uvaří a občas uklidí. To bych teda vůbec nechápala tak, že má ženská od něj uklizeno a navařeno. Naopak bych to brala s velkou rezervou ![]()
Rozmazlená manželka mě dostala…
Zakladateli, ona je fakt asi vyřízená, 3m mimino a dvouletý dítě… se nedivím, že nemá chuť na sex. Občas mi chlapi připadáte fakt natvrdlý… On i ten porod, když je v pohodě, může s psychikou pěkně zacloumat.
Mluv s ní a dej jí čas
@Antonie Bolavá píše:
@berry4 on konkrétně psal, že SEM TAM něco opraví, uvaří a občas uklidí. To bych teda vůbec nechápala tak, že má ženská od něj uklizeno a navařeno. Naopak bych to brala s velkou rezervou
To není sem tam, to je pořád, vždy navarim večer a druhý den to jenom ohřeje. ![]()
@berry4 píše:tak za mně- já doma nemám chlapa, co si raději pustí fotbal…
Tudíž ti asi rozumím, ne, nejsem z těch, co se budou snažit pochopit chudinku matku, co se jak píšeš, vyspí, nekojí, má doma od tebe navařeno, uklizeno, pomůžeš s dětmi, doneseš peníze, ale ona je celý den doma s dvěma dětmi…
To jsme a byly jsme většina z nás.
Já třeba už chodím do práce, vstávám ráno ve 4, pracuji na 150 % a odpo ještě musím udělat výkon i doma, protože tenhle fuul servis nemám, chlap převážně pracuje do večera.
Přesto si dokážeme na to intimno najít čas. Jak? Nebudu tu psát, že po těch x letech spolu srším nezměrnou chutí na sex, ne. Jsem večer unavená, byla jsem i na rd, můj chlap to ví, tak jsme prostě přišli na kompromisy. Třeba-když děti odpoledne spaly, tak rychlovka. Někdy si mně prostě vzal bez ptaní a ono to dělá divyA třeba nad ránem, ještě než vstáváme
. Ono občas akce bez řečí a příprav má větší kouzlo, než všechny ty umrtvující serepetičky kolem
Tak to jsi úžasná manželka!!!
@manzelik píše:
To není sem tam, to je pořád, vždy navarim večer a druhý den to jenom ohřeje.
Zkusím to ještě jednou. Mohla by sem napsat i tvoje žena?
@g.sandova píše:
Rozmazlená manželka mě dostala…Zakladateli, ona je fakt asi vyřízená, 3m mimino a dvouletý dítě… se nedivím, že nemá chuť na sex. Občas mi chlapi připadáte fakt natvrdlý… On i ten porod, když je v pohodě, může s psychikou pěkně zacloumat.
Mluv s ní a dej jí čas
Tak vím jak to může fungovat jinde a jak jsem psal je v pohodě
@Safrane píše:
Zkusím to ještě jednou. Mohla by sem napsat i tvoje žena?
Nemohla, nechci veřejnou hádku
@manzelik píše:
Tak vím jak to může fungovat jinde a jak jsem psal je v pohodě
ale jak to funguje jinde… vy jste jiní než ostatní.
Takže úžasná manželka je ta, která dá? To nemá jiný přednosti? Já nevím, ale s miminem na sex fakt chuť není.
@manzelik píše:
To není sem tam, to je pořád, vždy navarim večer a druhý den to jenom ohřeje.
Takže vaříš a uklízíš denně?
A myslím, že tu ještě nepadlo, jestli s tebou jako vůbec nespí, nebo jen „nedělá to co se ti líbí“ a „chybí tomu vzrušení a napětí“? Tak jak to je? Nedá ti vůbec, nebo dá, ale ne podle tvých představ?
@crazytown píše:
Muj muz si taky vzdycky myslel, ze se krasne celou noc vyspim kdyz obe nase deti spi celou noc, tak sem mu dalsi noc predvedla, ze to tak opravdu neni, budila jsem ho pokazde kdyz se jedno z deti probudilo, rano byl dost prekvapenej. On totiz kdyz spi tak spi a rvouci dite ho nikdy neprobudilo.
jo, to znám taky. ex měl plná ústa, tak tedy jednu noc bude k dětem vstávat on. nevzbudilo ho nic… tedy kromě mne, kdy já (původně s vidinou první klidné nerušené noci po dlouhé době) někdy k ránu už byla nepříčetná a při vylejzání z postele na něj schválně dupnula ![]()