Emimino včera a dnes

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
1109
28.12.14 09:32
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!

Tak na Blačkovou jsme zvědavá. V jedné diskusi psala, že jedna paní, která se nepohodla s manželem, je buzerantka. I mě by to urazilo.

• načítám...
31289
28.12.14 09:37

@sissi79 kam si dala profilovku?? Z pout na koťátko, sem tě málem nepoznala :mrgreen:

Jinak co se týče tématu, jsem tu už taky pár let, sice mnohem míň než některé uživatelky, ale taky bych řekla, že sem tu už součástí inventáře.
Takže mě hlavně připadá, že se zakládají čím dál stupidnější diskuse, a i když se v 99% snažím opravdu radit, tak někdy mi jde hlava kolem a na spoustu diskusí radši ani nereaguju, páč bych musela být sprostá.
Také se tu víc objevují trolové a pohádkářky, takže pak to celkově snižuje „kvalitu diskusí“, když někdo radí, pomáhá a pak si namele čumák, protože zjistí, že se jen bavila nějaká pipina…

A jo, někdy se to sejde, že jsou některý holky dost ostrý na nějakou novou zakladatelku, ale nutno říct, že jsou to většinou stokrát omílaný „přiblblý témata“, kterých se dá najít v historii tuna a není proto nutné plevelit novou diskusí :nevim: a tak jí to prostě vpálí. Možná nehezky, nicméně pravdivě…

• načítám...
Krasavicaa
28.12.14 09:37
@Anonymní píše:
Tak na Blačkovou jsme zvědavá. V jedné diskusi psala, že jedna paní, která se nepohodla s manželem, je buzerantka. I mě by to urazilo.

:roll: anonymní hrdinka…

• Upravit
26270
28.12.14 09:38
@Anonymní píše:

Urazit by tě to mohlo, ale to by byl tvůj problém.
Ona jen vyjádřila názor… to se tady smí. Občas by to sice mohlo být vhodnější formou, ale každý jsme nějaký ;).

Když přece zakládám diskuzi, tak musím počítat s tím, že uslyším třeba i něco nepříjemného.
Tak se hned nenafrním, nejdu do protiútoku, ale je to příležitost si říct, sice mě ta ženská naštvala, ale podle toho, jak se projevuju - nemá náhodou pravdu?

• načítám...
12185
28.12.14 09:39

@Beccca tak souhlasím s Tebou jen částečně. Zrovna Tebou zmiňované uživatelky možná opravdu některé diskuze trochu plevelí (většinou ale u diskuzi, jež se tu opakují stále dokola jako „mohu být těhotná?“), ale nemám pocit, že by se povyšovaly. To bych věděla o jiných adeptkách na „já jsem ta nejlepší“, které se v normálních diskuzích povyšují nad ostatní.

• načítám...
69235
28.12.14 09:39
@Krasavicaa píše: :roll: anonymní hrdinka…

anonymní hrdinky jsou vždycky nejbojovnější a „nejupřímnější“

• načítám...
17014
28.12.14 09:40
@Anonymní píše:

Prej nepohodla, buzeruje ho, jak otroka. :lol: :lol: :lol:

• načítám...
Krasavicaa
28.12.14 09:44
@terinka4444 píše:
anonymní hrdinky jsou vždycky nejbojovnější a „nejupřímnější“

Tak to byla extra citlivá informace asi :think:

• Upravit
17878
28.12.14 09:45

Aletady je veselo, pri nedeli :mrgreen: to nemate neco uzitecneho na praci? :think: :mrgreen: :mrgreen: jakoze varit, uklizet, prat, sirit dobro a tak vubec…jo, a nezapomente nebyt osklive na citlive uzivatelky :think:

• načítám...
26270
28.12.14 09:45
@Krasavicaa píše:
Tak to byla extra citlivá informace asi :think:

Asi nechce být u Blackový na Black listu ;)

• načítám...
22614
28.12.14 09:46

@CokeLady jezisi promin, 8o :hug: to mělo být samozřejmě na zakladatelku @Beccca

• načítám...
26093
28.12.14 09:47
@Malaga píše:
Urazit by tě to mohlo, ale to by byl tvůj problém.
Ona jen vyjádřila názor… to se tady smí. Občas by to sice mohlo být vhodnější formou, ale každý jsme nějaký ;).Když přece zakládám diskuzi, tak musím počítat s tím, že uslyším třeba i něco nepříjemného.
Tak se hned nenafrním, nejdu do protiútoku, ale je to příležitost si říct, sice mě ta ženská naštvala, ale podle toho, jak se projevuju - nemá náhodou pravdu?

Tak ono je vyjádření názoru a vyjádření názoru, že jo… :-) Tu diskuzi, o které anonymní píše, jsem teda nečetla, ale pokud se na něco zeptám a místo konstruktivní odpovědi mi někdo odpoví: „Ty jseš ale kráva“, spíš si budu myslet svoje o tom člověku a rozhodně mě to k „zamyšlení se“ nad tím, že má třeba pravdu, nedonutí… :nevim: :mrgreen:

Prostě podle mě není potřeba za každou cenu reagovat na každou založenou diskuzi… :oops: :mrgreen:

Další věc je to, že se tady furt motají témata dokola… ALE tady osobně vidím hlavní chybu v adminech, kteří to prostě neřeší, i když pravidla mluví relativně jasně… :nevim: Oni by se lidi časem naučili vyhledávat (nebo by je to naštvalo a šli by jinam), ale takhle nemají důvod… :nevim:

• načítám...
69235
28.12.14 09:48
@araw píše:
Prej nepohodla, buzeruje ho, jak otroka. :lol: :lol: :lol:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
22614
@atominnka píše:
už zase ty :roll: :roll: :roll: o hloupých pomlč, jen hloupá dokáže napsat SAMOZDŘEJMĚ :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@Beccca
  • načítám...
Krasavicaa
@Zuziky píše:
Aletady je veselo, pri nedeli :mrgreen: to nemate neco uzitecneho na praci? :think: :mrgreen: :mrgreen: jakoze varit, uklizet, prat, sirit dobro a tak vubec…jo, a nezapomente nebyt osklive na citlive uzivatelky :think:

Já mám uklízečku :roll: Vaří restaurace, my se chystáme na sjezdovku ;)

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová