Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@Zuziky píše:
Aletady je veselo, pri nedelito nemate neco uzitecneho na praci?
![]()
![]()
jakoze varit, uklizet, prat, sirit dobro a tak vubec…jo, a nezapomente nebyt osklive na citlive uzivatelky
mám uvařeno, uklizeno, postaráno o děti, napečeno a vypráno…takže teď šířím dobro na emiminu ![]()
@Beccca píše:
ježiš já jsem jen citovala krasavicu, to ti nedošlo?!
Ale né
Kdopak se nám to vrátil na scénu? ![]()
@Krasavicaa píše:
Já mám uklízečkuVaří restaurace, my se chystáme na sjezdovku
jo ahaaa, ja zapomnela, ze krom toho, ze mas vse, co mam ja- krasna, inteligentni, vzdelana, tak jsi i bohata
tak to pak ano…ja musim zamestnat dite
![]()
@terinka4444 píše:
kušuj, na tebe si nikdo nevzpomněl. To máš z toho měnění těch profilovek. Dneska sluníčkově žlutá a pak se divíš že upadáš do zapomnění.
Prave
![]()
Co nemam kalhotky mne vsichni prehlizeji
![]()
@Beccca to je fuk. hloupá jsi i tak
stačí mi tvoje vyjadřování a tvoje přiblblé diskuse
@terinka4444 píše:
mám uvařeno, uklizeno, postaráno o děti, napečeno a vypráno…takže teď šířím dobro na emiminu
tak ale ty jsi vyslovene podezrela ![]()
@Zuziky píše:
jo ahaaa, ja zapomnela, ze krom toho, ze mas vse, co mam ja- krasna, inteligentni, vzdelana, tak jsi i bohatatak to pak ano…ja musim zamestnat dite
![]()
Tak už na to prosímtě příště nezapomínej, ano?
To by jsme nebyly kámošky ![]()
@kate02 Na označení „ty jsi kráva“ reagovat nebudu a jasně, že se zamýšlet nebudu
…i když, někdy by to taky nebylo úplně od věci.
Ono někdy zakladatelka čeká spíš jen podporu svého jednání a ne ten jiný úhel pohledu, v tom vidím trochu problém. Diskuze se pak neodvíjí od jejího přání a ty, co jí jen nepřikyvují jsou zlé, namyšlené, nepřející a já nevím jaké…
…nemusíme chodit daleko
@sissi79 píše:
Prave![]()
![]()
Co nemam kalhotky mne vsichni prehlizeji![]()
![]()
protože jestli si myslíš, že na nás zapůsobí kotěčí roztomilost, tak se tvrdě pleteš, na nás jedině pouta a bič ![]()
@Krasavicaa sjezdovky áááááách…já tady normálně závistivě slintám a pláču nespravedlností.
@terinka4444 píše:
protože jestli si myslíš, že na nás zapůsobí kotěčí roztomilost, tak se tvrdě pleteš, na nás jedině pouta a bič
tvl, teprve ted mi doslo, ze to je TA sissi
![]()
@sissi79 boze muj, udelej neco s tim kotetem ![]()
@Zuziky píše:
tak ale ty jsi vyslovene podezrela
ne jen dokonalá ![]()
@atominnka píše:
@Beccca to je fuk. hloupá jsi i takstačí mi tvoje vyjadřování a tvoje přiblblé diskuse
to je fuk že jsi blbá jak tágo a nepoznáš kdo na co reaguje
![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
ježiš já jsem jen citovala krasavicu, to ti nedošlo?!