Emimino včera a dnes

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
Beccca
28.12.14 09:49
@atominnka píše:
@Beccca

ježiš já jsem jen citovala krasavicu, to ti nedošlo?!

• Upravit
Krasavicaa
28.12.14 09:49
@Malaga píše:
Asi nechce být u Blackový na Black listu ;)

:mrgreen: nj, hrdinka prostě :mrgreen:

• Upravit
69235
28.12.14 09:50
@Zuziky píše:
Aletady je veselo, pri nedeli :mrgreen: to nemate neco uzitecneho na praci? :think: :mrgreen: :mrgreen: jakoze varit, uklizet, prat, sirit dobro a tak vubec…jo, a nezapomente nebyt osklive na citlive uzivatelky :think:

mám uvařeno, uklizeno, postaráno o děti, napečeno a vypráno…takže teď šířím dobro na emiminu :mrgreen:

• načítám...
Krasavicaa
@Beccca píše:
ježiš já jsem jen citovala krasavicu, to ti nedošlo?!

Ale né :mrgreen: Kdopak se nám to vrátil na scénu? :-D

• Upravit
17878
@Krasavicaa píše:
Já mám uklízečku :roll: Vaří restaurace, my se chystáme na sjezdovku ;)

jo ahaaa, ja zapomnela, ze krom toho, ze mas vse, co mam ja- krasna, inteligentni, vzdelana, tak jsi i bohata :mrgreen: tak to pak ano…ja musim zamestnat dite :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
sissi79
@terinka4444 píše:
kušuj, na tebe si nikdo nevzpomněl. To máš z toho měnění těch profilovek. Dneska sluníčkově žlutá a pak se divíš že upadáš do zapomnění.

Prave :,( :,( :,(
Co nemam kalhotky mne vsichni prehlizeji :roll: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit
22614
28.12.14 09:51

@Beccca to je fuk. hloupá jsi i tak ;) stačí mi tvoje vyjadřování a tvoje přiblblé diskuse

• načítám...
17878
28.12.14 09:51
@terinka4444 píše:
mám uvařeno, uklizeno, postaráno o děti, napečeno a vypráno…takže teď šířím dobro na emiminu :mrgreen:

tak ale ty jsi vyslovene podezrela :think:

• načítám...
Krasavicaa
28.12.14 09:52
@Zuziky píše:
jo ahaaa, ja zapomnela, ze krom toho, ze mas vse, co mam ja- krasna, inteligentni, vzdelana, tak jsi i bohata :mrgreen: tak to pak ano…ja musim zamestnat dite :mrgreen: :mrgreen:

Tak už na to prosímtě příště nezapomínej, ano? :cert: :mrgreen: To by jsme nebyly kámošky :mrgreen:

• Upravit
26270
28.12.14 09:53

@kate02 Na označení „ty jsi kráva“ reagovat nebudu a jasně, že se zamýšlet nebudu :mrgreen:…i když, někdy by to taky nebylo úplně od věci.
Ono někdy zakladatelka čeká spíš jen podporu svého jednání a ne ten jiný úhel pohledu, v tom vidím trochu problém. Diskuze se pak neodvíjí od jejího přání a ty, co jí jen nepřikyvují jsou zlé, namyšlené, nepřející a já nevím jaké… ;)…nemusíme chodit daleko

• načítám...
69235
28.12.14 09:53
@sissi79 píše:
Prave :,( :,( :,(
Co nemam kalhotky mne vsichni prehlizeji :roll: :mrgreen: :mrgreen:

protože jestli si myslíš, že na nás zapůsobí kotěčí roztomilost, tak se tvrdě pleteš, na nás jedině pouta a bič :lol:

• načítám...
69235
28.12.14 09:54

@Krasavicaa sjezdovky áááááách…já tady normálně závistivě slintám a pláču nespravedlností.

• načítám...
17878
28.12.14 09:55
@terinka4444 píše:
protože jestli si myslíš, že na nás zapůsobí kotěčí roztomilost, tak se tvrdě pleteš, na nás jedině pouta a bič :lol:

tvl, teprve ted mi doslo, ze to je TA sissi :oops: :mrgreen:
@sissi79 boze muj, udelej neco s tim kotetem :lol:

• načítám...
69235
@Zuziky píše:
tak ale ty jsi vyslovene podezrela :think:

ne jen dokonalá :mrgreen:

• načítám...
Beccca
@atominnka píše:
@Beccca to je fuk. hloupá jsi i tak ;) stačí mi tvoje vyjadřování a tvoje přiblblé diskuse

to je fuk že jsi blbá jak tágo a nepoznáš kdo na co reaguje :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• Upravit

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová