Emimino včera a dnes

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Velikost písma:
4009
28.12.14 09:13
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!

Blackova ma pod nickem blakova nejaky zvlatni dar strhnout masy. Pusobi jako vceli kralovna. Strelene uzivatelky se pak predhaneji aby svou kralovnu pobavili, male vcely aby si jich vsimla a prijala je do sveho roje. Pokazde kdyz tu je pod prijmenim davy sili. Je to zvlastni ale je to tak.

• načítám...
38135
28.12.14 09:13

@Beccca a proto zalozis diskuzi, kde si na vsechny krasne, stihle, vzdelane a dokonale plivnes ze? charakterni.. to uz je tvoje min. 2. diskuze, kde bys rada, aby se to zhadalo, to je taaak trapne :roll:

Příspěvek upraven 28.12.14 v 09:16

• načítám...
17013
28.12.14 09:15
@Beruška-Boubelka píše:
8o Mně stačí přečíst si od zakladatelky tyto témata a vím na čem jsem :roll: :roll: :roll:

https://www.emimino.cz/…-ivf-208775/

https://www.emimino.cz/…rankovani/4/

https://www.emimino.cz/…-mhd-212170/

Příspěvek upraven 28.12.14 v 08:51

No jo, jasný trol :nevim: Protože tak vadnej snad nikdo být ani nemůže :mrgreen:

• načítám...
Beruška-Boubelka
28.12.14 09:19
@araw píše:
No jo, jasný trol :nevim: Protože tak vadnej snad nikdo být ani nemůže :mrgreen:

a já si myslím, že může, bohužel… :zed:

• Upravit
Krasavicaa
28.12.14 09:19
@araw píše:
No jo, jasný trol :nevim: Protože tak vadnej snad nikdo být ani nemůže :mrgreen:

Nebuď arogantní a zlá :mrgreen:

• Upravit
38135
28.12.14 09:20
@evill píše:
Blackova ma pod nickem blakova nejaky zvlatni dar strhnout masy. Pusobi jako vceli kralovna. Strelene uzivatelky se pak predhaneji aby svou kralovnu pobavili, male vcely aby si jich vsimla a prijala je do sveho roje. Pokazde kdyz tu je pod prijmenim davy sili. Je to zvlastni ale je to tak.

to ze nekdo nekomu leze do zadnice je kazdeho volba, stejne tak je kazdeho volba, ze to nemusi cist, misto pestovani si jakesi nesmyslne zasti jako madam zakladatelka

• načítám...
5420
28.12.14 09:21

@Beccca Já jsem si nevšimla, že by tu někdo velel, snad jen admin..Ale ono by bylo fajn, to tu nebrat tak vážně :nevim: Problémy si řešit na příslušných místech, nebo v soukromé diskuzi ;)Naopak krasavice je fajn baba, jen tu nesmíš všechno brát smrtelně vážně…

• načítám...
17013
28.12.14 09:21
@Krasavicaa píše:
Nebuď arogantní a zlá :mrgreen:

No omlouvám se, ale ubližovat jiným jako ona, to už musí být povaha :nevim: A nemám ji ráda :lol: :lol:

• načítám...
38135
28.12.14 09:23
@CokeLady píše:
Kdo jsi a co chces? :nevim:

ta se nejspis jenom spletla v citaci

• načítám...
69235
28.12.14 09:27

Já tu Beccu „žeru“ :mrgreen: jednou za čas založí „pecku“ a zase táhne :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a zase bude několik desítek stránek urputné diskuze :mrgreen:

• načítám...
2528
28.12.14 09:27

@Beccca zrovna tyhle mi nevadí, ale jednu dobu se tu objevovaly jiné adeptky co naběhly na každou diskusi (hlavně co se týkalo soc. dávek, ale i jiných)a zakladatelky pěkně sjely :cert:

• načítám...
27281
28.12.14 09:28

No tak já nevim… mě právě TOHLE na emiminu dooost baví :mrgreen:

Si vždycky počtu… :mrgreen:

• načítám...
Krasavicaa
28.12.14 09:29
@araw píše:
No omlouvám se, ale ubližovat jiným jako ona, to už musí být povaha :nevim: A nemám ji ráda :lol: :lol:
:mrgreen: :palec:
  • Upravit
3992
28.12.14 09:32
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!

Hm, tak ty máš dost 8o 8o proč tu teda jsi, když tě to tu tak rozčiluje? Napadá mě - jak žiješ v reálném světě? Dyť už v základní škole jsou různé povahy lidí - hvězdy, otloukánci…atd…:think:

Jinak já se zdejšími,,stars" problém nemám, naopak - ráda je čtu :mrgreen:

Takže by mě zajímalo, kdo ty si a co tu vlastně děláš?? ale odpovědi se nedočkám, vid? protože to ty neumis ;)

p. s. možná by @admin mohl osvětlit, co nebo kdo má zapotřebí tu zakládat diskuze tohoto typu :think:

• načítám...
69235
28.12.14 09:32
@sissi79 píše:
Ja tu su takyyyyyy :,( :,( :,( :mrgreen:

kušuj, na tebe si nikdo nevzpomněl. To máš z toho měnění těch profilovek. Dneska sluníčkově žlutá a pak se divíš že upadáš do zapomnění.

• načítám...

Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová