Do školky až v 5 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
29436
6.11.14 14:32

@avm3 Díky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beccca
6.11.14 14:33

Měj se :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Krakatice88
6.11.14 14:44

@Beccca Jsi vyčuraná zlodějka, tvůj manžel jakbysmet, ale přesto odpovím: Já sama jsem do školky šla až v 5 letech, moje nemocnost byla úplně stejná jako u dětí, které tam chodily déle, ve škole jsem nijak extra nemarodila, rozhodně u mě neplatilo, že jiné děti si to vybraly ve školce a já teprve ve škole. Jsem srpnová a odklad jsem nedostala, šla jsem v 6 letech do školy a vůbec mi nechybělo, že jsem do školky chodila jen jeden rok. Moje dovednosti, schopnosti, ani učení to nijak neovlivnilo.

• Citovat
  • Upravit
Beccca
6.11.14 14:45

@Krakatice88 děkuji Ti že jsi se udržela a odpověděla mi, moc děkuju :kytka:

• Citovat
  • Upravit
25186
6.11.14 15:00

@Beccca Jsi vyčůraná a je hnusný… já třeba před mateřskou pracovala do 6 týdnů před porodem a úderem 3.narozenim nejmladšího dítěte půjdu do práce… musím, nemůžeme si dovolit luxus dávek.
Nejsmutnější na tom je, že ten, kdo by si to opravdu zasloužil, na to nedosáhne, nebo je mu blbý, si to vyběhat a ostatní toho zneužívají… chjo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8679
6.11.14 15:01
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7661
6.11.14 15:05
@Beccca píše:
manžel má trvalé bydliště jinde, nezapírám, nestydím se za to že využívám díru v systému… ale některé se tady chovají jak kdyby to platily ze svého ;)

Jenže my to platíme ze svého, víš? Kde myslíš, že se ten tvůj příspěvek asi bere?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beccca
6.11.14 15:07
@avm3 píše:
@Beccca Jsi vyčůraná a je hnusný… já třeba před mateřskou pracovala do 6 týdnů před porodem a úderem 3.narozenim nejmladšího dítěte půjdu do práce… musím, nemůžeme si dovolit luxus dávek.
Nejsmutnější na tom je, že ten, kdo by si to opravdu zasloužil, na to nedosáhne, nebo je mu blbý, si to vyběhat a ostatní toho zneužívají… chjo.

a co s tím uděláš? nic… zbytečně plýtváš slovy a časem :)

• Citovat
  • Upravit
Beccca
6.11.14 15:08
@Bersaba píše:
Jenže my to platíme ze svého, víš? Kde myslíš, že se ten tvůj příspěvek asi bere?

no nevím jestli to ze svého platí matky na rodičovské dovolené třeba ;) a jestli ty pracuješ tak ti děkuju :hug: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6.11.14 15:09

Já nechápu, proč se ve většině diskuzí řeší úplně něco jiného, než na co se zakladatel ptá. Co je komu do toho, jaké příspěvky kdo bere a jestli pracuje nebo ne. Já klidně přiznám, že o příspěvek na bydlení teď poprvé taky žádám a to manžel normálně pracuje a já jsem minulé čtvrtletí měla rodičák, teď už taky pracuju. Proč to nevyužít když to jde.
A ještě odpovím na otázku. Dcera šla v říjnu do školky, měla čerstvě tři roky a pořád mám z toho špatný pocit, že je tam beze mě a říkám si, že jsem radši měla ještě rok s ní být doma. Ale časem si určitě zvykneme. Jenom to období bez povinností, ranního vstávání a spěchání do školky/práce je pryč. Takže za mě asi zůstat doma s dítětem, pokud vyloženě nebude chtít jít do kolektivu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beccca
6.11.14 15:10

@esterka.z.brna děkuji :hug:

• Citovat
  • Upravit
Chocoloco
6.11.14 15:12
@Anael píše:
To je zas nějaký trol, ne? :lol:

Horsi…vycuranek :zed:

• Citovat
  • Upravit
Beccca
6.11.14 15:12

Některé si tady vyloženě chodíte ulevit :D vyčuránek, hnusná, zlodějka :mrgreen: že vám to stojí za ty nervy

• Citovat
  • Upravit
6.11.14 15:19

@avm3 Nechápu vaši reakci. Proč vyčůraná?? Spousta ženských se schválně nevdává a jsou jako svobodné matky, i když normálně žijí s partnerem, aby brali větší přídavky na dítě. To není vyčůranost?? To že zakladatelka bere příspěvek na bydlení je úplně normální a že se někomu nechce vyřizovat i když by na něj měl nárok, je jeho problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Beccca
6.11.14 15:21

@esterka.z.brna ano, já nic nezatajuji, nic nedělám protizákonně, na úřadě ví že spolu žijeme, kolik vydělává protože jsme to dokládali na porodné a vždy se akorát ptají jestli má pořád TP jinde… :kytka:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin