Do školky až v 5 letech?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
8679
6.11.14 14:02

@Beccca chapu te. Taky se mi ji nechce dat do školky…bude mi smutno. Jsou to naše prdelky. A Bojim se te nemocnosti-to bude!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.11.14 14:02

Tak pokud si to můžete dovolit, proč ne. Musí to být fajn, být s dětmi dlouho doma. Nelíbí se mi „Já bych pobírala nějaký příspěvek pokud na to dosáhnu“, je to takové vyčůrané…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10975
6.11.14 14:03

@Beccca Ono je sice moc hezké, že ty bys chtěla být s dcerou do 5 let doma, ale ona to třeba uvidí jinak. Dcera se kolektivu nemohla dočkat a od nějakého 2,5 roku otravovala, že už chce do školky jako starší brácha. Samozřejmě ji nevzali, takže nám nezbylo než ji dát od 3 let do soukromé alespoň na dopoledne. Teď jí byly 4 roky, je ve státní školce a je to to nejspokojenější dítě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.11.14 14:04

A ne každé dítě je pořád nemocné a oni si tady tím smetištěm nemocí potřebují projít… byť je to hodně nepříjemné, ale tak nasbírají imunitu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.11.14 14:05

@avm3 mno zakladatelka si to ale evidentně dovolit nemůže, když už teď pobírá příspěvek na bydlení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436
6.11.14 14:07
@Beccca píše:
My jsme pořád někde mezi dětmi, nejsme doma, nenudíme se… hlavně prostě mi přijde představa že budu bez ní hrozná :-)

My jsme taky pořád někde byli a vyvíjeli činnost. A stejně mu to nestačilo. Ve školce se posunul strašně dopředu a umí spoustu nových věcí. A ano, taky jsem si nedovedla představit, že by měl být beze mě. Světe div se, zvykli jsme si oba velmi rychle a nemohu si to vynachválit. Tvoje holčička je malá, je naprosto předčasné to teď řešit. Ale rozhodně bych se rozhodovala podle dcerky, né podle sebe.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.11.14 14:08
@lleennttiillkkaa píše:
@avm3 mno zakladatelka si to ale evidentně dovolit nemůže, když už teď pobírá příspěvek na bydlení.

Hmmmm, tak to je síla :think: Je vidět, že každý máme jiný myšlení… a jak funguje tento státní systém :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27263
6.11.14 14:09

@avm3 mno…taky na to koukám. No nic jdu zas o diskuzi dále :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.11.14 14:10
@lleennttiillkkaa píše:
@avm3 mno…taky na to koukám. No nic jdu zas o diskuzi dále :D

Taky… na to nemám nervy… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
6.11.14 14:13

Mám dojem, že zakladatelce se spíš nechce pracovat.Jo,kdyby napsala, můžeme si to dovolit, ale mluvit o příspěvku na bydlení, co je má vytrhnout, aby měli dost peněz, se mě nezdá. Co když na něj zakladatelko nedosáhnete? na to bych se nespoléhala. A k těm nemocím dcery, lepší je, ať si je dítko odbyde ve školce než ve škole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29436

@lleennttiillkkaa Taky jdu kouknout jinam. Vidím, „manžel je mimo“, to zní zajímavě… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6525
@avm3 píše:
Hmmmm, tak to je síla :think: Je vidět, že každý máme jiný myšlení… a jak funguje tento státní systém :zed:

Klid. Ja myslim, ze to bude zas jen nejaka provokace…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140240
6.11.14 14:17
@Black Cat píše:

jestli je to provokace, tak fakt už některé diskutující neví co by si vymyslely.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17180
6.11.14 14:17
@Beccca píše:
My jsme pořád někde mezi dětmi, nejsme doma, nenudíme se… hlavně prostě mi přijde představa že budu bez ní hrozná :-)

ale ono spousta dětí v tomto věku už bude ve školkách a budou jí chybět vrstevníci. jinak většinou to hůř nesou mámy než děti ale pro mě bylo hodně zlomovej bod když už po pár dnech jsem viděla jak moc to dceři dává, to bych já už nikdy pro ní udělat doma nemohla. Je to o tom kolektivu o tom co tam mají za program, režim atd. Za mě bych jí do školky dala aspoň na dopoledne, hodně jí to dá.

A jestli to je jen tvůj vnitřní boj tak věř, že to nebude lepší ani v těch pěti letech, stejně se s tím budeš muset poprat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
6.11.14 14:18
@Black Cat píše:

Já jsem v klidu, mě je to celkem jedno… mám takových lidí okolo, tak mě to ani rozčilovat nemůže, páč bych byla 24 hod denně rozčílená. Pak tady je paní, co zkouší jakoukoliv práci a dře za minimum, jako rodina dohromady mají 00nic a… no nic.
Ono nejde ani tak o ty lidi, ale o ten systém tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Mateřské školy na eMiminu

Máte doma předškoláka nebo prvňáčka?

Přidejte recenzi své školce, sdílejte zkušenosti a pomozte ostatním rodičům s výběrem.

Pracovní listy k vytisknutí na eMiminu

PDF ke stažení a tisku zdarma.

Omalovánky, spojovačky, doplňovačky a další. Trénink zrakového vnímání i logického myšlení pro vaše dítě.

Poradna dětského psychologa

Ikona - Václav Mertin

PhDr. Václav Mertin