Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@sissi79 no promin, ty jsi taky dokonala!!! Ty jo zasnu, kolik je tu dokonalych
![]()
@Beruška-Boubelka píše:
Mně stačí přečíst si od zakladatelky tyto témata a vím na čem jsem
![]()
![]()
![]()
https://www.emimino.cz/…-ivf-208775/
Příspěvek upraven 28.12.14 v 08:51
Tak to me tedy ne, z tohodle opravdu nikoho nesoudim. Zaroven mi zde jmenovane uzivatelky nevadi, i kdyz je fakt, ze casto premyslim, ze asi musi mit hodne smutny realny zivot. Ale na Blackovou mi nesahejte, ty jeji fory me bavi
@Krasavicaa píše:
No ty jsi jí vypadla z hlavy
to snad ne!!!
jak na mne muze nekdo zapomenout, nechapu!!
![]()
@Krasavicaa píše:
@sissi79 no promin, ty jsi taky dokonala!!! Ty jo zasnu, kolik je tu dokonalych![]()
No pak vyjimek nam tu kazi prumer
![]()
Nenadelas nic
![]()
@sissi79 píše:
to snad ne!!!
jak na mne muze nekdo zapomenout, nechapu!!
![]()
Taky to nechápu
![]()
@sissi79 píše:
No pak vyjimek nam tu kazi prumer![]()
Nenadelas nic![]()
Myslíš třeba madam zakládající?
tak to každopádně ![]()
@merde píše:
Tak to me tedy ne, z tohodle opravdu nikoho nesoudim. Zaroven mi zde jmenovane uzivatelky nevadi, i kdyz je fakt, ze casto premyslim, ze asi musi mit hodne smutny realny zivot. Ale na Blackovou mi nesahejte, ty jeji fory me bavi
No nezlob se na mě, ale z těchto 3 založených diskuzí a příspěvků v něm si udělám o uživatelce docela slušný obrázek.
Mně tu nevadí nikdo, jsem tu už pod 2.nickem, ale jinak tu chodím od roku 2011 a za ty 4 roky mě tu nakrkla akorát jedna, dvě uživatelky a ty už sem nechodí, většinou to byly vulgární anonymy.
Ovšem výše vypsané uživatelky mi naopak přijdou jako vtipné, nevím, proč většina holek to tu bere tak vážně ![]()
@Beccca píše:
Navštěvuji tyto stránky už pár let.
To, co se tady ale děje v posledních pár týdnech, to nemá obdoby!
„Velí“ tady pár královen, které jsou podle příspěvků krásné, štíhlé, vzdělané - dokonalé.
Kdokoliv je jiný tak je špatný.
Chtěla bych se osobně setkat třeba s Krasavicou, Blackovou atd. Hvězdy, vsadila bych se že v normálním životě jste ošklivé, zamindrákované a jediné co je vám dobré jsou plastiky!
Umíte jen ponižovat všechny kolem. Sedíte doma na zadku a čekáte až někdo vytvoří podobnou diskuzi jako teď já, abyste se do autora mohly pustit, poplácávat si po rameni a zvyšovat si EGO!
Možná by bylo fajn se nejdřív zamyslet sama nad sebou…
Děláš přesně to, ž čeho ostatní obviňuješ…
A pokud si necháš velet od „královen“, jak ty píšeš, tak to je jen tvůj problém a ne jejich.
Tolerance je fajn, ale když chci něco od druhých, tak musím začít od sebe…
Já zase moc nehovím sebelitujícím se fňukačkám
, chce to trochu nadhled.
Na emiminu je to fajn - občas zjistím, že ten můj pohled je omezený a jsem ráda za ten jiný úhel pohledu, který mi tu holky (někdy i kluci) ukážou.
Každý to má prostě nastaveno jinak.
@Malaga píše:
Možná by bylo fajn se nejdřív zamyslet sama nad sebou…
Děláš přesně to, ž čeho ostatní obviňuješ…
A pokud si necháš velet od „královen“, jak ty píšeš, tak to je jen tvůj problém a ne jejich.
Tolerance je fajn, ale když chci něco od druhých, tak musím začít od sebe…Já zase moc nehovím sebelitujícím se fňukačkám
Každý to má prostě nastaveno jinak., chce to trochu nadhled.
Na emiminu je to fajn - občas zjistím, že ten můj pohled je omezený a jsem ráda za ten jiný úhel pohledu, který mi tu holky (někdy i kluci) ukážou.
Krásně napsáno ![]()
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
Jo a ještě tu chybí ta nejdokonalejší @Natálka26