Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
A cim maji jezdit?
snad jsi ten kocar drzela ne?
Příspěvek upraven 17.12.14 v 20:08
@Beccca jéžiš, už to píšeš i sem? Fakt sorry, ale máš ten kočár držet. ![]()
Tak to je mi líto, co se Ti stalo…Ale na druhou stranu, jak se chceš jinak než MHD dopravovat…?
@pikola píše:
A cim maji jezdit?
ona už se hrozně rozčilovala na FB - když jí baby napsaly, že má kočár držet, tak ještě prskala.. ![]()
@martina.se píše:
ona už se hrozně rozčilovala na FB - když jí baby napsaly, že má kočár držet, tak ještě prskala..
Tak někteří lidé si musí stěžovat tak dlouho, dokud nedostanou za pravdu.
K zakladatelce : Upřímně nechápu, jak se ti mohlo stát, že se ti převrátil kočár. Řekla bych, že to byla hlavně tvoje vina ![]()
vždy kočár držím, jezdí u nás řidiči rally ale nikdy se nepřevrátil. Prostě držet.
@Deninina píše:Tak někteří lidé si musí stěžovat tak dlouho, dokud nedostanou za pravdu.K zakladatelce : Upřímně nechápu, jak se ti mohlo stát, že se ti převrátil kočár. Řekla bych, že to byla hlavně tvoje vina
tak nějak.. prostě další zbytečná diskuze. Kdyby se starala o své dítě a měla ho, jak ho mít má, v životě se jí to nestane.. ![]()
Mas mít kočár pořádně zajištěny, nejezdí MHD když to neumíš. Chudák děcko, mít takovou matku ![]()
Tak kdyz ridic jede jako de.il a clicek stoji uprostred mista pro kocarky a neni se kde drzet?
@martina.se píše:
ona už se hrozně rozčilovala na FB - když jí baby napsaly, že má kočár držet, tak ještě prskala..
Inteligence hadr, takových ženských ![]()
@Beccca ty když založíš diskuzi, tak to stojí za to
je mi líto dítka, ale chyba je to tvoje
máš držet kočár…
To je mi líto, já mhd nejezdím. Ale co mají dělat ženský co na výběr nemají? To jsou rady
.
Maminky, pokud mozno nejezdete s kocarky autobusem. Uz nekolikrat se mi stalo, ze ridic jel jak hovado a to, co se mi stalo dneska nema obdoby. V zatacce ani nepribrzdil a preklopil se mi kocar i s dcerou, ktera skoncila pod schody u dveri a bouchla se do hlavicky. Samozrejme jsem s ni byla ve spitale, kde si ji nechali na pozorovani.