Nejezděte MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
47759
17.12.14 20:13
@maminka189 píše:
Tak kdyz ridic jede jako de.il a clicek stoji uprostred mista pro kocarky a neni se kde drzet?

Co to máte za MHD ze se není kde držet? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5468
17.12.14 20:14

Taky bych řekla, budu chodit s dětmi třeba 15km pěšky, aspoň budeme ve formě :think:

Nevím, NIKDY mě nenapadlo nedržet v MHD kočár, a to ani když jsem měla staršíhp dvouleťáka u sebe. Vždycky jsem nějak dokázala, abych mohla aspoň jednou rukou držet kočár a druhou druhé dítě, ideálně mít na klíně dítě a přitom pořádně držet kočár… Není to zas takový rébus, 99% matek to zvládá bez problémů :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921

@Beccca Promin,ale to je tvoje blbost

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050

@Beccca :roll: Několik let jezdím s dětmi autobusem. Nikdy se mi nestalo, že by řidič jel tak, až by to překlápělo kočáry :roll: Měla jsi kočár víc hlídat.
Jsou ještě vůbec v busech MHD schody :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 20:15
@maminka189 píše:
Tak kdyz ridic jede jako de.il a clicek stoji uprostred mista pro kocarky a neni se kde drzet?

proč by se nebylo kde držet? :think: pokud někde někdo stojí, kde nemá, požádám ho, ať uvolní místo pro kočár. U nás je každý druhý řidič závodník a nikdy se mi nic podobného nestalo.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2090

Jn pred moji zastavkou jsou 2 krute zatacky. Sedim drzim kocar. Pokud stojim tak se mi uz i stalo ze jsem popolitla.. ale kocar je zabrzdeny a i kdyz litam ja kocar branim vsi silou. Stalo se hold drz kocar nebo chod pesky no…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

@maminka189 v životě se mi kočár neprevrhl a to mám 3 děti a někteří řidiči jezdí jak dobytek, ale to neznamená, že vinu hodí na řidiče, ona si má zajistit kočár před prevrhnutim!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Chodit po čtyřproudovce pěšky s kočarem mi přijde velmi nepraktické. Kočar se mi nikdy nepřevrátitil, pevně ho držím. A stejně jsem cestovala raději se šátkem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 20:16
@Ivaneska píše:
Inteligence hadr, takových ženských :lol:

tak nějak.. nepochopim, jak může takhle ohrozit svoje mrně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
@maminka189 píše:

má si stoupnout tak, aby se držet mohla…snad máme pusy od toho, abychom si místo vydobily, né?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548

V nizkopodlaznim buse je vetsi misto pro kocary-vozicky. A kdyz je clovek uprosred tak se neni kde chytnout…A maloktery kocarek je tak stabilni aby pri prudkem zabrzdeni udrzel stabilutu cloveka…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 20:17
@maminka189 píše:
V nizkopodlaznim buse je vetsi misto pro kocary-vozicky. A kdyz je clovek uprosred tak se neni kde chytnout…A maloktery kocarek je tak stabilni aby pri prudkem zabrzdeni udrzel stabilutu cloveka…

a proč stojíš uprostřed? Tak si vlezu na kraj, ni? A pokud je tam ještě jeden kočár (máme omezení na 2), tak jsem vždy u jednoho nebo druhého kraje, je se kde držet.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.12.14 20:18

@kessi22 Jo a jak kdyz misto pro kocary je omezene.To mam ostatnim maminkam rict:vypadnete ja se chci drzet? :lol: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.12.14 20:19

@maminka189 v Praze v KAŽDÉM nízkopodlažním buse jsou nad hlavou držátka…

jo a viděla jsem takovou super mámu, dítě v kočárku řvalo na místě pro kočárky a máma si v klidu seděla 2 řady od něj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 20:19
@Teruna000 píše:
@maminka189 v Praze v KAŽDÉM nízkopodlažním buse jsou nad hlavou držátka…jo a viděla jsem takovou super mámu, dítě v kočárku řvalo na místě pro kočárky a máma si v klidu seděla 2 řady od něj.

tušim, že nějak podobně to bude u zakladatelky.. pak se nedivim fakt ničemu..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí