Nejezděte MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1272
17.12.14 20:25

Ja jezdila mhd pred 14lety a vzdy jsem mela automaticky zahaknutou nohu v kocarku pod kosikem a jeste jsem ho drzela. Snad se nedrzis obouma rukama nebo jsi telefonovala? Videla jsem vyletnout dite z golfek a bylo mi zle je pravda ze jsem deti nepoutala ale stat se muze vsechno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:27
@neumisa píše:
MHD jsem toho najezdila dost a jen jednou jedinkrát se mi kočár převrátil - když autobusu před čumákem zašlápl brzdy náklaďák a řidič brzdil i očima. Ale to jsme se kutáleli všichni bez výjimky.

Tak proti takovému zabrzdeni je nemožné zabezpečit kočár ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
17.12.14 20:28
@Ivaneska píše:
Tak proti takovému zabrzdeni je nemožné zabezpečit kočár ;-)

však jo - a taky z toho neviním řidiče, vlastně jsem byla ráda, že nás poválel po podlaze. mohlo to být mnohem horší. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337
17.12.14 20:29
@martina.se píše:
protože už prská na FB, jak je řidič deb*l. Pokud něco podělam, tak stáhnu ocas mezi nohy a neprezentuju to, ještě takovou formou..

Dobre to beru asi mas vic informaci, ale nektere komenty jsou dle meho fakt moc,nemyslis? :think:

@Ivaneska píše:
Může si za to sama a ještě drzkuje na řidiče. Je mi lito pouze toho děcka, jí teda rozhodne ne ;-)

No treba zrovna tenhle. Moc nechapu proc ma clovek potrebu toto sdelovat. Nerikam myslet si to muze kazdy, ale trocha slusneho chovani neuskodi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
17.12.14 20:30

Tak mě napadá, jestli je to vůbec pravda? Zakladatelka tu vždy hodí docela zvláštní téma a pak se po ní zem slehne :mrgreen:. Nebo se potichu baví… :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
996
17.12.14 20:30
@Beccca píše:
Maminky, pokud mozno nejezdete s kocarky autobusem. Uz nekolikrat se mi stalo, ze ridic jel jak hovado a to, co se mi stalo dneska nema obdoby. V zatacce ani nepribrzdil a preklopil se mi kocar i s dcerou, ktera skoncila pod schody u dveri a bouchla se do hlavicky. Samozrejme jsem s ni byla ve spitale, kde si ji nechali na pozorovani. :zed:

Pokud si mela kocar tak hak ma byt tzn. rukojeti ke dverim a ty si z te rukojeti stala nnechapu jak ti mala vypadla.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
688
17.12.14 20:31

@Beccca
Stěžuj si na řidiče.
Vím, že je to hrozné, ale těžko se vyhneš tomu, abys na takového blbce občas nenarazila. U nás je po cestě domů taky nebezpečná zatáčka a lidi se prostě museli o sebe postarat sami - přijmout opatření.
Např. nešlo by lépe zabezpečit kočár třeba popruhem na záháknutí k sedadlu nebo tyči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.12.14 20:32
@maminka189 píše:
V nizkopodlaznim buse je vetsi misto pro kocary-vozicky. A kdyz je clovek uprosred tak se neni kde chytnout…A maloktery kocarek je tak stabilni aby pri prudkem zabrzdeni udrzel stabilutu cloveka…

Tak pokud z obou Stran stojí další kočárky, tak se ten prostřední technicky nemá kam překlopit. V opačném případe Půjde najít místo, kde sedá držet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5548
17.12.14 20:33

@j.a.n.i1 Maximálně ho překlopíš na kočárek vedle sebe :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7211
17.12.14 20:34
@Teruna000 píše:
jo a viděla jsem takovou super mámu, dítě v kočárku řvalo na místě pro kočárky a máma si v klidu seděla 2 řady od něj.

8o 8o to jako fakt? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101748
17.12.14 20:36
@maminka189 píše:
@j.a.n.i1 Maximálně ho překlopíš na kočárek vedle sebe :mrgreen:

Tys asi v hodinách fyziky chyběla, co?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
17.12.14 20:37

Už se mi párkrát stalo, že se mi lidi káceli na kočár, ale že by se kácel kočár, to fakt ne :think:
ale já nemám tolik zkušeností, MHD jezdím denně, ale dítě mám nejradši v nosítku na zádech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.12.14 20:37

@hellivete jasný, ať si stěžuje na pracujícího člověka, který musí dodržovat časy :pocitac: ona si měla kočár pořádně zabezpečit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.12.14 20:38

@Aletheia jj to je bohužel fakt. :-( už jsem myslela, že ho snad někdo v tom autobuse zapomněl…ale těsně než jsem vystupovala, tak se matka zvedla :pocitac: :pocitac: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.12.14 20:39

Mě se dítě takle převrhlo. Stála jsem u kočáru, držela ho, ale v ten moment jsem mto prostě neudržela. :nevim: Neviním z toho řidiče, byla to blbá shoda okolností, kruháč, kde to prostě najednou začne házet, zatočí doprava při vjezdu, pak rychle doleva po kruháči a vzápětí vpravo z kruháče. kočár e rozhoupe a ten ráz ho překlpil. Já stáa z boku kočáru, abych nezabvazela vystupujícím. Chyba. je třeba stát u zabržděných kol, okolo kterých se ten kočár překlopí raz dva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí