Nejezděte MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
72725
17.12.14 20:49
@Mi24 píše:
dej odkaz :mrgreen:

skupina Bazárek Frýdek - Místek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:51
@Dia1812 píše:
No treba zrovna tenhle. Moc nechapu proc ma clovek potrebu toto sdelovat. Nerikam myslet si to muze kazdy, ale trocha slusneho chovani neuskodi :nevim:

Hlavně že zakladatelka je slušná :roll: Mám právo vyjádřit svůj názor kdy chci a kde chci. Pokud se ten člověk bude chovat slušně, budu i já slušná, ale zakladatelka v sobě nemá kousek slušnosti a háze vinu na všechny okolo, jen ona za nic nemůže :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101761
17.12.14 20:51
@Lama Lama píše:
zkus si zabrzit kočárek, lehce ho naklonit, jak v zatáčce, pak už fakt není třeba extra síla. :nevim:

Tak zas záleží jaký kočárek, třeba takovou GT3, pokud nebudu mít pověšenou x kilovou tašku na rukojeti člověk přes madlo jen tak nepřeklopí. Naopka spousta golfek tak letí skoro sama.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.12.14 20:52
@Bibi239 píše:
Jezdim s kocarem prubezne 5,5 roku prazskou mhd. Nekolikrat se mi stalo, ze treba na kruhaku se mi zacal kocar pteklapet, ale nepreklopil, drzim. Parkrat jsem videla maminky, ktere v buse zapichly kocar na plosinu a sly si sednout nekam jinam ke starsimu diteti! Nechapu. Taky uz jsem par takovych kocaru chytala :roll:
Tohle se stane pouze vlastni hlouposti, za to mhd nemuze.

Tak to taky vždycky nechápu :lol: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
17.12.14 20:53
@martina.se píše:
Ono jde hlavně o její prezentaci přes FB.. :zed:
@BAZÁREK ANGIE dala to i na FB, když se jí nedostalo patřičné odezvy, ozvala se tu.

Aha, tak tady se jí dostane odezvy až až…na x stranách :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101761
@Ivaneska píše:
Si neumím představit, ze udržím kočár, když řidič, fest dupne na brzdu :nevim: Ale já teda raději stojím bokem u zabrzdeneho kočáru, pokud je to možné a je dost prostoru, takže bych max. letěla já a na mě kočár, pokud bych se neudržela ;-)

Tak pokud bude zaparkovaný podélně na plošině, hned za opěradly sedaček, tak ho ani moc držet nemusíš, protože se při tom prudkém brždění opře o sedačky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565
@j.a.n.i1 píše:
Tak zas záleží jaký kočárek, třeba takovou GT3, pokud nebudu mít pověšenou x kilovou tašku na rukojeti člověk přes madlo jen tak nepřeklopí. Naopka spousta golfek tak letí skoro sama.

to bude ono, taky mám GT3 a nějak si neumím představit, jak se takový tank překlápí :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4443
17.12.14 20:54

@Beccca měla si říct řidiči, ať ti zavolá sanitku, to byla jeho chyba, a že jinak zavoláš policii pokud nebude chtít, toto je obecné ohrožení (poradil mi to manžel tramvaják). Pokud víš linku, čas, místo, případně číslo autobusu či pořadí a stěžuj si písemně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:55
@Lama Lama píše:
zkus si zabrzit kočárek, lehce ho naklonit, jak v zatáčce, pak už fakt není třeba extra síla. :nevim:

Ono asi taky dost záleží na váze kočárku :think: Já golfky nikdy neměla, vždycky jsem mela trojkombinaci, takže jsem jen sundala korbu a kočár prodělala na sporťák. Náš atlantic espiro by potřeboval buldozer, aby se prevrhl :oops: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4918
17.12.14 20:55
@martina.se píše:
skupina Bazárek Frýdek - Místek.

Ta je ale uzavřená :think:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
81481
17.12.14 20:57

Mě se to stalo s Mutsim, taky tank. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6050
17.12.14 20:59
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak mě napadá, jestli je to vůbec pravda? Zakladatelka tu vždy hodí docela zvláštní téma a pak se po ní zem slehne :mrgreen:. Nebo se potichu baví… :think:.

Taky mě to už pár dní napadá :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:59
@j.a.n.i1 píše:
Tak pokud bude zaparkovaný podélně na plošině, hned za opěradly sedaček, tak ho ani moc držet nemusíš, protože se při tom prudkém brždění opře o sedačky.

V trolejbuse máme stání pro kocarky až za tou tocnou, asi by se kočár neprevrhl, záleží jak moc bych byla kolama natlacena až k té jedné straně trolejbusu, pokud nadoraz, tak není šance, pokud tak 10-15 cm od tak tam už je riziko, v autobuse máme takové brzdící prkno, takže tam opravdu není možnost převržení kočáru. A já proč to tam dali, teď už to vím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101761
17.12.14 21:02
@Lama Lama píše:
Mě se to stalo s Mutsim, taky tank. :nevim:

Ono až tolik nezáleží na váze jako na konstrukci, třeba ta GT3 je fakt děsně dlouhá - jednou jsem to měřila a je jen o 14 cm kratší, než sourozenecký, který má 2 plnohodnoté sedačky za sebou, při téhle délkce se v daném směru prostě nepřetočí, jo, do strany jo, kor pokud ho člověk blbě postaví a ještě zapomene na aretaci předního kolečka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101761
17.12.14 21:04

@Ivaneska Tak my trolejbusyy nemáme, mám zkušenost pouze s autobusy a tramvajemi - a v nich tedy místo, kde se kočár fakt nepřevrhne v některých není.

EDIT: jojo, přesně na to je to prkno ideální, jestli to tak i bylo myšlené nevím :-)

Příspěvek upraven 17.12.14 v 21:05

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast