Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
@Dia1812 píše:
No treba zrovna tenhle. Moc nechapu proc ma clovek potrebu toto sdelovat. Nerikam myslet si to muze kazdy, ale trocha slusneho chovani neuskodi
Hlavně že zakladatelka je slušná
Mám právo vyjádřit svůj názor kdy chci a kde chci. Pokud se ten člověk bude chovat slušně, budu i já slušná, ale zakladatelka v sobě nemá kousek slušnosti a háze vinu na všechny okolo, jen ona za nic nemůže ![]()
@Lama Lama píše:
zkus si zabrzit kočárek, lehce ho naklonit, jak v zatáčce, pak už fakt není třeba extra síla.
Tak zas záleží jaký kočárek, třeba takovou GT3, pokud nebudu mít pověšenou x kilovou tašku na rukojeti člověk přes madlo jen tak nepřeklopí. Naopka spousta golfek tak letí skoro sama.
@Bibi239 píše:
Jezdim s kocarem prubezne 5,5 roku prazskou mhd. Nekolikrat se mi stalo, ze treba na kruhaku se mi zacal kocar pteklapet, ale nepreklopil, drzim. Parkrat jsem videla maminky, ktere v buse zapichly kocar na plosinu a sly si sednout nekam jinam ke starsimu diteti! Nechapu. Taky uz jsem par takovych kocaru chytala
Tohle se stane pouze vlastni hlouposti, za to mhd nemuze.
Tak to taky vždycky nechápu
![]()
@martina.se píše:
Ono jde hlavně o její prezentaci přes FB..
@BAZÁREK ANGIE dala to i na FB, když se jí nedostalo patřičné odezvy, ozvala se tu.
Aha, tak tady se jí dostane odezvy až až…na x stranách
.
@Ivaneska píše:
Si neumím představit, ze udržím kočár, když řidič, fest dupne na brzduAle já teda raději stojím bokem u zabrzdeneho kočáru, pokud je to možné a je dost prostoru, takže bych max. letěla já a na mě kočár, pokud bych se neudržela
Tak pokud bude zaparkovaný podélně na plošině, hned za opěradly sedaček, tak ho ani moc držet nemusíš, protože se při tom prudkém brždění opře o sedačky.
@j.a.n.i1 píše:
Tak zas záleží jaký kočárek, třeba takovou GT3, pokud nebudu mít pověšenou x kilovou tašku na rukojeti člověk přes madlo jen tak nepřeklopí. Naopka spousta golfek tak letí skoro sama.
to bude ono, taky mám GT3 a nějak si neumím představit, jak se takový tank překlápí ![]()
@Beccca měla si říct řidiči, ať ti zavolá sanitku, to byla jeho chyba, a že jinak zavoláš policii pokud nebude chtít, toto je obecné ohrožení (poradil mi to manžel tramvaják). Pokud víš linku, čas, místo, případně číslo autobusu či pořadí a stěžuj si písemně.
@Lama Lama píše:
zkus si zabrzit kočárek, lehce ho naklonit, jak v zatáčce, pak už fakt není třeba extra síla.
Ono asi taky dost záleží na váze kočárku
Já golfky nikdy neměla, vždycky jsem mela trojkombinaci, takže jsem jen sundala korbu a kočár prodělala na sporťák. Náš atlantic espiro by potřeboval buldozer, aby se prevrhl
![]()
@martina.se píše:
skupina Bazárek Frýdek - Místek.
Ta je ale uzavřená
.
@BAZÁREK ANGIE píše:
Tak mě napadá, jestli je to vůbec pravda? Zakladatelka tu vždy hodí docela zvláštní téma a pak se po ní zem slehne. Nebo se potichu baví…
.
Taky mě to už pár dní napadá ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak pokud bude zaparkovaný podélně na plošině, hned za opěradly sedaček, tak ho ani moc držet nemusíš, protože se při tom prudkém brždění opře o sedačky.
V trolejbuse máme stání pro kocarky až za tou tocnou, asi by se kočár neprevrhl, záleží jak moc bych byla kolama natlacena až k té jedné straně trolejbusu, pokud nadoraz, tak není šance, pokud tak 10-15 cm od tak tam už je riziko, v autobuse máme takové brzdící prkno, takže tam opravdu není možnost převržení kočáru. A já proč to tam dali, teď už to vím ![]()
@Lama Lama píše:
Mě se to stalo s Mutsim, taky tank.
Ono až tolik nezáleží na váze jako na konstrukci, třeba ta GT3 je fakt děsně dlouhá - jednou jsem to měřila a je jen o 14 cm kratší, než sourozenecký, který má 2 plnohodnoté sedačky za sebou, při téhle délkce se v daném směru prostě nepřetočí, jo, do strany jo, kor pokud ho člověk blbě postaví a ještě zapomene na aretaci předního kolečka.
@Ivaneska Tak my trolejbusyy nemáme, mám zkušenost pouze s autobusy a tramvajemi - a v nich tedy místo, kde se kočár fakt nepřevrhne v některých není.
EDIT: jojo, přesně na to je to prkno ideální, jestli to tak i bylo myšlené nevím ![]()
Příspěvek upraven 17.12.14 v 21:05