Nejezděte MHD

Napsat příspěvek
Velikost písma:
5468
17.12.14 20:20
@maminka189 píše:
@kessi22 Jo a jak kdyz misto pro kocary je omezene.To mam ostatnim maminkam rict:vypadnete ja se chci drzet? :lol: :oops:

A když máš kočár napresovaný mezi dalšími kočáry, jak se prosím tě může převrátit? To je snad proti fyzikálním zákonům, ne? :nevim:
Už jsem jela tramvají i busem, kde byly třeba tři čtyři kočáry, narvané, řidič by nás neměl nechat, ale nechal… ale že by se tam ten kočár převrátil, to by prostě nešlo, kam by asi tak padal? Průser by byl, kdyby byla nějaká bouračka a zmáčklo nás to, ale za běžné rallye jízdy, na jakou jsem v MHD zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12921
17.12.14 20:20

@maminka189 vždycky je tam nějaká tyč nebo nahoře na držení

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2418
17.12.14 20:21

@martina.se no ve výsledku ho ještě seřvala, co řve :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1622

Taky jsem měla párkrát problém. Nikdy se mi kočár nepřevrhl, ale jednou to bylo fakt o fous. Autobusák prudce zabrzdil, já držela kočár, staršího a spadnul na mě jeden mladej, co se nedržel… takže nikdy člověk neví, co se může stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

@maminka189 pokud je člověk uprostřed, tak snad se nemůže kočar prevrhnout, když má z každé strany další kočár, natož aby dítě vypadlo a letelo až ke dveřím a nad hlavou jsou snad madla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3992
17.12.14 20:22
@maminka189 píše:
@kessi22 Jo a jak kdyz misto pro kocary je omezene.To mam ostatnim maminkam rict:vypadnete ja se chci drzet? :lol: :oops:

hele, jsou to jen výmluvy…když člověk chce, místo si udělá…a pokud je autobus přeplněn, tak počkám na další, né? ale NIKDY nebudu vinit řidiče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
17.12.14 20:22
@Teruna000 píše:
@martina.se no ve výsledku ho ještě seřvala, co řve :zed: :zed:

dylina, co na to říct.. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:23

@Teruna000 takové jsou nejlepší, pak ještě drzkujou na řidiče :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2337

Ja chapu obe strany. Jen nechapu, proc se do zakladatelky tak navazite 8o I kdyby to byla jeji chyba, tak to schvalne neudelala a komentare typu - chudak dite, ze ma takovou matku v tehle chvili asi fakt potrebuje… :nevim: :nevim:
Zakladatelko - snad bude brzy vse v poradku a male se nic nestalo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26248
17.12.14 20:24

MHD jsem toho najezdila dost a jen jednou jedinkrát se mi kočár převrátil - když autobusu před čumákem zašlápl brzdy náklaďák a řidič brzdil i očima. Ale to jsme se kutáleli všichni bez výjimky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759

@Teruna000 proplesknout z obou stran takovou, nemam pro ni ani název :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6463

Tak bud je bus narvany, tj. neni se kde drzet, ale zase se kocar nema kam prevratit.

Anebo je bus (polo)prazdny a pak si mohu vybrat misto, drzet se a kocarek se neprevrati.

Tady mi to prijde jako kombinace nedrzeni vs. prazdneho busu (vzhledem k tomu, ze se dcera dokutalela az pod schody - to by v nacpanem tezko slo) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
@Dia1812 píše:
Ja chapu obe strany. Jen nechapu, proc se do zakladatelky tak navazite 8o I kdyby to byla jeji chyba, tak to schvalne neudelala a komentare typu - chudak dite, ze ma takovou matku v tehle chvili asi fakt potrebuje… :nevim: :nevim:
Zakladatelko - snad bude brzy vse v poradku a male se nic nestalo :hug:

protože už prská na FB, jak je řidič deb*l. Pokud něco podělam, tak stáhnu ocas mezi nohy a neprezentuju to, ještě takovou formou..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
47759
17.12.14 20:25
@Dia1812 píše:
Zakladatelko - snad bude brzy vse v poradku a male se nic nestalo :hug:

Může si za to sama a ještě drzkuje na řidiče. Je mi lito pouze toho děcka, jí teda rozhodne ne ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí